fbpx
Tag

great sales Archives - SALHA ZAIN

Celebrate Success! Jam Tangan + Double Diamond Manager Awards + Pemenang Tabung Kereta

By Success Story One Comment

Sekalung TAHNIAH buat setiap rakan kongsi yang menerima awards pada malam Sabtu yang lepas. Tiada apa yang dapat Salha ucapkan melainkan syukur dan BANGGA dengan kejayaan mereka. Sebab Salha tahu, apa yang you all lalui dan you all are just SIMPLY A WINNER! So lets start and celebrate the winners for this JANUARY 2012!
First on the list, bakal DDM Izyan Liyana with her ‘Jam Tangan’ award for achieving RM100,000 sales in ONE month. Tahniah yer Izyan, berbaloi-baloi. 🙂 A very teachable leader and fighter! Her perserverance in the business is something yang mmg Salha kagum. To know more about her, boleh klik blog Izyan… princesyahir.blogspot.com

Second ‘Jam Tangan’ award for tonight is DSM Shahida Cda. Walaupun muda2 lagi dah buktikan pencapaian yang cemerlang dalam bisnes. Tahniah!!! InsyaAllah bakal Bintang baru 2012. Checkout her Facebook page.

And another bakal Bintang dan bakal CDM 2012, DDM Dewi Nurhayatie dapat ‘Pen Tangan’ for achieving RM720,000 total sales. Another HARIMAU yang awal2 memang takde bisnes experience tapi berkat usaha dan kesabaran akhirnya dah berjaya. Always positive and always on FIRE! Tahniah on this achievement and berjaya bimbing rakan kongsi dapat ‘Jam Tangan’. To know more about Dewi, boleh klik link.. www.curves-talk.blogspot.com

And not to forget, the high-flying Eagles… All three dah qualify Tabung Kereta! Bakal DDM Lily (jasminhalim.com) on Nov 2011, and DSM Linda and DSM Kak Ween on Dec 2011. Congratz u ols!
.

.

.
OK. So who’s next? If they can do it, so can YOU!
Anda hanya perlu relakan diri dicanai oleh orang-orang
yang dah berjaya mencapainya, InsyaAllah next month
your pictures will be be posted here. 🙂

Premium Beautiful

By Business, Health and Beauty, Premium Beautiful 3 Comments

Announcement!!!!

To all beloved ladies out there…

Good news for you…

Promo still ON…we haven’t received any final notice from the company yet…

Maybe it can ends anytime..

So grab the chance when it still ON…

U can save up to RM800…i repeat RM800 tau bukan RM80 ok…

Aaaaaaand……..

Pada sesiape yang beli Premium beautiful akan berpeluang untuk dapat VIP tiket FREE ke Hong Kong

Everything is F.O.C!!

So ape tunggu lagi…nk tau lebih lanjut??

Buzz me 016-3229453

or

012-2229453

or email me at

salha2910@gmail.com


P/S: i received so many positive feedback from my customer..

I lost 2 kg in a week, my waist drop 3 inches,i punye back pain gone, pinggang akak ade shape dah..dulu tegak je…..

and my result that other people say…kak salha memang serious different..byknyeee turun (baru smlm my adik ipar ckp)….and etc…

Oh im so happy!!!

Muahs…!!

XOXO

Premium Beautiful

By Premium Beautiful No Comments

Testimonial from customer Salha…

Baru pakai 5 hari dh rase perbezaannya…

Inilah yang dikatakan MAGIC!!

Hanya pemakai PB saje yang tau how MAGIC it is….

Congrats Lily!!

lily

Pagi ni masa pakai PB i notice belakang long bra dah ada ruang sikit. Hari tu masa mula-mula pakai sendat sikit. Now starting to lose. And its true, macam yang Lily tengok2 kat blog Salha n others’ testimoni, pakai beberapa hari je dah start rasa perbezaannya. Rasa lebih selesa n dah macam second skin to our body.

Masa mula-mula pakai rasa lain gak sebab dah lama tak pakai korset. Rasa macam badan disokong n padat. Nak gerak2 pun rasa pelik tapi sebenarnya walaupun pakai PB boleh buat ape je kerja.


These are among positive different yang Lily notice selepas pakai PB:-

1) FIRST DAY, Lepas aje sarung PB (first time ambil masa dalam 5 minit ke atas) terus nampak shape kita berubah! PB membentuk lekuk /curvy yang mana patut so Pinggang nampak ramping and suddenly size cup bra bertambah. Alamak!! *wink* Salah satu benefit PB ialah ia akan memberikan size sebenar lingerie yang patut kita pakai coz memakai baju dalam yang salah size sebenarnya sangat mempengaruhi pembentukan badan. Huhu..

2) SECOND DAY, Dapat pakai pants to office tanpa rasa tak selesa (ketat) coz PB dah menyokong and membentuk Peha. Sangat selesa and more confident. Walau pakai seharian, tak berpeluh and kerap buang angin.

3) FOURTH DAY, Suddenly Lily perasan bila duduk automatik posture badan tegak and nak duduk bongkok pun tak boleh sebab badan dah disokong oleh PB. But..kita tak rasa lenguh pun walaupun seharian duduk tegak macam tu kat ofis. Among kawan2 yang kenal rapat dengan Lily mesti notice yang Lily bila duduk agak bongkok so Alhamdulillah sebab pakai PB ni indirectly dengan sendirinya membantu kita memperbetulkan posture badan & tulang belakang.

4) YESTERDAY, lebih tepat sebelah malam (malam tadi) waktu tak pakai PB, Lily perasan n rasa perut lebih tegangbahagian rahim tu dah semakin pejal n tak menggelebeh. Happy sangat and tak sabar nak dapatkan perut yang Flat macam before mengandung dulu. And bahagian yang ada strecth mark dah makin pudar. Alhamdulillah..

Oh ya! untuk dapatkan hasil maksimum Lily sangat mendisplinkan diri pakai PB ni at least 8 jam sehari kecuali hari cuti kat rumah. Kalau keluar weekend pun Lily pakai sebab nak result cepat. Yelah..dahlah tak sempat exercise, tak boleh diet so the least and easiest thing that i can do is pakai PB which is like baju dalam je sekarang. Sangat mudah and yang penting ada HASIL positive.

Alhamdulillah..

Ni link Lily…

http://lifestoryoflily.blogspot.com/2010/11/19-11-10-my-experience-with-premium.html


P/s: So far boleh dikatakan semua customer PB Salha 100% resultnya positive…Alhamdulillah…

Im so happy for all of you, beautiful ladies!!!!

012-222 9453

salha2910@gmail.com

Beautiful Life..

By Business, My story 2 Comments

How beautiful the business is kalau tiap-tiap hari can generate rm600 a day…

Itu tak termasuk dengan kereta yang FREE dan..

Travel yang FREE…

Haih lepas ni Perth pulak…

Alhamdulillah jumpe dengan biz ni..

Hope that end of 2011…i want to have my 1st Million…and..

6 figure income…$ * * *, * * *.00 every month…..

Ka-ching!!!

P/s: I nak start berangan from now coz i know every time i berangan akan jadi kenyataan…InsyaAllah…

With premium beautiful, your life will be beautiful!!

sa

This pic taken from hubs i-phone before we all nk gi dinner on my birthday nite..

Azam Baru!!

By Business, My story, Uncategorized No Comments

money_jar

Starting November Salha berazam nk save duit banyak-banyaaaakkk…

Alhamdulillah…baru dapat income!!

So bulan ni nk save RM10,000…

Ka-chingg!!

RM 10,000 solid for saving only…duit shopping dah memang put aside awal-awal daaah…

Bulan depan berazam nk simpan RM15,000 pulak….

Then 20,000 then 30,000 then 50,000 then 100,000…huhu..

And i akan pastikan amount tu increase tiap2 bulan…

Coz akhir tahun depan i want to have my 1st

RM 1,000,000.00

Wooohooo!!!

Premium Beautiful..

By Business, Premium Beautiful No Comments

My beloved biz partners a.k.a Premium Beautiful Experts…

Adliza, Nurul and Ida akan ke Kelantan esok…

Kami akan melebarkan lagi sayap kami ke seluruh pelusuk

Malaysia…

Kami akan berada:


Di Kota Bharu dan Pasir Mas

12 November 2010

Dari 8 am – 9 pm


Kami menyeru pada semua warga Kelantan, blog2 reader,

kawan-kawan FB, Twitterian kami yang tercinta…

Sesiapa yang berminat untuk mencari peluang business untuk

pendapatan 5-6 angka..

Inilah masanya dan rebutlah peluang ini…

Kami sudah buktikannya!!!


swiss1-10

Sekarang giliran anda pula!!!!


Call our experts NOW and book your appointment!!!


Liza

019-2666-160

Nurul

019-2172-608

Ida

012-3939-692



Im so Happyyy!!

By My story, Uncategorized No Comments

Saye sungguh happyyyy!!!

Happy..happy..happy…!!

Firstly because…i qualify to Perth…Yeayyyyyyyyyy!!!!!

Perth…. here i comeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

perth1

Tak sabar nk explore the city at night!!

perth2

ambik gamba and sunbathing kt beach...ceehh!! perasan...

perth-shop

aaaannddd...shopping!!!!

Tak sabarnyeeeeee!!!!!


Then, semalam saye jumpe 3 orang client…semuanye my blog reader…happy sangat jumpe diorang….to Siti, Lily, and Baizura…seronok sgt jumpe u all k!!Selama ni just email2 je…then bile jumpe and sembang macam2 cerita keluar…memang cool la u all!!!

So semalam lagi best bile Baizura cakap…Salha…u dah kecik dari gamba baju biru TV9 tu…i dalam hati..melonjak2 happyyy ok…..hehehe…..so nantikan gamba terbaru ku yeee…..Misi harus diteruskan…yes Salha…u can do it!!!


So today…i happy jugak…i tgh dok kat my home office and tgh browse..kata mane tempat yang nk bermanja-manjakan diri…u all tau tak Spa mane2 yg best….yang boleh massage and facial…i really nk pamper myself selepas penat berbisnes…(penat ke?hehe)..

So please u all mane tempat best utk pamperkan diriku ini…

massage

Oh sedapnye orang massage badan...

massage11

rendam2 kaki kt air....best nye...

massage2

orang urut muke..mesti tertido terus i...

Kalau korang ade suggestion, bagitau k!!!

Anything call and sms me…

012-2229453

salha2910@gmail.com

Thank you Premium Beautiful…

By Premium Beautiful 6 Comments

Oh im so happy today!!

Seluar saye size 14 dh longgar and nk kene pakai size 12…

Just in a week saje…

Balik2 Switzerland haritu i admit memang badan i naik mendadak-dadak and membuak-buak…mane taknye…segala jenis cheese, coklat, susu, western food, cake , macaroon semua pun i makan…pade saye yg hantu makan ni…dapat pergi holiday camni…confirm tak lepaskan peluang nyee utk nak rase semua makanan kat sane…selagi perut ni boleh sumbatla orang kate…bile nk makan banyak bukak pulak waist nipper PB…langgar pantang sungguh haku ni kan…haih…makanan kat sane sedap betuuul…semua restaurant 5 star pulak tuh…ape lagi…!!


Sekali balik kl je, memang badan rase cam belon la…sampai baju yg bawak gi Swiss pun habis semua tak muat…sebelum gi Swiss boleh siap pakai high waisted belt lagi…bile balik belt pun ntah kemane sebab dh ketat… Lagi teruk…siap ade a few blog reader ku yang sungguh baik hati, siap kutuk i kaw-kaw punye…..tapi takpelaaa… i maafkan anda semua…memang i pun admit yg badan i memang dh naik pun …


So, tak boleh jadi sungguh camni…just this week saje…start hari Isnin minggu ni…i dgn segala disiplin nye tak melanggar pantang PB iaitu, pakai PB 8jam sehari, tak cheating2, makan pun tak berlebih-lebihan and minum air banyak…


And…resultnye…my seluar sudah longgar…yeayyyyy…

Today jumpe cilent i kt OUM, Eray and kawan2..diorang pun nmpk seluar i dah longgar…..

Every 3 days hilang 1kg…then 1 kg…bestnyeeeeeee!!!!!

Now i sgtla bermotivated untuk teruskan lagi….

Nk kurus kering macam Nicole Richie boleh tak….hehe berangan kan…

Anyway, ni gamba BEFORE i….mase ni baru2 balik Swiss and ni mase masuk Program Hujah TV9…

_dsc3235

Nk tengok gamba after??…

Nantikan kemunculankuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeah!!!!Wooohooooo!!!!!!!!!!!!

012-2229453

salha2910@gmail.com

Special Gift!!

By Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Untuk yang beli PB dengan i..

Ape agaknye i nk kasi u all as my

“SPECIAL GIFT” yeh…

Well..well..well…

Hmmmm…..

bimba_lola

logo1

logo3

logo14

logo11

logo4

logo5

logo9

logo10

logo6

logo8

aaaaaaaanddddd…..

.

.

.

.

.

.

Kalau beli 10 PB i kasi special sikit…

logo12

or

logo21

or ni lagi best kot…

logo13

well…well..well…

Ape kate korang vote…!!


p/s: Lagi banyak u all beli…lagi special u all dapat…cepat!!…ajak kawan2 or family member beli pb jugak…hehe…anddd….

bukan tu jee tau…u all dapat rebate jugak tau…the more u purchase the more rebate u’ll get!!

012-2229453

Premium Beautiful..

By Premium Beautiful, Uncategorized 2 Comments

Another gorgeous mama who wears PB!!!

Just after 3 months!!

In only 3 weeks she lost 7kg!!


Before

ejay

After

ejay1

Tanpa pill diet, tanpa exercise and tanpa berlapar…

but..

She still lost her weight naturally!!!


Call us now while promo still ON…

Save up to rm600 + rebate rm225 + “special gift from ME”

Cash and installment accepted!!

Contact us now!!


Ejay

013-9268307

or

Yours truly

012-2229453


Love,

Salha Zain

e

Premium Beautiful

By Premium Beautiful No Comments

Sempena Oct iaitu my birthday month that is on 29th …and kerana Salha sayang anda semua…..

There’s a “Special Gift” pada 29 orang pertama yang
membeli Premium Beautiful Corset…

Harga PB rm2000-2200

+

rebate RM225

+

Special Gift (from ME..)

Save up to rm1K!!

Tarikh tutup pada 5hb ini…

Kalau nk tau ape dia Special Gift tu..cepat dapatkan Premium Beautiful anda…

inbox my FB or email me at salha2910@gmail.com...

or call me at 012-2229453

p/s: First come first serve basis….sape cepat die dapat…pagi ni, bangun2 je dh 4 orang book their set…so cepat taauu…