fbpx
Tag

Lingerie Archives - SALHA ZAIN

Congratulations!!!

By Business, Premium Beautiful One Comment

congratulations-576217191

Congrats to my dear ADLIZA on her achievement :

Qualify ke Perth

Qualify Jam Tangan….

Dan….

Income berbelas ribu (beberapa bulan saje buat bisnes)…

Congraaaaaaaaaats dear!!!

Im really proud of youuu!!


adliza

And….

Congratulations to all my dear Bisnes Partner yang berjaya mendapat pangkat

Senior Sales Manager

SSM Hidayah

SSM Izyan

SSM Ayu

SSM Hezra

SSM Hanie

Congratulations to all of you…

Im so proud to all of you…

Jom bulan ni kita sama2 dapat jam dan trip Hong Kong pulak lepas ni…

I know u all can do it!!!

Book your FREE flight ticket NOWWW!!!!


Love you all so much…

MUAHSSSS!!!!!


Premium Beautiful

By Premium Beautiful No Comments

Testimonial from customer Salha…

Baru pakai 5 hari dh rase perbezaannya…

Inilah yang dikatakan MAGIC!!

Hanya pemakai PB saje yang tau how MAGIC it is….

Congrats Lily!!

lily

Pagi ni masa pakai PB i notice belakang long bra dah ada ruang sikit. Hari tu masa mula-mula pakai sendat sikit. Now starting to lose. And its true, macam yang Lily tengok2 kat blog Salha n others’ testimoni, pakai beberapa hari je dah start rasa perbezaannya. Rasa lebih selesa n dah macam second skin to our body.

Masa mula-mula pakai rasa lain gak sebab dah lama tak pakai korset. Rasa macam badan disokong n padat. Nak gerak2 pun rasa pelik tapi sebenarnya walaupun pakai PB boleh buat ape je kerja.


These are among positive different yang Lily notice selepas pakai PB:-

1) FIRST DAY, Lepas aje sarung PB (first time ambil masa dalam 5 minit ke atas) terus nampak shape kita berubah! PB membentuk lekuk /curvy yang mana patut so Pinggang nampak ramping and suddenly size cup bra bertambah. Alamak!! *wink* Salah satu benefit PB ialah ia akan memberikan size sebenar lingerie yang patut kita pakai coz memakai baju dalam yang salah size sebenarnya sangat mempengaruhi pembentukan badan. Huhu..

2) SECOND DAY, Dapat pakai pants to office tanpa rasa tak selesa (ketat) coz PB dah menyokong and membentuk Peha. Sangat selesa and more confident. Walau pakai seharian, tak berpeluh and kerap buang angin.

3) FOURTH DAY, Suddenly Lily perasan bila duduk automatik posture badan tegak and nak duduk bongkok pun tak boleh sebab badan dah disokong oleh PB. But..kita tak rasa lenguh pun walaupun seharian duduk tegak macam tu kat ofis. Among kawan2 yang kenal rapat dengan Lily mesti notice yang Lily bila duduk agak bongkok so Alhamdulillah sebab pakai PB ni indirectly dengan sendirinya membantu kita memperbetulkan posture badan & tulang belakang.

4) YESTERDAY, lebih tepat sebelah malam (malam tadi) waktu tak pakai PB, Lily perasan n rasa perut lebih tegangbahagian rahim tu dah semakin pejal n tak menggelebeh. Happy sangat and tak sabar nak dapatkan perut yang Flat macam before mengandung dulu. And bahagian yang ada strecth mark dah makin pudar. Alhamdulillah..

Oh ya! untuk dapatkan hasil maksimum Lily sangat mendisplinkan diri pakai PB ni at least 8 jam sehari kecuali hari cuti kat rumah. Kalau keluar weekend pun Lily pakai sebab nak result cepat. Yelah..dahlah tak sempat exercise, tak boleh diet so the least and easiest thing that i can do is pakai PB which is like baju dalam je sekarang. Sangat mudah and yang penting ada HASIL positive.

Alhamdulillah..

Ni link Lily…

http://lifestoryoflily.blogspot.com/2010/11/19-11-10-my-experience-with-premium.html


P/s: So far boleh dikatakan semua customer PB Salha 100% resultnya positive…Alhamdulillah…

Im so happy for all of you, beautiful ladies!!!!

012-222 9453

salha2910@gmail.com

Im so Happyyy!!

By My story, Uncategorized No Comments

Saye sungguh happyyyy!!!

Happy..happy..happy…!!

Firstly because…i qualify to Perth…Yeayyyyyyyyyy!!!!!

Perth…. here i comeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

perth1

Tak sabar nk explore the city at night!!

perth2

ambik gamba and sunbathing kt beach...ceehh!! perasan...

perth-shop

aaaannddd...shopping!!!!

Tak sabarnyeeeeee!!!!!


Then, semalam saye jumpe 3 orang client…semuanye my blog reader…happy sangat jumpe diorang….to Siti, Lily, and Baizura…seronok sgt jumpe u all k!!Selama ni just email2 je…then bile jumpe and sembang macam2 cerita keluar…memang cool la u all!!!

So semalam lagi best bile Baizura cakap…Salha…u dah kecik dari gamba baju biru TV9 tu…i dalam hati..melonjak2 happyyy ok…..hehehe…..so nantikan gamba terbaru ku yeee…..Misi harus diteruskan…yes Salha…u can do it!!!


So today…i happy jugak…i tgh dok kat my home office and tgh browse..kata mane tempat yang nk bermanja-manjakan diri…u all tau tak Spa mane2 yg best….yang boleh massage and facial…i really nk pamper myself selepas penat berbisnes…(penat ke?hehe)..

So please u all mane tempat best utk pamperkan diriku ini…

massage

Oh sedapnye orang massage badan...

massage11

rendam2 kaki kt air....best nye...

massage2

orang urut muke..mesti tertido terus i...

Kalau korang ade suggestion, bagitau k!!!

Anything call and sms me…

012-2229453

salha2910@gmail.com

Thank you Premium Beautiful…

By Premium Beautiful 6 Comments

Oh im so happy today!!

Seluar saye size 14 dh longgar and nk kene pakai size 12…

Just in a week saje…

Balik2 Switzerland haritu i admit memang badan i naik mendadak-dadak and membuak-buak…mane taknye…segala jenis cheese, coklat, susu, western food, cake , macaroon semua pun i makan…pade saye yg hantu makan ni…dapat pergi holiday camni…confirm tak lepaskan peluang nyee utk nak rase semua makanan kat sane…selagi perut ni boleh sumbatla orang kate…bile nk makan banyak bukak pulak waist nipper PB…langgar pantang sungguh haku ni kan…haih…makanan kat sane sedap betuuul…semua restaurant 5 star pulak tuh…ape lagi…!!


Sekali balik kl je, memang badan rase cam belon la…sampai baju yg bawak gi Swiss pun habis semua tak muat…sebelum gi Swiss boleh siap pakai high waisted belt lagi…bile balik belt pun ntah kemane sebab dh ketat… Lagi teruk…siap ade a few blog reader ku yang sungguh baik hati, siap kutuk i kaw-kaw punye…..tapi takpelaaa… i maafkan anda semua…memang i pun admit yg badan i memang dh naik pun …


So, tak boleh jadi sungguh camni…just this week saje…start hari Isnin minggu ni…i dgn segala disiplin nye tak melanggar pantang PB iaitu, pakai PB 8jam sehari, tak cheating2, makan pun tak berlebih-lebihan and minum air banyak…


And…resultnye…my seluar sudah longgar…yeayyyyy…

Today jumpe cilent i kt OUM, Eray and kawan2..diorang pun nmpk seluar i dah longgar…..

Every 3 days hilang 1kg…then 1 kg…bestnyeeeeeee!!!!!

Now i sgtla bermotivated untuk teruskan lagi….

Nk kurus kering macam Nicole Richie boleh tak….hehe berangan kan…

Anyway, ni gamba BEFORE i….mase ni baru2 balik Swiss and ni mase masuk Program Hujah TV9…

_dsc3235

Nk tengok gamba after??…

Nantikan kemunculankuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeah!!!!Wooohooooo!!!!!!!!!!!!

012-2229453

salha2910@gmail.com

Special Gift!!

By Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Untuk yang beli PB dengan i..

Ape agaknye i nk kasi u all as my

“SPECIAL GIFT” yeh…

Well..well..well…

Hmmmm…..

bimba_lola

logo1

logo3

logo14

logo11

logo4

logo5

logo9

logo10

logo6

logo8

aaaaaaaanddddd…..

.

.

.

.

.

.

Kalau beli 10 PB i kasi special sikit…

logo12

or

logo21

or ni lagi best kot…

logo13

well…well..well…

Ape kate korang vote…!!


p/s: Lagi banyak u all beli…lagi special u all dapat…cepat!!…ajak kawan2 or family member beli pb jugak…hehe…anddd….

bukan tu jee tau…u all dapat rebate jugak tau…the more u purchase the more rebate u’ll get!!

012-2229453

Premium Beautiful..

By Premium Beautiful, Uncategorized 2 Comments

Another gorgeous mama who wears PB!!!

Just after 3 months!!

In only 3 weeks she lost 7kg!!


Before

ejay

After

ejay1

Tanpa pill diet, tanpa exercise and tanpa berlapar…

but..

She still lost her weight naturally!!!


Call us now while promo still ON…

Save up to rm600 + rebate rm225 + “special gift from ME”

Cash and installment accepted!!

Contact us now!!


Ejay

013-9268307

or

Yours truly

012-2229453


Love,

Salha Zain

e

Premium Beautiful

By Premium Beautiful No Comments

Sempena Oct iaitu my birthday month that is on 29th …and kerana Salha sayang anda semua…..

There’s a “Special Gift” pada 29 orang pertama yang
membeli Premium Beautiful Corset…

Harga PB rm2000-2200

+

rebate RM225

+

Special Gift (from ME..)

Save up to rm1K!!

Tarikh tutup pada 5hb ini…

Kalau nk tau ape dia Special Gift tu..cepat dapatkan Premium Beautiful anda…

inbox my FB or email me at salha2910@gmail.com...

or call me at 012-2229453

p/s: First come first serve basis….sape cepat die dapat…pagi ni, bangun2 je dh 4 orang book their set…so cepat taauu…


Miss me..??

By Business, My story, Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Salha minta maaf sebab lame sangat dah tak update blog…

Salha tengah bantu rakan kongsi yang baru join the business and berjuang untuk capaikan impian rakan kongsi untuk ke Perth Australia…

Pada blog-blog reader Salha and sesiape di luar sana yang nak tahu dan berkongsi peluang business ini bersama-sama..Boleh call je Salha on my mobile 012-2229453…

Jom kite berjaya bersama-sama…!!

Utk sesiape2 yang berminat untuk membeli PB,

Promo still ON!!

Cepat2 rebut peluang….!!

Call me..

And last but not least…pada sesiape yang rindukan sayee (hehe…perasankan i…), cepat2 hilangkan rindu tuu dengan membuka channel TV9 malam ni yee…

tv9

Dekat Di Hati...

Jangan salah channel pulak ye..hehe…

Salha di jemput untuk ditemuramah di rancangan:

‘Hujah’

Siaran Langsung

pada pukul 10.30pm

P/s: So sesiape yang boleh rekod nanti tolong rekodkan ye…takpun upload kt You Tube ke then let me know k..So Salha boleh tengok jugak nanti…k…

Jangan rindu-rindu Salha k…

Kite jumpe malam ni tau…!!


swisshotel

Muaahhss!!

Love,

Salha Zain

Oh Switzerland….

By Fashion, My story, Uncategorized 4 Comments

Inilah hasil tangkapanku di Switzerland…Sampai dah excess baggage…Boleh kate ni souvenir utk hampir 30 orang…

Suami, anak-anak, mak, ayah, adik-beradik, mak ayah mertua, adik beradik ipar,auntie2, uncle2, sepupu-sepapat dan rakan-rakan kongsi…

Meroyan shopping souvenir last2..i check balik…barang untuk i cume 2 bende je…huhu…

Boleh gitu..?

U all rase perlu tak i nanges sekarang..?

_dsc2916

_dsc2917

_dsc2926

_dsc2954

_dsc2932

_dsc2959

Hadiah untuk diri sendiri..

Jam Tissot…

_dsc29571

and my Jimmy Choo…

Lain rupenye rase spec murah ngan spec mahal ni kan…(statement apekah ini..)

_dsc1936

Beli dua barang jee untuk i…harus nanges sekarang ok!!….

Premium Beautiful

By Activities, Business, Fashion, Health and Beauty, My story, Premium Beautiful No Comments

“If this business like other MLM, i may not consider it coz i dh masuk 10 MLM dah before and i’m being so skeptical all this while…But, after the 1st time i saw and go thru the business module, this business is different from the others!! As a former Wealth Manager in HSBC, who dealing with investment throughout my life…I did some research about it but what i can see is.. Yup!! This biz can definitely generate solid income..and its proven!! And the best part is, its proven by me…And i want to share it with everybody..”

– Salha Zain…


P/s: salha2910@gmail.com / 012-2229453