fbpx
Tag

gadismelayu Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful..

By Business, Premium BeautifulNo Comments

My beloved biz partners a.k.a Premium Beautiful Experts…

Adliza, Nurul and Ida akan ke Kelantan esok…

Kami akan melebarkan lagi sayap kami ke seluruh pelusuk

Malaysia…

Kami akan berada:


Di Kota Bharu dan Pasir Mas

12 November 2010

Dari 8 am – 9 pm


Kami menyeru pada semua warga Kelantan, blog2 reader,

kawan-kawan FB, Twitterian kami yang tercinta…

Sesiapa yang berminat untuk mencari peluang business untuk

pendapatan 5-6 angka..

Inilah masanya dan rebutlah peluang ini…

Kami sudah buktikannya!!!


swiss1-10

Sekarang giliran anda pula!!!!


Call our experts NOW and book your appointment!!!


Liza

019-2666-160

Nurul

019-2172-608

Ida

012-3939-692



TV9 Dekat Di Hati…

By Business, My story, Premium Beautiful, Uncategorized2 Comments

Sorry lambat update pasal ni…memang busy sangat lately sempena pakej Perth..sebab Perth dh nk closing…

Rabu lepas Salha cam tak percaye alih2 dapat call from producer TV9 nk jemput temuramah di program Hujah…

Tajuk untuk episode kali ni ialah Fenomena Facebook…

I was started using Facebook with zero knowledge…but kerana perniagaan Premium Beautiful lah kehidupan Salha banyak berubah….Alhamdulillah….sekarang dh jadi tempat rujuk pulak untuk orang2 yang nk berniaga secara Facebook….

But anyway, untuk semua blog reader kesayangankuu…

Enjoy the piccas of my journey ke program TV9 ni…hehe…(best sangat…sampai tak boleh tido malam dibuatnyee..)

_dsc3113

ok...ni baru tibe di Sri Pentas....this is my 1st time sampai disini sebenarnye..

_dsc3148

Ni lah die Nurul..Producer untuk Rancangan Hujah...die tgh kasi briefing on slot timing and all..

_dsc3160

Kat bilik make up...kakak ni make up sepantas kilat..tapi hasilnya sungguh memuaskan...thanks kak...u make me feel beautiful all nite...

_dsc3175

dh masuk studio...tgh soundcheck and setting microphone....mase ni debaranku dh mule dah...aiyoo...

_dsc3183

mase ni lagi 3-4 minutes before On air..siaran langsung tuuu...takuuutt...aaaa...

_dsc3195

30 second before on air....jantung berdebar tuhan je yang tahu...tapi buat2 cool je hakuuu...

_dsc3193

Last pose before start the show...mase ni producer dh countdown dh...5,4,3,2,1...OMG!!

_dsc3211

Ok start!!!tapi bile start je takut semua hilang....jadi cam enjoy pulak...best sgt....lupe daratan kan camni..

_dsc3209

sapela candid neeehh....hihi..

_dsc3221

hooo ok!!habess dh...lega...Alhamdulillah...saye dapat jawab semua soalan dgn confident...syukur...

_dsc3228

Mr Mazidon...thanks sangat2 coz diela yang buat kitorang semua rase cool je mase tgh ckp...hehe...

_dsc3230

ceehh sempat lagikk..

_dsc3253

nila die...the millionaire sisters antara penalist malam tu...dulu diorang 2 beradik, sekarang dh bertiga dh...ceehh perasankan...tapi ape2 pun rase bangga sangat sbb dulu2 teringin jadi cam diorang tapi tak sangke dpt berdiri sebelah diorang dh...Salha suke sgt tgk diorang nih...dhla cantik and bergaya...kaya pulak tu...haih...nak pakai Porsche jugak boleh tak...hehe...

_dsc3235

Usahawan Premium Beautiful Online....hanya bermula dgn Facebook...

_dsc3247

my dearest hubby...mr photographer of the day...thanks for all your support deariee...love ya!!

Love,

Salha Zain

Gadis Melayu TV9 – Premium Beautiful

By Premium BeautifulOne Comment

Last call for PB Promo Price and rebates…

Tomorrow is the last day..

Save up to RM600 and get rebate of RM225!!

Almost RM900 of savings!!

Pls call or sms me at 012-2229453

or

email me at salha2910@gmail.com

P/s: Cepaaaatttt kawan-kawan….!!!!

lepas ni dh takde dahhh!!!

Premium beautiful…penaja utama untuk Program Gadis Melayu TV9

gadis-melayu

Semua finalis Gadis Melayu memakai PB...cantiiikkan!!!

Open House Madam..

By Activities, Business, Premium BeautifulNo Comments

Open house lagikkk…

The last open house yang kami attend before kami berangkat ke Swiss…i guess…ke ade lagi…pengsan gue…asyik makan jek..hadui…

Open house ni agak special sikit coz beraya bersame2 bizz partner a.k.a best buddies a.k.a sisters yang terchentaaa…yup, our relationship sgtla rapat macam adik beradik since masuk this biz…memang best sgt…susah senang kami kongsi bersama…kita berdoa agar same2 kite menuju puncak kejayaan…yup..we’re millionnaire in the making…we’re gonna make it BIG!…InsyaAllah…

Thanks to Nurul and Mel kerana sudi hadir…sorry coz kak Salha terlambat sket..manetaknye, dari Johor berkejar2 balik Kl sebab nk dtg open house ni gak coz semangat giler dengar Nurul ngan Mel nk dtg…cume tak sempat bergambar je…takpe lain kali kite bergambar…k..

And to Hanis, she’s the birthday girl that nite…Happy Birthday to uuu…(girl lagi kee…hehe)..

Tak lupe juge…Thanks to Madam and CDM Kak Ana for the delicious Nasi Briyani…sedaaap sgt…!!

Wah macam ucapan raye la pulak…

ok nah..ni gambar2 kamii…enjoy…

_dsc7753

Tuan rumah....berhati mulia betul Madam ni..walaupun berbangsa cina tapi dh macam org muslim dah...

_dsc7747

Tiga beradik dalam business...hehe...

_dsc7779

even open house, sempat lagi bincang strategy business..

_dsc77801

target rm100k lagikk...gulp! (buat2 terkejut pulak..hehe)

_dsc7771

My Mr. photographer yg tercintaaaa..

moz screenshot 2

_dsc7798

Kembar ke kami?..same ke?

a4

a7
Rugi tak dapat bergambar ngan nurul and mel…nanti kite bergambar kt airport la nak..hehe..
a8

a18
CDM Kak Ana… our idola….

a10
tiramisu birthday girl…

_dsc7805

Love,

Salha Zain

xoxo…