fbpx
Tag

how to buy premium beautiful Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

By Business, Premium Beautiful No Comments

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

FUHH!!Premium Beautiful + Lactolite..

By Health and Beauty, Premium Beautiful One Comment

Lamenyerr Salha tak update…Rindu sangat kt u ols semua…

Ok today..Salha nk share macam2 good news untuk u ols..

Recently, Salha receive banyaaaakk…i mean memang banyaaaaaaaaaaaaaaaak testimonial from my customer yang pakai PB and at the same time minum Lactolite..

Berkilo-kilo and berkg-kg diorang turun…and of course diorang happy sgt…

Disebabkan testimonial diorang nilah..i pun start consume lactolite ni secara intensively..dulu minum jugak..tapi tak serious..

Bile i dh consume secara serious ni, then i baru faham, cane CDM Kak Ana(mesti u ols dh kenalkan, model PB and Lactolite and testimonial terpower so far)boleh hilang 50 kg in 6 months…50 kg wo!!…Bukan 5 kg…cube u ols tanye instructor gym u ols..tgk die impress tak…dengan instructor2 tu skali yang minum Lactolite kan..

Myself so far, i tanak ckp pape lagi…tapi setiap kali i gi kelas and jumpe client..dh ramai yang notice…siap sms,inbox fb,email and siap jumpe lagi nk tau rahsie…i pun sendiri nampak macam ade improvement…hubby i pun dh mengakuinya…

Memang orang dah tau rahsie die ialah pakai PB + minum Lactolite…

Tapi cara nk minum tuu…haha..tu yang paling penting….

Sape nk tau BUZZZZZ me…012-2229453..

I akan share personally with you….

Sssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…….hehe…


 

Hilang Akal Ke Ape????!!!

By My story, Premium Beautiful 5 Comments

Hah ape pulak la tajuk pepagi buta ni camni tetibe kan…kontroversi sunggguh…

Heehe…sorila kacau u ols pepagi ni…mlm tadi baru balik kelas…dapat semangat luarbiase…tu yang jadi camni…

Takde..sebenarnya entry kali ni..Salha nk share satu ilmu yang salha belajar mlm tadi dengan CDM Abg Lan..

“Kalau kite nk berimpian, jgn fikir yg logik..Kite kene fikir luar kotak atau luar sedar”…

Luar sedar = luar kotak = luar jangka.. barulah dapat luar biasa..

Contohnya..

U ols pun tau..dulu before salha start bisnes..salha seorang surirumah biase…

Surirumah with no savings AT ALL..berkereta Kelisa (hasil keje 5 tahun lepas tu pun tak habis byr lagi masetu), and taktau langsung about designer clothes,handbags,kasut ke hape…

Tapi Alhamdulillah sangat bile jumpe peluang ni, memang salha pegang betul2…sebab dh ramai yang buktikan..kenape tak i yang buktikan pulak, betul tak?

So baru masuk2 bisnes je dh berangan terlebih daaaaahhhhhh….

Boleh capai ke tak  tolak tepi dulu…janji kene ade dream and matlamat yg jelas ape yg kite nak capai..

Nak tau Salha berangan ape??

1) Nak pakai BMW 3 series..

2) Nak pakai handbag LV Multicolor hampir RM10k, even before this Carlo rino pun tak pernah.. (over ok..)

3) Nak gi Europe..(nk baring kt rumput and tgk pemandangan gunung salji lebih kurang cam dlm gamba ni)

 

4) Nak pakai baju designer

5) Nk masuk TV jadi penalist..

6) Nk Jadi CDM

7) Nak income 6 angka

8) Nak saving ratus ribu..


Kalau fikir balik…hilang akal ke hape kan…baru masuk bisnes berangan sampai camni…

Takpelahkan…name pun DREAM..So dare to dream…sape nk marah kan..so berangan jeee..takpe…

Bile berangan kite letak kene gamba2 to make it more PRECISE…

So ini hasil dari salha yang kuat berangaannn ni…


1) Nak pakai BMW 3 series..

 

2) Nak pakai handbag LV Multicolor

3) Nak gi Europe..(nk baring kt rumput and tgk pemandangan gunung salji)

4) Nak pakai baju designer (Ezuwan Ismail, my official designer)..


5) Nk masuk TV jadi penalist..

6) Nk Jadi CDM

7) Nak income 6 angka..Dah capai…

8) Nak saving ratus ribu..yup..ni pun dah capai…


Alhamdulillah….Semua dah jadi kenyataan…


So nak tau what is my next tahap hilang akal DREAM???

ini dia…..jeng..jeng..jeng..

 

1) Ferrari 458 Challenge

Price hampir rm 2 juta

 

 

 

2) Hermes Birkin

Price RM 30k++

 

3) Naik Private Jet. Boleh?

Yup…agak hilang jugak kan…

Tapi insyaAllah bolehhh (walaupun rase cam..boleh ke niii)..

Tapi dulu dah banyak kali buktikan..kenape yang ni tak boleh…

Kan best pakai Ferarri merah dengan birkin merah…baru matching…

Capai tak capai belakang kire…janji letak dulu gamba..hehe..

Salha target dalam mase 5 tahun ni…and of coursela after savings salha dah 7 angka…

InsyaAllah..InsyaAllah..

So ape DREAMs u ols??

Care to share with me…

012-222 9453

salha2910@gmail.com

 

 

Premium Beautiful: Promo Pengantin..

By Premium Beautiful No Comments

 

 

Do you want to look flawless in your wedding dress?

Do you want to be perfect on your wedding day?

Do you want to look beautiful in your wedding album?

There’s a GREAT promo menanti untuk semua bakal2 pengantin di luar sane..

Sila datang ke…

Booth no.240

Medan Mara

Sempena Karnival Pengantin Malaysia..

23-26 June 10am-10pm..

Don’ t hesitate to call

Aisyah – 019-2710102

to get your special promo!!

Hong Kong trip was AWESOME!!!

By Travelling 6 Comments

I tak pernah sangka trip Hong Kong se-best nih…coz ramai org ckp Hong Kong memang best utk shopping…so i thought…maybe shopping ala2 KLCC je…coz i hari2 pun shopping..(tehehehe)..tak sangka ler shopping kt Hong Kong ni macam shopping kt KLCC x 10times!!!Woooooo!!!AWESOME!!!!

And talking about the scenery…i thought, Hong Kong is a very crowded city…so maybe gi sana gi sini nmpk bangunan je lakan…but its totally exceeds my expectation…!!!the scenery was so magnificient…tak reti nk gambarkan cane kat sini…memang u ols kene tengok sendiri…

And the foooooddd….first i thought, nak cari muslim food kt Hong Kong mesti susah sket…and tak mcm Swiss ade chocolate cheese bagai…tapi the food in Hong Kong…OMG!!!!senang ok nk cari and sedappp banget…the food yg sponsored by company toksah citer…semua 6 stars standard…

And the hotel…i memangla dh agak hotel die sure2 5 star coz trip dgn company mmg 5 star service…tapi tak sangka la pulakkan…hotel ni 6 star…

seriously..Hong Kong trip was OMG!!!Indescribable…u just have to see this and believe it…or lagi senang u just have to join the trip then u now wat i mean…

Day 1

-Dari airport terus gi shopping kt ladies market..even hujan lebat kitorang redah jugak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– makan kt Spice…memang sedapp to the maxx!!!dapat makan same2 ngan biz partner and group CDM Ramzi and CDM Kak Ina…CDM idola kami…memang best!!!

 

 

 

Malam we all pergi Avenue of Star..tgk cap tgn artis2 famous Hong Kong and patung Bruce Lee….then naik bas tadee bumbung…ni pengalaman best sgt…hujan lebat pun sanggup pakai baju hujan…

 

 

 

 

 

Day 2

– Kami pergi Disneyland…bessttttt!!!my veryy 1st time masuk Disneyland…memang jakun sket…yang paling best gi ramai2 nagn rakan kongsi satu bas…seronok sgt!!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


-malam day 2..(day 2 aktiviti memang panjang sket..tapi bestt!!!)…kami pergi makan kebab kt Hong Kong Island….tak sangka tgh2 bandar Hong KOng ni ade muslim food yg sedap macam haku confirm gi lagi tempat neeehhh!!then after that gi ladies market!!

– siang tadi happy2 sakan tak hengat dunie kt disneyland ngan half of my group…malam makan kebab ngan another half lagik…pengalaman yang sgt menyeronokkan…kami semua dah dh buat declaration nk sambung our activity ni in Holland…jom penuhkan satu bas or maybe 2 bas after this…? Woooo!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Day 3

– aktivity shopping2 kt Canton road…kami pergi Harbour city….hari bersejarah untuk i coz i dapatkan my dream bag kat HK…weee…..takpe after this teman rakan kongsi beli dream bag diorang kt holland pulak…ok u ols…wats your dream bag??pls let me know…kite dapatkan same2 k…!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– then malam ade gala dinner…terkejut tengok ballroom besar giler…mane taknye…6 star hotel…then qualifier adela dalam 17 bas a.k.a 4 chartered flight…dari 4 flight ni 2 flight ialah dari group CDM Kak Ana…wuuu…memang best!!!…memang nampak ramai sangat usahawan dari semua bangsa berjaya bersama2…semua usahawan se-malaysia dh buktikan bisnes ni satu platform yg kukuh!! 17 bas uuu…so u ols…tak pyh ragu2 lagi…tak yah pikir panjang2 sgt dah…yang penting diri kite…mulakan amik peluang and kite same2 gi Holland pulak after this…k!!

 

 

 

 

 

 

Day 4

– hari last kami di Hong Kong…sob..sob…(nk shopping lagiii..)takpela…sambung kt holland pulak after this…

 

 

 

 

 

 

 

-Souvenirs untuk myself, family, rakan kongsi and semua u ols kt luar sane….sape nak souvenirs..angkat tgn!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The end

kite sambung kat Holland pulak k…!!!

 

P/s: Macam i ckp tadi…u just have to see this and believe it…tapi lagi best if u ols semua join trip ni and experience it yourselves…memang its totally different things…memang tak same tgk gamba dgn experience sendiri…lagi2 next ni gi Holland…bukan Holland je k..kami juge akan pergi Belgium,and singgah di Dubai and Paris..so satu tiket untuk 4 buah negara…best tak u ols??!!and pada kaki shopping…jom kite shopping kt Paris…u know that semua handbag pun asal dari sane..and confirm price lain dari Malaysia..aaaaandddd dapat tax rebate lagiiii…so jom u ols…tak kisah sesiape pun kt luar sane, tak kisah ape bangsa sekalipun…you’re invited to our next trip…jom kite pergi same2…enjoy same2, berjaya bersama2 and jadi millionnaire same2…

P/S: This biz is all about teamwork…there’s no such thing as personal glory…so thats why there’s the word yg kami amalkan iaitu “Maju Bersama Kumpulan”…berjaya bersama2…itu yg paling penting…Everyone of you are Powerful Leaders!!everyone of you berhak untuk mendapat kejayaan..u ols semua berhak jadi jutawan..kalau kite usaha kejayaan milik anda semua…kalau kite nk berjaya dgn sesuatu jgn 50-50 or terfikir2 lagi..coz nk berjaya just do it!!itu tema kami semua…JUST DO IT!!so inilah hasilnya…tak payah lagi nk cari seribu alasan lagi coz kite dh nampak ramai yg dh berjaya…jadi ikut je org yg dah berjaya…kite pun akan berjaya…kalau kite masih ikut kata2 org yg tak berjaya..so i guess..u already wats the answer…jgn takut utk mulakan langkah pertama sebab every single step u ols dalam bisnes ni ialah bergerak bersama2 pemimpin..just Follow the Leader…insyaAllah…Kejayaan milik anda…

yang pergi ke Hong Kong semuanaya ade 17 bas = 4 chartered flight…2 flight tu dari our great leader CDM Kak Ana..how powerful she is!!kami di layan mcm VIP dalam flight coz yelah kami sewa terus flight tu kan…and sewa kat 6 star hotel..rasenya satu building hotel tu booked by us!!!wooo!!!!beestkannn!!!takde org lagila buat camni…or takde company lain lagi yg buat camni…so kami dh buktikan yang biz ni benar2 satu platform yg kukuh..so now its your turn!!!

Alhamdulillah, trip Hong Kong berjalan dgn lancar…syukur pada Allah…so next will be Holland…to all Qualifier Hong Kong..pastikan diri and a dalam next flight to holland okies…and pada rakan kongsi and semua di luar sane..jom kite fight same2…berjuang bersama…u have all my support…just let me know if u need me…setiap pemimpin kami akan pastikan anda semua akan berangkat ke Holland bersama2 kami…kite buat team orange ok!!

….after this nk satu bas lagike or nk sorang satu bas????mane lagi best??hehe…..go u ols!!!u can do it!!woooo!!!!!!

so…

GO HOLLAND!!!!!!!!!!go!!go!!gooooooo!!!!!!!!!!!

 

 

 

Congrats Adliza!!

By Success Story 4 Comments

Congratulations!!!!!

To Adliza and hubby for her new car…!!!

Alhamdulillah…

 

Adliza.. i really proud of u..!!Just 9 bulan je berbisnes, dah pegang income rm45,000 sebulan and dah pakai kereta idaman…and now just menghitung hari je untuk naik CDM iaitu pangkat tertinggi dalam bisnes ni..

Nk tau lebih lanjut about adliza tak?

Ok..Adliza ni dulu one of Best Student Malaysia and menyambung pelajarannya di USA…hampir 4 tahun adliza kat sane..and bile die balik Malaysia..adliza bekerja di Petronas selama hampir 7 tahun…

Mase first2 dulu, adliza nk buat bisnes ni just nk cari additional income je…die kate if dapat rm1000 pun oklah…tapi since die masuk je..income terus mula dengan rm3000 and meningkat ke rm5000 then  rm10,000 dan seterusnya sampai sekarang rm45,000 and now dah bawak kereta idaman…

Adliza pernah ckp..”if i tak buat bisnes ni or i still terfikir2 lagi…i think 2 tahun lagi i bekerja maybe belum boleh pakai Merc lagi..”

and Adliza pun ckp, ” i think dengan income camni, i rase berbaloi i blaja 4 tahun kt US…”..

Yup..i think most of us pun ade pendapat yg same…memang rase berbaloi usaha kite blaja bertahun2 bile pegang 5-6 angka..

lagipun kite dok kt KL ni memang nk cari rezeki…and WHY NOT if kite betul2 cari rezeki…supaya bukan cukup untuk kite je…malah untuk mak ayah,keluarga and untuk masyarakat sekeliling jugak…

Kan hidup lebih bermakna…

So anyway, congrats again for both of u..!! I really2 proud of u my dear!!

 

Premium Beautiful: Hong Kong Here We Come!!!

By Travelling One Comment


Alhamdulillah…selesai je Perth..next will be Hong Kong pulak…

So, InsyaAllah…satu bus rakan kongsi bakal diterbangkan ke Hong Kong…

Tahniah pada semua rakan kongsi yang qualify…jom kite enjoy honeymoon kat sane…

Mase nilah nk spend time puas2 with our hubby…


enjoy the VIP and luxury treatment..


spa and massage…ni yang paling i tak sabar…


fine dining


and last but not least…shopping!!..

Hong Kong memang terkenal dengan syurga shopping…hehe..


Jadi…pada semua qualifiers..kita enjoy k!!

Tak sangka kan..hanya dengan Premium Beautiful boleh bawa kt semua tempat ni…

So far, Salha sendiri dah ke Switzerland (oh view die memang cantek), Perth (fish & chips dieee..fuh!) and next will be Hong Kong (sungguh tak sabar)…

and next will be VENICE!!!So pada semua rakan kongsi…prepare yourself to Venice pulak k…kita naik gondola puas2 kat sane….sape2 prepare awal2 memang CONFIRM dapat pergi punye!!!

and pada semua my blog reader and FB friends and sape2 diluar sane…rase2 nk gi Venice VIP package and F.O.C…

call cepat2 k..hehe…

016-3229453/012-2229453…

or email me at

salha2910@gmail.com

Congratulations…

By Business, Premium Beautiful 3 Comments

Sorry lama dah tak update but dengan kesempatan ni i wanna wish

“CONGRATULATIONS’

to Intan pencapaiannya mendapat 100,000 sales a month…

Seorang demi seorang lagi rakan kongsi group kami yang mendapat pendapatan 5 angka…

Intan pun berjaya mendapat 2 tiket ke Hong Kong bersama rakan kongsi beliau Zura dan Nur…Walaupun dengan kesibukan bekerja sebagai seorang Engineer di Oil & Gas Co. tetapi Intan berjaya untuk mencapai semua ini dalam mase 3 BULAN sahaja…

Congrats again dear!!

Im really proud of you…!!

 

 

 

Hopefully, dengan platform business yang sgt kukuh ini, InsyaAllah Salha dan group kami akan melahirkan dan membantu lebih ramai lagi usahawan yang berjaya di Malaysia…

 

Aminnnn….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My Wishlist of 2011…

By Business, Fashion, Premium Beautiful 4 Comments

Dulu, wishlist Salha nk jadi CDM, nk beli BMW, and nk beli designer handbag dah jadi kenyataan…

So ni my wishlist utk tahun ni…

Bulan depan…..

RM8000++

 

Bila my income dh reach 100k per month…

(actually bulan depan kot income dh camni..i dah tempah dah kat Chanel….

i amik latest design for Maxi jumbo..ade double flap..ngeeeee…)

RM14,000++

 

and bile my saving dah reach rm1 million

(oh ni memang tak sabar….target dapat kumpul by Januari 2012…weeee…!!)

 

RM30,000++

 

 

Barulah rase cam Victoria Beckham..hehe!!!


 

Uuuhhhhh shinin’..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Premium Beautiful Business

By Business, My Fav's, My story, Premium Beautiful 6 Comments

Business ni sangat2 beautiful…every single day me and my group mesti ade beautiful moments together…dahla takde pressure..we all boleh tentukan mase kita sendiri…boleh buat keje or discuss about business kat mane2 yang kami suke contohnya kt KLCC ke, Pavi , Empire, The Curve, OU…and apart from that we can enjoy our favourite food together..Teh Tarik Place ke, Wong Solo, Sakae Sushi, Ole2 Bali,Chillies,Dome,Ikea Cafe or enjoy our favourite drink /dessert together cthnya kat Starbucks,Dome,Coffee Bean, Tutti Fruity, Delicious (i suke red velvet) and macam-macam lagila…selain tu, takkala makan minum jekan..of coursela gi shopping…and kadang2 sempat tgk movie dulu (tu activity i ngan hanis dulu2)…

Dahla business ni memang enjoy and takde pressure..we all pulak bekerja in a team…and bukan setakat team je..dah macam sisters dah kami ni…rasenya lagi rapat dari adik beradik…

The best part is…at the end of the month..dapat income…kalau ckp income ni memang luarbiase sket..dhla best buat bisnes enjoy2 je..if utk orang bekerja buat waktu weekends je..taaaaapi….income paling kurang pun rm4000 and Alhamdulillah kalau biz partner Salha kebanyakannya, dah capai income 5 figure…Alhamdulillah syukur…and ramai lagi yang dalam proses nk dapat 5 figure jugak…insyaAllah…

Tu baru kat malaysia je salha cerita…tak masuk cerita nk pegi melancong oversea…untuk tahun ni kami akan berlepas ke Perth on April and next will be Hong Kong and Venice…aiyooooo, Venice ke….mau i tido dalam Gondola tu kan tak bangun2!hehe…paling best if pegi pulak same2 ngan kawan2 business..memang enjoyla..macam untuk Hong Kong ni insyaAllah salha akan bawak satu bas…tak ke best tu pandang kiri kanan semua kawan rapat kite,adik bradik kite…bestnyeeee!!!!confirm kat Hong Kong nanti..turun bas je masing2 lari marathon gi shopping kan…wooo…tak sabar…

Me at KLCC...sambil berbisnes sambil buat Chanel Makeover..siap photoshoot lagikk!!


I di personal touch oleh my leader aka best buddy..dah macam kembar dah kami..hanis pun join makeover jugak..hehe...

 

Ngan iffa kt KLCC...maseni kat Chanel jugak...nk borong Chanel...konon nk beli satu je barang...terbeli lapan...haih!

 

Ngan Aishah at Teh Tarik Place...Kami amat menyukai roti canai garing die ok!!sgt setappp!!

 

With Dina, biz partner Aishah...hmmm...sweetkan diorang...macam adik beradik...

 

With CT and Aida kat Wong Solo...ayam die memang fav..nampak tak baju merah tu..anak dh dua tapi cunsss!!yang biru tu pulak still single uu...

 

With Izyan and Aishah...dh bincang bisnes..gi shopping pulak...maseni i jadi izyan punya image consultant..habis semua baju kt Forever21 tu kitorang try..

 

with afzan...my dear biz partner kt jb...sweet orangnye...sian die kt jb..tapi u bukan keseorangan tau dear...kami sentiasa ade kt kl ni utk uu...

 

muka kekenyangan kt Wong Solo...Alhamdulillah!!go Aida!Bakal jam!

 

Hehehe…sesiapa nk join our beautiful journey, jomla…best sangat tau…kite tengah2 muda2 ni la mase nk rase semua ni…kan..kan…hehe…jom2!
XOXO!!

016-3229453

salha2910@gmail.com