fbpx
Tag

pre Archives - Page 3 of 4 - SALHA ZAIN

Open House Madam..

By Activities, Business, Premium Beautiful No Comments

Open house lagikkk…

The last open house yang kami attend before kami berangkat ke Swiss…i guess…ke ade lagi…pengsan gue…asyik makan jek..hadui…

Open house ni agak special sikit coz beraya bersame2 bizz partner a.k.a best buddies a.k.a sisters yang terchentaaa…yup, our relationship sgtla rapat macam adik beradik since masuk this biz…memang best sgt…susah senang kami kongsi bersama…kita berdoa agar same2 kite menuju puncak kejayaan…yup..we’re millionnaire in the making…we’re gonna make it BIG!…InsyaAllah…

Thanks to Nurul and Mel kerana sudi hadir…sorry coz kak Salha terlambat sket..manetaknye, dari Johor berkejar2 balik Kl sebab nk dtg open house ni gak coz semangat giler dengar Nurul ngan Mel nk dtg…cume tak sempat bergambar je…takpe lain kali kite bergambar…k..

And to Hanis, she’s the birthday girl that nite…Happy Birthday to uuu…(girl lagi kee…hehe)..

Tak lupe juge…Thanks to Madam and CDM Kak Ana for the delicious Nasi Briyani…sedaaap sgt…!!

Wah macam ucapan raye la pulak…

ok nah..ni gambar2 kamii…enjoy…

_dsc7753

Tuan rumah....berhati mulia betul Madam ni..walaupun berbangsa cina tapi dh macam org muslim dah...

_dsc7747

Tiga beradik dalam business...hehe...

_dsc7779

even open house, sempat lagi bincang strategy business..

_dsc77801

target rm100k lagikk...gulp! (buat2 terkejut pulak..hehe)

_dsc7771

My Mr. photographer yg tercintaaaa..

_dsc7798

Kembar ke kami?..same ke?

Rugi tak dapat bergambar ngan nurul and mel…nanti kite bergambar kt airport la nak..hehe..

CDM Kak Ana… our idola….

tiramisu birthday girl…

_dsc7805

Love,

Salha Zain

xoxo…

Business- Its Like Dream Come True…

By Business, Premium Beautiful, Uncategorized No Comments

Selama 1 tahun setengah sahaja, pelbagai kejayaan yang telah  Salha capai…

Jam Tangan

jamPen

pen

Free trip to Switzerland

swis1switzerland4

Dapat trip ni macam tak berpijak di bumi yang nyata kejap aku dibuatnya…biar betol….huhu…bestnyeeeeee!!!

And…InsyaAllah satu lagi trip iaitu

Free trip ke Perth Australia…..

perth-at-night

Kali ni pun rase cam melayang kejap….huhu….bestnyeeee…..

Trip worth more than RM40k tapi semua free pulak tu…

Dari Klia, 5 star hotel , makan, minum, transportation, tour trip sampaila ke Klia balik…semuanye free….

Driving Pleasure

new-vios-black-mica

Dari Kelisa then bawak ni…memang ade beza jugakla kan….

But this is my next target

bmw3

InsyaAllah dalam tahun ni…


Siape kate surirumah tak boleh buat….

If Salha boleh…anda laaaagi extra-extra BOLEH…!!!

Business ni memang like a dream come true!!

Yang paling penting, Focus..Buat bersungguh2 dan.. Sentiasa bersemangat..

Mesti boleh punye…!!

Pada sesiape yang nk try this lifetime opportunity i suggest just give it a shot…!!

Memang best sgt..sampai tak terkata…

Call Salha 012-2229453

or email me at salha2910@gmail.com

I will share u my journey and guide u along the way!!!

sal22


Premium Beautiful

By Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Ramai orang kata….

Nape PB ni mahal…

Aiyoh…ribu riban ker…

Corset kat luar tu murah2 je…

Ok, do u want to know why Premium Beautiful is so SPECIAL???

pbse

Tahukah anda setiap bebenang PB ini di sulam dengan sejenis batu kristal yg dinamakan..

TOURMALINE…

tourmaline_01

tourmaline_02

Tourmaline menghasilkan FIR (far infrared rays)..

Ini die khasiat Tourmaline..

  • Detoxification
  • Helps aid fat loss
  • Reduces water retention
  • Improves blood circulation
  • Expels unnecessary waste
  • Helps cleanse the liver and kidneys
  • Helps heal skin disorders
  • Reduction in emotional maladies such as anxiety and depression
  • Relief from acute and chronic illnesses
  • Aids in elimination of heavy metals, poisons, and carcinogenic material from our bodies
  • Reduces lactic acids and free fatty acids

Lagi facts tentang Tourmaline

The far infrared rays that Tourmaline emits create the same resonance in the body as is normally found in water. This has a very soothing effect on the nerves. Three-quarters of the human body is composed of water, this form of resonance absorption creates increased vitality in living tissues, enhancing energy levels and increases metabolism.

Ini lagi..

This gem has been reported to actually have the power to boost sexual energy in men, as it increases the blood flow and circulation in the body. The gemstone is also reported as helping to ease emotions, increasing vitality and vigor in both men and women.

Jadi, seluruh tubuh setiap wanita memakainya akan memperolehi khasiat dari Tourmaline..

dan..

Bayangkan..Bila kite memakai PB, tubuh kita bagaikan disalut

Kristal!!

” Sememangnya diri kite begitu berharga…”


Premium Beautiful..

By Premium Beautiful 8 Comments

Kami adalah antara ibu-ibu yang menggunakan Premium Beautiful…

Premium Beautiful membuat kami lebih cergas dan sihat..

Premium Beautiful membuat kami tampil dengan lebih yakin…

Premium Beautiful membuatkan kami lebih anggun…

Kami ingin berkongsi kepuasan ini dengan anda semua…

Dengan Premium Beautiful anda pasti rasa ape yang kami rase…

We love Premium Beautiful!!!

fb3


hm1

hm2

hm5

hm6

hm7

hm9

hm4

hm3

hm12

hm32

and tidak lupe juge..

hmm1

hmm2

hmm3

Kami dah cuba…anda bila lagi….?

012-2229453

salha2910@gmail.com

Premium Beautiful

By Premium Beautiful 2 Comments

Dialog i ngan my adik ipar sepanjang raye yang hari2 ade open house je…bagi i yang suka makan haruslah asyik gi open house je kaaann…


me: aishah, kak salha takutla asyik makan je keje aku…gi rumah sini makan, sane makan..pengsan…mesti berat naik ni..ade yang 10 kg ni naik…makkk tanakkk!!

aishah: pegi la timbang…ade kt dalam bilik tuh…

~dengan sedihnya lalu saye menimbangkan diri sendiri…

me: weh aishah!!timbang ni rosak ke hape?

aishah: takla…maneder rosak…nape?

me: tipula…maneder berat kak salha camni…takkanla takde beza kot..

aishah: berat selalu brape?

me: selalu 57kg gitula…takkanla 57 jugak kot…makan dhla macam hantu…

aishah : meh nk check timbang nih….(aku pun turun jap sebab nk tgk jarum timbang tu betul ke tak)..betul la nii…memang tepat kt kosong nih..timbang lg sekali tgk..

me: hah tengok nih…tipu giler timbang nih…

aishah: memang betulla tu kak oi..

me: ahhh..tanak timbangla…tak caye la timbang ni….(aku yang still dalam keconfusesan dan tak berpijak di bumi yg nyata)..

aishah: (garu kepala)..

Biar betul…melantak macam godzilla pun tak naik2 berat…

Adekah disebabkan PB…haiyooohhh!!!!

Unbelievable…

Korang baik pakai PB tgh2 open house ni…bahaye tau tak open house nih…

Nanti nk tanye call i cepat2 k.. 012-222 9453

Sales tinggal lagi 4 hari niiih…

_dsc7569

Happy face...ngeeeeeeeeeeee.....

Selamat Hari Raya!!!

Premium Beautiful

By Premium Beautiful, Uncategorized 10 Comments

Another hot mama….

Baru  3 bulan je pakai…

ni gamba betul2 before pakai PB..


hida

and ni after 3 months

hida1

hida2

Just see how PB membentuk kontur  badan hidayah…Dalam masa 3 bulan sahaja PB berupaya menbentuk kontur dan mencantikkan bentuk badannya…Hidayah just pakai PB je and tak buat papepun…cube bayangkan die pakai PB + diet sihat + some exercise…tak Kim Kardashian namenya?…hehe…ni pun dh macam Kim Kardashian dah…i always envy dengan her figure…if u see Hidayah in person u all pun akan jealous jugee ok…

Tak kisah if kita kurus or berbadan gempal, kalau pakai PB anda akan tetap nampak perbezaannya…

Kalau tak percaya, boleh cube…

Sales still ON…

Ade 5 hari lagi…

Jimat RM600  + rebate RM200 lebih  lagik…

Lepas ni dh takde sales camni…

So cepat2 book your set now k…


Premium Beautiful….

By Premium Beautiful No Comments

Alhamdulillah…

Ramai betul yang nk beli PB even mase tengah2 raye pun…tiap2 hari non stop yg tanye and nk beli…

Semua tengah rebutkan the Promo PB yang terhebat dalam company’s history…

Dah lebih 18 years of operation but tak pernah lagi ade Promo yg macam ni..

Dont worry..the Promo will be extend until Sept 25th and lepas ni dah takkan ade lagi….

Jimat nearly RM1000!!

DISCOUNT up to RM600 from the normal price

+

and get EXTRA REBATES of RM200++ at the same time..

Only 1 week left…Dont worry…u still got time…the clock is ticking…

InsyaAllah, i will assist you from A-Z…

Call me 012-2229453 or email me at salha2910@gmail.com…

Dengan mase yang suntuk ni i suggest if u can call me directly…tak payah malu2 k…i manusia biase je…

I will do my best biar semua sempat dapat promo! Biar pun dimana saja anda berada…dari Malaysia sampai ke Kutub Utara pun…

Call je i..confirm semua sempat dapat discount!!

Cepat2 book your set today…k..!!

My number again..

012-2229453!!