fbpx
Tag

gadis melayu 2010 Archives - SALHA ZAIN

Special Gift!!

By Premium Beautiful, UncategorizedOne Comment

Untuk yang beli PB dengan i..

Ape agaknye i nk kasi u all as my

“SPECIAL GIFT” yeh…

Well..well..well…

Hmmmm…..

bimba_lola

logo1

logo3

logo14

logo11

logo4

logo5

logo9

logo10

logo6

logo8

aaaaaaaanddddd…..

.

.

.

.

.

.

Kalau beli 10 PB i kasi special sikit…

logo12

or

logo21

or ni lagi best kot…

logo13

well…well..well…

Ape kate korang vote…!!


p/s: Lagi banyak u all beli…lagi special u all dapat…cepat!!…ajak kawan2 or family member beli pb jugak…hehe…anddd….

bukan tu jee tau…u all dapat rebate jugak tau…the more u purchase the more rebate u’ll get!!

012-2229453

Premium Beautiful..

By Premium Beautiful, Uncategorized2 Comments

Another gorgeous mama who wears PB!!!

Just after 3 months!!

In only 3 weeks she lost 7kg!!


Before

ejay

After

ejay1

Tanpa pill diet, tanpa exercise and tanpa berlapar…

but..

She still lost her weight naturally!!!


Call us now while promo still ON…

Save up to rm600 + rebate rm225 + “special gift from ME”

Cash and installment accepted!!

Contact us now!!


Ejay

013-9268307

or

Yours truly

012-2229453


Love,

Salha Zain

e

Premium Beautiful Business

By Business, Premium BeautifulOne Comment

Yup, to all ladies kt luar sane yang dh pakai Premium Beautiful…U all tau tak PB yang u all pakai tu can generate u 5-6 figure income… tak percaye?

Percayeelaah….

We all pun mule2 tak percaye but now kene percayela sebab dah dapat…hehe…

Mule2 Salha kate, if business ni can generate rm 2000 sebulan pun dh cukup daahh…yelah…saye ni surirumah…kalau dapat rm2000 tu memang dh banyak dah…tapiii…start2 je business ni u boleh dapat rm4500 then rm5000, then rm8000 then rm10,000 then rm15,000 then rm17,000 then RM 20,000 then RM30,000 sampaila infinity…

Rm 30,000 income sapeee tu….? Maunye income CEO ni kan…

Business ni ibarat cheque kosong…u all yang tentukanla brape yang u all nk…

Semua orang pun boleh buat…tak kisahla u ni doctor ke, peguam ke, executive ke, manager ke, kerani ke, receptionist ke, pak guard ke or langsung tak keje ke..contohnye…salha la kan…surirumah je…

Semua boleh buat business ni and sebenarnya semua pekerjaan yang salha sebut kt atas ni ialah orang2 yang dh berjaya dalam business ni…siap ade yang income rm100k sebulan…

100k tau bukan 100 ringgit…

Bukan tu tu je…sambil dapat income…dapat pergi trip lagi…all sponsored 5 star service 3 kali setahun (beeestnye swiss…hmmm..), insentif kereta (so boleh pakai BMW ke Merc or ape2la and kereta korang company yang bayar ok), jam tangan, handbag, haih macam2lah….

And now lagi beeeeessssst…sebab ape…sebaaaab now ialah era semua orang facebooking, blogging and twittering and ape2lakan….Busines ni jadi makin lame makin mudah…sambil2 keje ke,sambil tgh drive ke, sambil tunggu cab ke, tunggu lrt ke or sambil menyusukan anak pun boleh generate income…tapiiii….how u want to excell in this biz dgn kuasa internet…ade rahsienyaa….bukan pakai taram jee…hehe….

Nak tau rahsienya?Kenela jumpeee…hehe..

Salha dengan tangan terbuka and hati yang terbuka akan share ngan u all…

Call me 012-2229453 and

email me at salha2910@gmail.com

Kami dah dapat rase betape bestnye bisnes ni!!

And now is your turn!!!


_dsc26311

Come and join us!!

Gadis Melayu TV9 – Premium Beautiful

By Premium BeautifulOne Comment

Last call for PB Promo Price and rebates…

Tomorrow is the last day..

Save up to RM600 and get rebate of RM225!!

Almost RM900 of savings!!

Pls call or sms me at 012-2229453

or

email me at salha2910@gmail.com

P/s: Cepaaaatttt kawan-kawan….!!!!

lepas ni dh takde dahhh!!!

Premium beautiful…penaja utama untuk Program Gadis Melayu TV9

gadis-melayu

Semua finalis Gadis Melayu memakai PB...cantiiikkan!!!

Open House Madam..

By Activities, Business, Premium BeautifulNo Comments

Open house lagikkk…

The last open house yang kami attend before kami berangkat ke Swiss…i guess…ke ade lagi…pengsan gue…asyik makan jek..hadui…

Open house ni agak special sikit coz beraya bersame2 bizz partner a.k.a best buddies a.k.a sisters yang terchentaaa…yup, our relationship sgtla rapat macam adik beradik since masuk this biz…memang best sgt…susah senang kami kongsi bersama…kita berdoa agar same2 kite menuju puncak kejayaan…yup..we’re millionnaire in the making…we’re gonna make it BIG!…InsyaAllah…

Thanks to Nurul and Mel kerana sudi hadir…sorry coz kak Salha terlambat sket..manetaknye, dari Johor berkejar2 balik Kl sebab nk dtg open house ni gak coz semangat giler dengar Nurul ngan Mel nk dtg…cume tak sempat bergambar je…takpe lain kali kite bergambar…k..

And to Hanis, she’s the birthday girl that nite…Happy Birthday to uuu…(girl lagi kee…hehe)..

Tak lupe juge…Thanks to Madam and CDM Kak Ana for the delicious Nasi Briyani…sedaaap sgt…!!

Wah macam ucapan raye la pulak…

ok nah..ni gambar2 kamii…enjoy…

_dsc7753

Tuan rumah....berhati mulia betul Madam ni..walaupun berbangsa cina tapi dh macam org muslim dah...

_dsc7747

Tiga beradik dalam business...hehe...

_dsc7779

even open house, sempat lagi bincang strategy business..

_dsc77801

target rm100k lagikk...gulp! (buat2 terkejut pulak..hehe)

_dsc7771

My Mr. photographer yg tercintaaaa..

moz screenshot 2

_dsc7798

Kembar ke kami?..same ke?

a4

a7
Rugi tak dapat bergambar ngan nurul and mel…nanti kite bergambar kt airport la nak..hehe..
a8

a18
CDM Kak Ana… our idola….

a10
tiramisu birthday girl…

_dsc7805

Love,

Salha Zain

xoxo…