fbpx
Tag

precaution of H1N1 Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful..

By Business, Premium BeautifulNo Comments

My beloved biz partners a.k.a Premium Beautiful Experts…

Adliza, Nurul and Ida akan ke Kelantan esok…

Kami akan melebarkan lagi sayap kami ke seluruh pelusuk

Malaysia…

Kami akan berada:


Di Kota Bharu dan Pasir Mas

12 November 2010

Dari 8 am – 9 pm


Kami menyeru pada semua warga Kelantan, blog2 reader,

kawan-kawan FB, Twitterian kami yang tercinta…

Sesiapa yang berminat untuk mencari peluang business untuk

pendapatan 5-6 angka..

Inilah masanya dan rebutlah peluang ini…

Kami sudah buktikannya!!!


swiss1-10

Sekarang giliran anda pula!!!!


Call our experts NOW and book your appointment!!!


Liza

019-2666-160

Nurul

019-2172-608

Ida

012-3939-692



Thank you Premium Beautiful…

By Premium Beautiful6 Comments

Oh im so happy today!!

Seluar saye size 14 dh longgar and nk kene pakai size 12…

Just in a week saje…

Balik2 Switzerland haritu i admit memang badan i naik mendadak-dadak and membuak-buak…mane taknye…segala jenis cheese, coklat, susu, western food, cake , macaroon semua pun i makan…pade saye yg hantu makan ni…dapat pergi holiday camni…confirm tak lepaskan peluang nyee utk nak rase semua makanan kat sane…selagi perut ni boleh sumbatla orang kate…bile nk makan banyak bukak pulak waist nipper PB…langgar pantang sungguh haku ni kan…haih…makanan kat sane sedap betuuul…semua restaurant 5 star pulak tuh…ape lagi…!!


Sekali balik kl je, memang badan rase cam belon la…sampai baju yg bawak gi Swiss pun habis semua tak muat…sebelum gi Swiss boleh siap pakai high waisted belt lagi…bile balik belt pun ntah kemane sebab dh ketat… Lagi teruk…siap ade a few blog reader ku yang sungguh baik hati, siap kutuk i kaw-kaw punye…..tapi takpelaaa… i maafkan anda semua…memang i pun admit yg badan i memang dh naik pun …


So, tak boleh jadi sungguh camni…just this week saje…start hari Isnin minggu ni…i dgn segala disiplin nye tak melanggar pantang PB iaitu, pakai PB 8jam sehari, tak cheating2, makan pun tak berlebih-lebihan and minum air banyak…


And…resultnye…my seluar sudah longgar…yeayyyyy…

Today jumpe cilent i kt OUM, Eray and kawan2..diorang pun nmpk seluar i dah longgar…..

Every 3 days hilang 1kg…then 1 kg…bestnyeeeeeee!!!!!

Now i sgtla bermotivated untuk teruskan lagi….

Nk kurus kering macam Nicole Richie boleh tak….hehe berangan kan…

Anyway, ni gamba BEFORE i….mase ni baru2 balik Swiss and ni mase masuk Program Hujah TV9…

_dsc3235

Nk tengok gamba after??…

Nantikan kemunculankuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeah!!!!Wooohooooo!!!!!!!!!!!!

012-2229453

salha2910@gmail.com

Special Gift!!

By Premium Beautiful, UncategorizedOne Comment

Untuk yang beli PB dengan i..

Ape agaknye i nk kasi u all as my

“SPECIAL GIFT” yeh…

Well..well..well…

Hmmmm…..

bimba_lola

logo1

logo3

logo14

logo11

logo4

logo5

logo9

logo10

logo6

logo8

aaaaaaaanddddd…..

.

.

.

.

.

.

Kalau beli 10 PB i kasi special sikit…

logo12

or

logo21

or ni lagi best kot…

logo13

well…well..well…

Ape kate korang vote…!!


p/s: Lagi banyak u all beli…lagi special u all dapat…cepat!!…ajak kawan2 or family member beli pb jugak…hehe…anddd….

bukan tu jee tau…u all dapat rebate jugak tau…the more u purchase the more rebate u’ll get!!

012-2229453

Gadis Melayu TV9 – Premium Beautiful

By Premium BeautifulOne Comment

Last call for PB Promo Price and rebates…

Tomorrow is the last day..

Save up to RM600 and get rebate of RM225!!

Almost RM900 of savings!!

Pls call or sms me at 012-2229453

or

email me at salha2910@gmail.com

P/s: Cepaaaatttt kawan-kawan….!!!!

lepas ni dh takde dahhh!!!

Premium beautiful…penaja utama untuk Program Gadis Melayu TV9

gadis-melayu

Semua finalis Gadis Melayu memakai PB...cantiiikkan!!!

Let’s Fight H1N1!!..

By My story4 Comments

This picture taken when my babies kene admit at Damansara Specialist…i boleh kate both of my babies sangat kuat to fight this disease..even tgh sakit but they look so happy…the hospital service is very good and we would like to take this opportunity to thank our beloved Doctor Azizi and all the nurses for all their endless support..

h11

Lets fight H1N1...yeahh!!!

h21

Yes I agree!!

h31

aktiviti memanjat katil sambil tangan berbalut...

h41

aaaaaaaa...wats this??!

h51

my superhero!!