fbpx
Tag

holiday Archives - SALHA ZAIN

My Premium Beautiful Travel Schedule

By Travelling No Comments

A nice start for 2012…boleh kate every month travel…

Starting with…

March – VIETNAM

April – HOLLAND and BELGIUM

May – MAKKAH

and next GUANGZHOU CHINA

It’s truly a “Beautiful” business…Dari tak pernah langsung melancong gi oversea…paling jauh pun Thailand and Singapore…tapi sedar2 je ntah2 dah keliling dunia dah…coz total up semua dah 10 countries already…yang paling best..semuanya F.O.C…ape yang kite kene buat just qualify certain target yang sangat-sangatla senang…janji nak je… confirm boleh…

Memang sesuai sangat pada yang suke travel…i mean…sape yang tak suke travel ye tak??dahla tu FREE…kalau guna duit sendiri mau ratus2 ribu dah habis…tapi ni semua company tanggung…best2!! Kite just cuma bawak duit shopping…

hmmm…talking about shopping…i want to add my handbag collection…

im targeting this…

 

 

That’s all for now…

012-222 9453

salha2910@gmail.com

 

Australia!!!

By Business One Comment

Free trip to Australia is on now!!!

Fully sponsored 5 star services for 1 week!!!

You will get a package worth of rm30k!!!

Grab the chance!!

Senaaaanggg jerrr….nak tau cane??

call me 012-222 9453

or

email me salha2910@yahoo.com


The City

au1

The night life

au2

au71

The beautiful scenery


au5

The beach

au6

and the food….yummyyyyy!!!!!!

ir1

ir2

Its a Loooooooong Weekend!!!

By Activities, My story 2 Comments

Orang Cina tengah raye…saye pun raye jugee…my whole family from jb and singapore turun KL…wahhh best nye…

Macam-macam aktiviti kitorang buat…sampai rasenye..takde satu jam pun yg kitorang duduk rehat…semua penuh ngan program…

Dari subuh gi kuliah subuh kt masjid, breakfast, shopping, swimming, makan lagi, gi shah alam, shopping lagi…pastu ade satu aktiviti yg agak unik sket for me ialah naik cruise…

Kitorang naik cruise kt Putrajaya…walaupun dah berbelas kali gi putrajaya…tapi bile tgk balik scenery putrajaya from cruise macam lagi cantik pulee…bile naik cruise rase cam aman je…walaupun i ni fobia laut tapi ni nasib baik tasik…so tak kisah sgt…hihi…

Ape-ape pun…naik cruise memang supeeeerrrrb!!!rase nk naik lagi….siap nyanyi lagu Titanic ngan amin…haha…

Gamba kitorang amik tak byk sebab just ade camera phone je…bolehla tak bawak camera kan…sebab tak bajet nk naik cruise…

So nanti…uols naikla cruise jugak…memang sesuai nk ambil2 angin ngan family…rase happy sangat2…hihi…

cr6

me and amin...baru lepas nyanyi lagu titanic

cr

bapa-bapa sedare amin...hihi...

cr1

adik...alamak..hingusla...

cr3

ni mabuk laut ke??

cr4

miss photographer of the day...

cr5

Uncle and aunties...thanks for the ride....hihi...

So after this, kite nak cruise mane pulak??…hihi….

Adik Turns 1 Year Old…

By Activities, Jewelleries, My Fav's, My story No Comments

Sebenarnye buat post ni terlambat sikit…my beloved baby Irfan turns 1 year old on 15 Nov..
So mama wants to dedicate this song to you..

Happy birthday to you..
Happy birthday to you..
Happy biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirthday to adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik..
Happy birthday to you…

Muahs 1,000,000 kali..

a8

adik happy...

a71

i dont get any cuter than this!

a61

heeerkkkk......

Berkelah di Ulu Yam di hari Selasa…

By Uncategorized 2 Comments

kak min: aa, jom esok gi ulu yam..

salha: hah ape?

kak min: esok gi ulu yam..

salha: ho ok..kak min..tau tak esok hari ape?

kak min: Hari selase..jomla,kalau hari tak keje orang tak ramai..hanis, kak ros semue pun ade..

salha: hari selase memang tak ramai tapi hari selase ni hari keje la kak min..orang semua kerja..alfat kerja..huhuu..

(taula kak min and kak ros dh tak kerje..mane taknye..income lebih dari CEO..dok rumah jelah…ye tak..jelesnye haku..)

so nilah gamba2 kami gi ulu yam..ikan bakar sgt superb..donut and nugget kak min ohhh..idaman hatiku..but the best part is..mase gi ulu yam tu banyak dapat ilmu2 dari orang2 yang berjaya camni…best gilerrrr…nk dapat ilmu camni kalau gi seminar mau beribu bayar hoi…tapi ni free je…dapat free makan lagih..kak ros, kak min, hanis..I LOVE YOUUUUUU!!!!!

uy1

Kak ros and kak min..alaa kak min..tak nmpk muke..

uy2

Pak ya

uy3

Ikan bakar menawan kalbu

uy4

tengok tu..bukan ni 2 ekor je ok...beribu2 lemon lagi..

uy5

Hanis..cantik tak mate die..

uy6

sesi berbual2 after solat zohor..