fbpx
Tag

make up Archives - SALHA ZAIN

Austria and Hungary Here We Come!!!!!

By Activities 3 Comments

Alhamdulillah, berkat usaha bertungkus lumus kami di TLC, pada September ini, kami berjaya bawa hampir 30 qualifiers ke Shanghai, China.. Kalau ade orang kate bisnes ni susah nak buat, susah nak berjaya, ramai yang gagal.. fikir semula… Kalau seramai ini yang berjaya kami bawa maksudnya bisnes ini ialah sangat DOABLE!!.. Siapa buat dan ikut saja, CONFIRM JADI!!!

And our next destination ialah ke Austria dan Hungary… WOW!!!! Inilah dia rezeki yang tak disangka-sangka… mungkin orang yang menceburi bisnes kata, saya mahu income sahaja, tapi dalam bisnes ini, anda akan dapat lebih dari itu…

Nak income 4 angka – tapi boleh dapat 5, 6 malah 7 angka..

Tak terfikir nak melancong – tapi dapat melancong ke serata dunia..

Tak termimpi nak pakai kereta idaman – tapi syarikat kasi insentif, ambik sajalah..

Tak rase boleh buat saving banyak – anda nak ratus ribu, juta? boleh saja..

Tunggu pencen baru pergi Haji – tapi dengan bisnes peluang pergi haji awal diusia muda…boleh dapat free lagi..

Tak terfikir nak tinggal rumah besar – dah ade saving berjuta, beli sajalah!!

dan macam-macam lagi…

Itu yang terjadi pada kami semua di TLC… bayangkan sikit tapi dapat berganda-ganda MasyaAllah banyaknya…

So, apa yang BEST di Austria and Hungary… jom kite tengok!!!

Scenery Yang Terlalu Cantik!!! Oh myy!!!

800px-Eilean_Donan_in_snow  alps_in_austria

Budapest-Hungary-Chain-Bridge

Hallstatt-in-Winter-Austria

HotelSalzburg-GetreidegasseHD

image2

l13_RTR1B6XO

 

 

movingto_vienna_austria_culture2

neuschwanstein_castle_bavaria_germany_-_sun__snow

o-BUDAPEST-570

Pallas-Athene-Fountain-Parliament-Building-Vienna-Austria

Famous Restaurant & Cafe and Signature Food Yang Terlalu Sedap!!! Yumsss!!

Ni yang saya sukaaa!!!

coffee_house_feeling_in_vienna_by_pingallery-d487lyr

cafemozart_5

Café_Sperl_Wien

apple-strudel7

flyingwheels.dobosh

Echte-Salzburger-Mozartkugel

dsc03966

photo64

p1020380  Hungarian_Gulyás

Salzburger Nockerl

Shopping Heavennn!!!!

2626699344_96475c253c_b-Small

shopping_bud_794x386

ricami  HotelSalzburg-GetreidegasseHD

03 a alexander su4a2817

111671-bloomingdales

88407493

3807287527_a0bcf1828c

article-2382601-169CEEA1000005DC-574_634x413

Austria 9

Austria-ski

avenue_at_etihad_towers_04

AvenueMontaigneVersace

breuninger9

 

 

Dior

hamburg_products_teaser

kristallwelten-swarovski-wattens

official_rolex_retailer_bucherer_vienna-942

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

photo64

PRBillaCorso_Ringstrassengalerien

Swarovski-Kristallwelten-Austria-2

yellowtrace_The-Crystal-Dome-at-Swarovski-Kristallwelten_Austria_02

Tak tido malamla Salha jawabnyaa!!!

Boleh pengsan dibuatnya!!!

Excited OVERLOAD!!!

Anda nak ikut Salha…Jomla kita ramai-ramai…!!

I WILL SHOW U HOW!!!!

Watsapp my number cepat.. 012-2229453 !!

Lets go to Austria and Hungaryyy!!!!

AUSTRIA AND HUNGARY… HERE WE COME!!!!!

 

 

Majolica Majorca Shiseido Japan

By Beauty Tips 5 Comments

Lately, i’ve been a fan of this cosmetic brand from Shiseido Japan..cosmetic die best sangat…this is a budget cosmetics that we can use it daily…i can say, that the quality setanding dengan branded cosmetics coz i pun dh pernah try….sebab tu i berani cakap…hihi..the color of the eyeshadow sangat sweet and nice..sape2 yang memang suke make up ala-ala natural and sweet memang sesuai pakai ni…and bile kite apply sangatla berpuas hati…cosmetic ni takde lipstick but die ade lipgloss and bile kite pakai, rase die sedap and no sticky2 stuff and all…the make up casing pun cantik2 ala2 classic victorian…semua cantiklah…tak tahan tengok…

And the best part is, cosmetics ni ade jual kt Watson..sungguh senang nk cari…believe me, if u gi je counter cosmetic ni mesti tangan u tak boleh capai satu je…macam i..sekali capai, niat nk amik satu tapi resultnye terambik 5 terus…and walaupun capai 5, still within your budget…owhh…sungguh menerujakan hatiku…

Tryla!!

mm

Majolica Majorca

n894675569_5328774_1910

Product range

n565170444_5008198_2128

nampak tu..the compact powder punye casing...cantikkan..

n565170444_5008196_9514

Counter die..

n565170444_5008199_3852

lagi product range...