fbpx
Tag

jam tangan Archives - SALHA ZAIN

Jam Tangan (RM100,000 in a month) June 2012

By Business, Success Story No Comments

Bulan ni penerima Jam Tangan memang clone kepada leader mereka. Sbb apa Salha cakap clone, sbb before this their leader DDM Wani pun dapat Jam Tangan (RM100,000 sales in a month) in her very FIRST MONTH in the business.

[Source: Premium Beautiful Top Agent * Noor Hazawani Che Halin]

Sekarang anak2 buah Wani pulak dah ikut. Jam Tangan in first month berbusines, terus pangkat ke-3 dan terus 5-figure income. Fast track! Kalau boleh cepat kenapa nak lambat, kan?So, the first achiever is DSM Mazwin. A mother of 2 and a banker in profession. Congratz yer first income from the bisnes almost RM20,000! Dan melahirkan qualifier jam tangan in the same month!
[Link: Premium Beautiful Top Agent * Mazwin Tajuddin]Next, DSM Suzana Ramli. Banker jugak dan alhamdulillah first income from the biznes BERBELAS ribu… TAHNIAH Kak Su. 🙂
[Link: Premium Beautiful Top Agent * Suzana Ramli]

Special Rewards from yours truly, for those yg produce Jam Tangan, EMILIO PUCCI WRISTLET menanti ANDA! Tahniah jugak to Fabulosity Team. Teruskan budaya kecemerlangan ni ok.
Business yang simple, straight-forward, PROVEN. So, success just depend on YOU. Believe in YOURSELF, relakan diri DIBIMBING and just FOLLOW jer. Every single EFFORT will be REWARDED tremendously.

Start NOW.
Choose GLAM.
Choose to be in RIGHT group.
Your MENTORS await to GUIDE you EVERYSTEP to SUCCESS!

XOXO

salha2910@gmail.com
012-222 9453

Celebrate Success! Jam Tangan + Double Diamond Manager Awards + Pemenang Tabung Kereta

By Success Story One Comment

Sekalung TAHNIAH buat setiap rakan kongsi yang menerima awards pada malam Sabtu yang lepas. Tiada apa yang dapat Salha ucapkan melainkan syukur dan BANGGA dengan kejayaan mereka. Sebab Salha tahu, apa yang you all lalui dan you all are just SIMPLY A WINNER! So lets start and celebrate the winners for this JANUARY 2012!
First on the list, bakal DDM Izyan Liyana with her ‘Jam Tangan’ award for achieving RM100,000 sales in ONE month. Tahniah yer Izyan, berbaloi-baloi. 🙂 A very teachable leader and fighter! Her perserverance in the business is something yang mmg Salha kagum. To know more about her, boleh klik blog Izyan… princesyahir.blogspot.com

Second ‘Jam Tangan’ award for tonight is DSM Shahida Cda. Walaupun muda2 lagi dah buktikan pencapaian yang cemerlang dalam bisnes. Tahniah!!! InsyaAllah bakal Bintang baru 2012. Checkout her Facebook page.

And another bakal Bintang dan bakal CDM 2012, DDM Dewi Nurhayatie dapat ‘Pen Tangan’ for achieving RM720,000 total sales. Another HARIMAU yang awal2 memang takde bisnes experience tapi berkat usaha dan kesabaran akhirnya dah berjaya. Always positive and always on FIRE! Tahniah on this achievement and berjaya bimbing rakan kongsi dapat ‘Jam Tangan’. To know more about Dewi, boleh klik link.. www.curves-talk.blogspot.com

And not to forget, the high-flying Eagles… All three dah qualify Tabung Kereta! Bakal DDM Lily (jasminhalim.com) on Nov 2011, and DSM Linda and DSM Kak Ween on Dec 2011. Congratz u ols!
.

.

.
OK. So who’s next? If they can do it, so can YOU!
Anda hanya perlu relakan diri dicanai oleh orang-orang
yang dah berjaya mencapainya, InsyaAllah next month
your pictures will be be posted here. 🙂