fbpx
Tag

pre Archives - Page 4 of 4 - SALHA ZAIN

The Biggest Loser….

By Premium Beautiful, Uncategorized No Comments

I bet mesti u all pernah tengok rancangan ni kan…

I pun suke and memang betul2 inspired dengan semangat diorang nk kurus….

Rase cam lepas tgk je rancangan tu terus nk gi nk kayuh basikal la.. jogingla….seat up..

Memang buat but tahan seminggu je…

Yelah sebab motivation agak kurang coz tak letak rm100,000.00 depan mata..

Last2 melantak habis semua buffet ramadhan yang ade kt kl ni…but nasib baik ade my beloved PB coz melantakla canepun tetap maintain u…

Ni my latest pic..ngeeheeehee…

_dsc5902ed

Okla kan…takla gemuk sgt and takla kurus sgt…tapi kalau bandingkan dengan tahap i melantak ok la dapat body camni…orang yg kenal i je tau cane i makan…huhu…

Anyway, i nk share ngan u all this 1 gorgeous mama…

Die baru je pakai pb tak sampai 2 bulan…

Ni berat mase 1st week pakai pb..Badan die mase ni memang berisi sket and mase nk pakaikan PB kat die pun sangat ketat…

grace

ni pulak after baru sebulan lebih…Lost almost 5 kg…Just pakai PB and do nothing!!!

grace2

Nk tengok gamba die tak??

Ni dieeee…..

Mrs Hot Mama..Grace!!! The winner of  “The Biggest Loser” this week…

grace3

Elaine Daly pun boleh tergugat camni ok….hehehee…

If u meet her in real life..memang macam Elaine Daly….

Congrats dear…I’m sooooooooooooo proud of uuuuu!!!!

Nk tau rahsie die…click link ni

P/s: Hot mama yg seterusnya akan di feature sepanjang minggu ni…hehehe…..


Salha Zain..012-2229453

Premium Beautiful-Kiera Knightley Vs Scarlett Johansson

By Premium Beautiful, Uncategorized No Comments

Ramai jugak customer PB tanye Salha..

Kalau orang kurus kene pakai PB jugak ke??

Jawapan Salha…yup kene…

Sebab kenape???

OK..pendapat Salha, kalau kite kurus biarlah kurus and curvy…laaaaaaaaaaaaaagiiiii cantik….

Bukan sahaja cantik kt mate kite…malah untuk yg dh berkahwin tu cantik untuk mata suami juga….

Kalau badan curvy…sarungla baju ape pun confirm cantik…tak kisahla kalau pakai tshirt or jeans pun..mesti cantik punye…

Ok now, jom kite tengok perbezaan 2 actress yang sangat cantik ni…


Kiera Knightley

slim-k

slim-k1

bafta arrivals 2 100208

Ok now, cube tgk ni pulak…

Scarlett Johansson

Beverly Hilton Hotel

slim-s1

slim-s2

Agak-agak u all la, ade beza tak?

Adekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn…

Rasenya soalan kt atas dh terjawab dah….

Memang betul, kalau pakai Premium Beautiful tak sampai sebulan pun dh nampak perbezaan..

Posture kite dh cantik, bahagian dada dah firm, pinggul semakin mantap, pinggang semakin ramping, stretch-mark kita dah hilang, bentuk badan semakin menarik….

Semua ni bukan dongeng tau…hanya wanita yang dah pakai PB je yg tau betape untungnya mereka…

Pada yang belum pakai….takpe…belum terlambat….boleh cube and experience sendiri macamana bestnya pakai PB…

Ni dh nk raye dah…Salha yakin anda akan tampil menawan even berbaju kurung biase pun….

Kalau tak percaya…cubelah sendiri…

Its really worth it!! Trust me…

Call me for Special Offer!!

salha2910@gmail.com

012-2229453

Premium Beautiful Promo..

By Premium Beautiful One Comment

Premium Beautiful Raya Promo will end really soon…

You will never get the chance to buy PB with this special price anymore..

Save up to rm600++ and get extra rebate on top of it!!

And you know what?

Extra rebate in $$$ (3 digit no.) ok…not 2 digit!!!

Niceeeee rite!!!

Dont miss the chance!! Book your set now!!!

Call me

012-2229453

and email me at

salha2910@gmail.com

Testimonial Premium Beautiful

By Premium Beautiful No Comments

I got one love letter from one of my lovely customer yang suffer slip disk kronik…

Dear Salha,

All this while I memang la sceptical when it comes to too-good-to-be-true health products yang promise macam2 cure utk 1001 macam penyakit. I became aware about PB ni dah about 2-3 bulan lepas sebab kadang2 terbaca your FB status and blog but still too sceptical to try it myself. Sampai la mid last month bila i dah tak tahan menderita sakit belakang (sebelum ni dah 2 kali hospitalised due to slipped disk and I could feel another one coming soon), that was when I called you to meet up. Even masa you explained about the magic of wearing PB pun I was still sceptical but out of desperation I decided to try jugak la pakai PB.

I got my full PB set on Friday 23 July 2010 (still ingat lagi sebab macam2 happened on that day onwards – but more on that later). Lepas Salha pakaikan I my full PB set, I cuma sempat pakai 5 jam je..Tiba2 baru i perasan yang I just sat in the car from KL to Klang on a Friday nite yg sgt jem for almost 2 hours without sekalipun menggeliat sakit or mengaduh sakit belakang..Memang tersangat ajaib! Itu baru pakai 5 jam, belum 8 jam lagi..

The next week Monday to Friday, I pakai PB dari start keje sampai la malam bila sampai rumah baru bukak. Hari ketiga pakai PB, I dah boleh kancing 2nd row of my waist nipper, and masuk hari ke-5, my long girdle dah slightly longgar jadik macam cycling short (padahal masa Salha pakaikan mula2 tu sampai kena tenaga 2 orang nak sarungkan, punye la sendat).

I sangat2 la happy sebab the whole week tu I boleh duduk bangun like normal people, walhal dulu macam orang tua sebab kena bangun dari baring/duduk slow2 takut tersentap urat belakang. Another plus point is my seluar kerja & jeans semua nak kena hantar pegi alter sebab semua dah longgar kat pinggang. Seronoknye sebab I can still melantak macam biasa, tak payah susah-payah pegi gym nak exercise (which I don’t have time to), tak payah nak diet2 or jaga makan (which I don’t have willpower to), tak payah nak makan pil diet (which I don’t dare to) and yet still I lose inches from my waist and hips. Hubby punye la impressed with my new body, he just can’t get enough of me!  😉

Sesiape yang mengalami masalah yang sama and nk tau camane gembiranya Hidayah memakai PB u can call her 019-2699040..

Die kate die rase happy sangat memakai PB and kalau boleh nk share dgn everybody..