fbpx
Tag

pre Archives - Page 2 of 4 - SALHA ZAIN

Premium Beautiful…

By Premium Beautiful 7 Comments

SHOCKING NEWS!!!!


SALHA BARUUUUUU JEE DAPAT EMAIL DR SORANG CUSTOMER YANG MULE2 NK TANYE PASAL PB…THEN, BILE CKP HARGA PROMO WE ALL RM2000-2200 PLUS REBATE AND ALL…SHE TRY TO GET OPTION YANG BOLEH DAPAT LAGI MURAH SKET…THEN DIE BELI FROM ORANG YG JUAL PB RM1500….

NK TAU APE JADI….

“Alamak…cik…saya sebenarnya dah beli rm 1500, masalahnya orang tu bagi kat saya saiz yang besar dan tak sesuai dgn saya, bayangkan long bra dia bagi saya75 /D..besar tu cik, saya memang pakai saiz 75 tapi cup B, dia cakap dia tak ada stok tu..mati la saya kalau lepas bersalin ni tak dapat pakai…sama macam dgn girdle pun besar…kalau saya minta tolong cik tukar..boleh tak? Saya bagi la duit tea sikit..”


DAH JADI CAMNI, CANE NK BUAT LAGI….

PESANAN BUAT U ALL KAT LUAR SANE…KALAU NK BELI PB…HARGA PB MEMANG TAK BOLEH KURANG DARI RM2000…IF HARGA DIE KURANG, THERE MUST BE THE REASON WHY DIORANG KURANGKAN HARGA…MAYBE BECAUSE…

-SET LAME

-SET BEKAS ORG PAKAI

-SIZE TAKDE

-OR PALING WORST SET FAKE TERUS…


SO JADI, TO ALL LADIES OUT THERE YG INGIN BELI PB…JGN CEPAT TERPEDAYA DGN HARGA YANG KONON2 MURAH DI LUAR SANA YE….

AND BUY FROM THE EXPERTS!!!

p/s: Pade yang terkena tuu…lain kali beli dgn i k!!!confirm selamat!!..siap dapat free gift special lagi…..

salha2910@gmail.com ….012-2229453…..

Special Gift!!

By Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Untuk yang beli PB dengan i..

Ape agaknye i nk kasi u all as my

“SPECIAL GIFT” yeh…

Well..well..well…

Hmmmm…..

bimba_lola

logo1

logo3

logo14

logo11

logo4

logo5

logo9

logo10

logo6

logo8

aaaaaaaanddddd…..

.

.

.

.

.

.

Kalau beli 10 PB i kasi special sikit…

logo12

or

logo21

or ni lagi best kot…

logo13

well…well..well…

Ape kate korang vote…!!


p/s: Lagi banyak u all beli…lagi special u all dapat…cepat!!…ajak kawan2 or family member beli pb jugak…hehe…anddd….

bukan tu jee tau…u all dapat rebate jugak tau…the more u purchase the more rebate u’ll get!!

012-2229453

Premium Beautiful..

By Premium Beautiful, Uncategorized 2 Comments

Another gorgeous mama who wears PB!!!

Just after 3 months!!

In only 3 weeks she lost 7kg!!


Before

ejay

After

ejay1

Tanpa pill diet, tanpa exercise and tanpa berlapar…

but..

She still lost her weight naturally!!!


Call us now while promo still ON…

Save up to rm600 + rebate rm225 + “special gift from ME”

Cash and installment accepted!!

Contact us now!!


Ejay

013-9268307

or

Yours truly

012-2229453


Love,

Salha Zain

e

TV9 Dekat Di Hati…

By Business, My story, Premium Beautiful, Uncategorized 2 Comments

Sorry lambat update pasal ni…memang busy sangat lately sempena pakej Perth..sebab Perth dh nk closing…

Rabu lepas Salha cam tak percaye alih2 dapat call from producer TV9 nk jemput temuramah di program Hujah…

Tajuk untuk episode kali ni ialah Fenomena Facebook…

I was started using Facebook with zero knowledge…but kerana perniagaan Premium Beautiful lah kehidupan Salha banyak berubah….Alhamdulillah….sekarang dh jadi tempat rujuk pulak untuk orang2 yang nk berniaga secara Facebook….

But anyway, untuk semua blog reader kesayangankuu…

Enjoy the piccas of my journey ke program TV9 ni…hehe…(best sangat…sampai tak boleh tido malam dibuatnyee..)

_dsc3113

ok...ni baru tibe di Sri Pentas....this is my 1st time sampai disini sebenarnye..

_dsc3148

Ni lah die Nurul..Producer untuk Rancangan Hujah...die tgh kasi briefing on slot timing and all..

_dsc3160

Kat bilik make up...kakak ni make up sepantas kilat..tapi hasilnya sungguh memuaskan...thanks kak...u make me feel beautiful all nite...

_dsc3175

dh masuk studio...tgh soundcheck and setting microphone....mase ni debaranku dh mule dah...aiyoo...

_dsc3183

mase ni lagi 3-4 minutes before On air..siaran langsung tuuu...takuuutt...aaaa...

_dsc3195

30 second before on air....jantung berdebar tuhan je yang tahu...tapi buat2 cool je hakuuu...

_dsc3193

Last pose before start the show...mase ni producer dh countdown dh...5,4,3,2,1...OMG!!

_dsc3211

Ok start!!!tapi bile start je takut semua hilang....jadi cam enjoy pulak...best sgt....lupe daratan kan camni..

_dsc3209

sapela candid neeehh....hihi..

_dsc3221

hooo ok!!habess dh...lega...Alhamdulillah...saye dapat jawab semua soalan dgn confident...syukur...

_dsc3228

Mr Mazidon...thanks sangat2 coz diela yang buat kitorang semua rase cool je mase tgh ckp...hehe...

_dsc3230

ceehh sempat lagikk..

_dsc3253

nila die...the millionaire sisters antara penalist malam tu...dulu diorang 2 beradik, sekarang dh bertiga dh...ceehh perasankan...tapi ape2 pun rase bangga sangat sbb dulu2 teringin jadi cam diorang tapi tak sangke dpt berdiri sebelah diorang dh...Salha suke sgt tgk diorang nih...dhla cantik and bergaya...kaya pulak tu...haih...nak pakai Porsche jugak boleh tak...hehe...

_dsc3235

Usahawan Premium Beautiful Online....hanya bermula dgn Facebook...

_dsc3247

my dearest hubby...mr photographer of the day...thanks for all your support deariee...love ya!!

Love,

Salha Zain

Miss me..??

By Business, My story, Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Salha minta maaf sebab lame sangat dah tak update blog…

Salha tengah bantu rakan kongsi yang baru join the business and berjuang untuk capaikan impian rakan kongsi untuk ke Perth Australia…

Pada blog-blog reader Salha and sesiape di luar sana yang nak tahu dan berkongsi peluang business ini bersama-sama..Boleh call je Salha on my mobile 012-2229453…

Jom kite berjaya bersama-sama…!!

Utk sesiape2 yang berminat untuk membeli PB,

Promo still ON!!

Cepat2 rebut peluang….!!

Call me..

And last but not least…pada sesiape yang rindukan sayee (hehe…perasankan i…), cepat2 hilangkan rindu tuu dengan membuka channel TV9 malam ni yee…

tv9

Dekat Di Hati...

Jangan salah channel pulak ye..hehe…

Salha di jemput untuk ditemuramah di rancangan:

‘Hujah’

Siaran Langsung

pada pukul 10.30pm

P/s: So sesiape yang boleh rekod nanti tolong rekodkan ye…takpun upload kt You Tube ke then let me know k..So Salha boleh tengok jugak nanti…k…

Jangan rindu-rindu Salha k…

Kite jumpe malam ni tau…!!


swisshotel

Muaahhss!!

Love,

Salha Zain

Oh Switzerland….

By Fashion, My story, Uncategorized 4 Comments

Inilah hasil tangkapanku di Switzerland…Sampai dah excess baggage…Boleh kate ni souvenir utk hampir 30 orang…

Suami, anak-anak, mak, ayah, adik-beradik, mak ayah mertua, adik beradik ipar,auntie2, uncle2, sepupu-sepapat dan rakan-rakan kongsi…

Meroyan shopping souvenir last2..i check balik…barang untuk i cume 2 bende je…huhu…

Boleh gitu..?

U all rase perlu tak i nanges sekarang..?

_dsc2916

_dsc2917

_dsc2926

_dsc2954

_dsc2932

_dsc2959

Hadiah untuk diri sendiri..

Jam Tissot…

_dsc29571

and my Jimmy Choo…

Lain rupenye rase spec murah ngan spec mahal ni kan…(statement apekah ini..)

_dsc1936

Beli dua barang jee untuk i…harus nanges sekarang ok!!….

Premium Beautiful

By Activities, Business, Fashion, Health and Beauty, My story, Premium Beautiful No Comments

“If this business like other MLM, i may not consider it coz i dh masuk 10 MLM dah before and i’m being so skeptical all this while…But, after the 1st time i saw and go thru the business module, this business is different from the others!! As a former Wealth Manager in HSBC, who dealing with investment throughout my life…I did some research about it but what i can see is.. Yup!! This biz can definitely generate solid income..and its proven!! And the best part is, its proven by me…And i want to share it with everybody..”

– Salha Zain…


P/s: salha2910@gmail.com / 012-2229453

Premium Beautiful Business

By Business, Premium Beautiful One Comment

Yup, to all ladies kt luar sane yang dh pakai Premium Beautiful…U all tau tak PB yang u all pakai tu can generate u 5-6 figure income… tak percaye?

Percayeelaah….

We all pun mule2 tak percaye but now kene percayela sebab dah dapat…hehe…

Mule2 Salha kate, if business ni can generate rm 2000 sebulan pun dh cukup daahh…yelah…saye ni surirumah…kalau dapat rm2000 tu memang dh banyak dah…tapiii…start2 je business ni u boleh dapat rm4500 then rm5000, then rm8000 then rm10,000 then rm15,000 then rm17,000 then RM 20,000 then RM30,000 sampaila infinity…

Rm 30,000 income sapeee tu….? Maunye income CEO ni kan…

Business ni ibarat cheque kosong…u all yang tentukanla brape yang u all nk…

Semua orang pun boleh buat…tak kisahla u ni doctor ke, peguam ke, executive ke, manager ke, kerani ke, receptionist ke, pak guard ke or langsung tak keje ke..contohnye…salha la kan…surirumah je…

Semua boleh buat business ni and sebenarnya semua pekerjaan yang salha sebut kt atas ni ialah orang2 yang dh berjaya dalam business ni…siap ade yang income rm100k sebulan…

100k tau bukan 100 ringgit…

Bukan tu tu je…sambil dapat income…dapat pergi trip lagi…all sponsored 5 star service 3 kali setahun (beeestnye swiss…hmmm..), insentif kereta (so boleh pakai BMW ke Merc or ape2la and kereta korang company yang bayar ok), jam tangan, handbag, haih macam2lah….

And now lagi beeeeessssst…sebab ape…sebaaaab now ialah era semua orang facebooking, blogging and twittering and ape2lakan….Busines ni jadi makin lame makin mudah…sambil2 keje ke,sambil tgh drive ke, sambil tunggu cab ke, tunggu lrt ke or sambil menyusukan anak pun boleh generate income…tapiiii….how u want to excell in this biz dgn kuasa internet…ade rahsienyaa….bukan pakai taram jee…hehe….

Nak tau rahsienya?Kenela jumpeee…hehe..

Salha dengan tangan terbuka and hati yang terbuka akan share ngan u all…

Call me 012-2229453 and

email me at salha2910@gmail.com

Kami dah dapat rase betape bestnye bisnes ni!!

And now is your turn!!!


_dsc26311

Come and join us!!

Puncak Kejayaan di Puncak Alps..

By Activities, Business, My story, Premium Beautiful, Uncategorized 2 Comments

Alhamdulillah, dengan business ni Salha tak sangka yang salha dah sampai ke puncak Alps…

3-41

Business ni memang ubah myself 360′..Dulu2 Salha orang yang biase je…im not a brightest student mase study dulu…jealous jugak tengok orang grad dengan 4 pointer…Dalam hati salha, mesti mak ayah die bangga dapat anak pandai camtu…yang aku ni just pegang ijazah pun jadilah…asalkan grad on time..tanak extend2….sebab nk kerja cepat2 sebab nk bantu mak ayah…tapi kadang2 terfikir jugak, apelah yang ade pade aku nk banggakan hati mak ayah aku pulak….mungkin nanti mase aku kerjela kot…

3-2

Mase kerja pulak, i was started working as International Sales Executive in Pharmaniaga Shah Alam…Wah!! title memang dh gempak…taaaaaapi, gaji salha dulu2 rm1700 je…tolak ape semua tinggal rm1400 je..hidup pulak kt kl…tu tak tolak sewa rumah, api air, kereta…tiap2 bulan adela rm150 nk buat makan…tak dapat langsung nk hulur kat mak ayah…aduuuh…tak boleh jadi…

3-3

So salha tukar pulak ke Hsbc…Salha jadi Wealth Manager..lagi gempakla kan title..siap ade cubicle sendiri…besar pulak tu…space besar, kerusi besar, meja office pun besar…segala-galanya besar…cume gaji je tak besar…adela naik sikit jadi rm2000…nasib baik ade commision…tapi gaji bertambah, commitment pun bertambah coz masetu amin dh lahir dah…gaji naik baru rm300 tapi nk kene ketepikan rm500 sebulan…cane tuh??…lagi satu yang tak tahan…dulu dok cheras,keje kt kepong…hari2 travel meredah jam..gi kerje kul 7am balik kul 9pm…hari2 macam tu..kesian amin…tiap2 dapat jumpe die sejam je before die tido…

3-5

Lepastu salha decide berhenti kerja supaya banyak mase nk spend ngan amin…masetu tu pun preggie baby no.2..alhamdulillah, memang banyak mase salha dgn amin…besst sgt…tgk tv ngan die…tido ngan die..main ngan die..tapi yang tak sanggup bile die mintak mainan, tu la bab paling sedih…tak dapat nk beli mainan macam orang lain..disney,fisher price ape2 lagila…even toys r us pun tak masuk…sebab dalam purse memang langsung takde duit…adepun untuk nk buat gi pasar untuk masak makan…so bile amin mintak mainan, aku selalu kasi alasan…mainan ni tak bestla, mainan ni itu inila…dalam hati terdetik,sabar ye nak…insyaAllah ade rezeki nanti mama belikan mainan…aku fikir, duit bukan segala2nya…tapi segala2nya perlukan duit….lagi2 dok kl ni…

3-6

Memang sejak pada tu salha berazam, nk cari duit banyak2…even taktau bisnes ape lagi…cari and cari and cari…salha jumpe peluang business ni…even salha tak tau ape ala agaknya result die tapi cube je la…salha dapat tentangan dari macam2 pihak…dahla di tentang, di kutuk lagi….kalau ikut memang semua ni can drag me down…but salha tak mengalah…sebab salha tanak kembali pada diri salha dulu2…dan salha berpegang pada kata2 ni..”Winner never quit, Quitters never win!!” so i dont wanna be a quitter…coz i know how bad my life before…so i push myself even its very hard..tapi salha yakin..sesuatu yang besar takkan kite dapat dengan mudah…so im ready for whatever it takes coz salha yakin ade sesuatu yang besar menanti salha di hadapan…sebab ramai dh yang buat business ni dh berjaya…Kak Ana dan Abg Lan dh buktikan…takkan aku tak boleh….so salha just ikut je jejak pemimpin2 ni…ape kate hanis salha ikut je…sebab salha yakin pemimpin sentiasa nk yang terbaik untuk kite….

alps

At last, salha dh berada di puncak kejayaan…lagi best puncak kejayaan salha ialah di puncak Alps pulak tu…habis terlupe semua susah payah selama ni…bile sampai atas tu yang salha rase betul2 puas…segala usaha salha selama ni betul2 terbalas…bukan itu je…alhamdulillah, impian salha nk membahagiakan keluarga, mak ayah, anak2 semuanye tercapai….alhamdulillah, syukur…

alps-2

Now tugas salha nk capaikan impian rakan kongsi salha pulak….Salha nk semua pun turut same rase ape yang salha rase….seronoknya masyaAllah…InsyaAllah…kalau kite nk berjaya, cekalkan hati, usaha bersungguh hingga ke titisan darah terakhir,jangan banyak buat alasan sebab alasan lah yang akan bunuh impian kite, usaha tak kenal penat dan jangan sesekali putus asa…dalam diari salha takde perkataan putus asa ataupun down atau ape2 yang sewaktu dengannya…buang segala halangan ketepi…jangan biarkan halangan itu membunuh impian kite…

alps-3

Maybe this is just the beginning, mungkin sekarang salha dah conquer the Alps but after this kite same2 conquer the world…insyaAllah…semua dengan izin Allah….Salha yakin, Allah sayangkan hamba-hambaNya yang sentiasa berusaha….

3-11

” Lalu ku bangkit, tegak berdiri..mengatur langkahku terus mandaki…cita-cita ku…di mercu…”


alps-4

Love,

Salha Zain

From Swiss With Love….

By Activities, Business, Premium Beautiful, Uncategorized 2 Comments

Subhanallah!!!!! Ciptaan Allah yang Maha Agung…

Setiap sudut and setiap inci pemandangan di Swiss sangat2 cantik…

Setiap kali kitorang amik gamba rase macam super imposed or blakang kitorang ade green screen jer..

Rase macam dalam mimpi… even dh cubit pipi or tampar 40x pun still rase cam mimpi jugak…

Korang bayangkanlah air longkang die pun bersih rase cam nk minum jer air tu…inikan lagi air mineral…

Pemandangan die cantik, bandar die cantik..bukan tu je, orang2 die pun cantik..

Makanan die sedap giler….chocolate, macaroon, cheese, fresh milk…tak reti cane nk describe lagi…

Aiyoo…sampai sekarang tak sangke…dulu tgk swiss hanya di pokad sahaje…pernah jugak ade impian nk baring2 kt rumput hijau kat lereng2 gunung salji tu…tak sangke impian Salha jadi kenyataan…
Alhamdulillah!!!

Lepas gi swiss terlupe segale penat lelah selame ni…sampai situ tau enjoy je…!!!

Ok ni gamba2nyee…enjoy!!


Day 1

swiss-1-1

Thanks to aja, nurul and mastura yg sudi dtg ke klia...takpe...after this turn u all pulak...

swiss1-2

thanks to my hubby's family yang turut menghantar kami ke klia..

swiss1-3

our great leader kak ana..and congrats to adliza!!!

swiss1-4

our flight

qatar

sampai di qatar

qatar1

qatar2

qatar31

nk bertolak dari qatar ke zurich pulak...

qatar4

adliza kate nk tempah seat sebelah i....dh termakbul pun impian die...hehe...

sampai

sampai di zurich

swiss1-5

swiss1-6

sampai2 terus shopping di Bally Factory Outlet

swiss1-7

swiss1-8

swiss1-9

sambung jalan2 di zurich

swiss1-10

swiss1-11

swiss1-12

swiss1-13

sembahyang jap....

swiss1-14

swiss1-15

swiss1-17

swiss1-16

swiss1-18

ooooh....lala....

swiswiss1-19

swiss1-20

swiss1-21

lunch time...our chef...

swiss1-22

hantu shopping sambung aktiviti...

swiss1-23

swiss1-24

swswiss1-25

swiss1-26

swiss1-27

swiss1-28

swiss1-29

swiss1-31

swiss1-32

ngeeeeeeeee....happy!

swiss1-33

pasar malam kt zurich...

susu

susu sedappp!!fresh sangat2...uuuuhhh....sekotak ni i sorang je habiskan...

swiss1-34

dinner time...all 5 star service...wooo!!

swiss1-35

swiss1-36

our 5 star hotel...kami tido sambil dibuai mimpi yang indah...mane taknye...tak boleh bayangkan esok nk naik gunung pulak...wooo!!

ok…esok sambung day 2 pulakkks..pendakian kami ke puncak Alps!!!!!wooo!!!!tungguuuuuuuu…..

Gadis Melayu TV9 – Premium Beautiful

By Premium Beautiful One Comment

Last call for PB Promo Price and rebates…

Tomorrow is the last day..

Save up to RM600 and get rebate of RM225!!

Almost RM900 of savings!!

Pls call or sms me at 012-2229453

or

email me at salha2910@gmail.com

P/s: Cepaaaatttt kawan-kawan….!!!!

lepas ni dh takde dahhh!!!

Premium beautiful…penaja utama untuk Program Gadis Melayu TV9

gadis-melayu

Semua finalis Gadis Melayu memakai PB...cantiiikkan!!!