fbpx
Tag

premium beautiful before after Archives - Page 4 of 4 - SALHA ZAIN

From Swiss With Love….

By Activities, Business, Premium Beautiful, Uncategorized2 Comments

Subhanallah!!!!! Ciptaan Allah yang Maha Agung…

Setiap sudut and setiap inci pemandangan di Swiss sangat2 cantik…

Setiap kali kitorang amik gamba rase macam super imposed or blakang kitorang ade green screen jer..

Rase macam dalam mimpi… even dh cubit pipi or tampar 40x pun still rase cam mimpi jugak…

Korang bayangkanlah air longkang die pun bersih rase cam nk minum jer air tu…inikan lagi air mineral…

Pemandangan die cantik, bandar die cantik..bukan tu je, orang2 die pun cantik..

Makanan die sedap giler….chocolate, macaroon, cheese, fresh milk…tak reti cane nk describe lagi…

Aiyoo…sampai sekarang tak sangke…dulu tgk swiss hanya di pokad sahaje…pernah jugak ade impian nk baring2 kt rumput hijau kat lereng2 gunung salji tu…tak sangke impian Salha jadi kenyataan…
Alhamdulillah!!!

Lepas gi swiss terlupe segale penat lelah selame ni…sampai situ tau enjoy je…!!!

Ok ni gamba2nyee…enjoy!!


Day 1

swiss-1-1

Thanks to aja, nurul and mastura yg sudi dtg ke klia...takpe...after this turn u all pulak...

swiss1-2

thanks to my hubby's family yang turut menghantar kami ke klia..

swiss1-3

our great leader kak ana..and congrats to adliza!!!

swiss1-4

our flight

qatar

sampai di qatar

qatar1

qatar2

qatar31

nk bertolak dari qatar ke zurich pulak...

qatar4

adliza kate nk tempah seat sebelah i....dh termakbul pun impian die...hehe...

sampai

sampai di zurich

swiss1-5

swiss1-6

sampai2 terus shopping di Bally Factory Outlet

swiss1-7

swiss1-8

swiss1-9

sambung jalan2 di zurich

swiss1-10

swiss1-11

swiss1-12

swiss1-13

sembahyang jap....

swiss1-14

swiss1-15

swiss1-17

swiss1-16

swiss1-18

ooooh....lala....

swiswiss1-19

swiss1-20

swiss1-21

lunch time...our chef...

swiss1-22

hantu shopping sambung aktiviti...

swiss1-23

swiss1-24

swswiss1-25

swiss1-26

swiss1-27

swiss1-28

swiss1-29

swiss1-31

swiss1-32

ngeeeeeeeee....happy!

swiss1-33

pasar malam kt zurich...

susu

susu sedappp!!fresh sangat2...uuuuhhh....sekotak ni i sorang je habiskan...

swiss1-34

dinner time...all 5 star service...wooo!!

swiss1-35

swiss1-36

our 5 star hotel...kami tido sambil dibuai mimpi yang indah...mane taknye...tak boleh bayangkan esok nk naik gunung pulak...wooo!!

ok…esok sambung day 2 pulakkks..pendakian kami ke puncak Alps!!!!!wooo!!!!tungguuuuuuuu…..

Gadis Melayu TV9 – Premium Beautiful

By Premium BeautifulOne Comment

Last call for PB Promo Price and rebates…

Tomorrow is the last day..

Save up to RM600 and get rebate of RM225!!

Almost RM900 of savings!!

Pls call or sms me at 012-2229453

or

email me at salha2910@gmail.com

P/s: Cepaaaatttt kawan-kawan….!!!!

lepas ni dh takde dahhh!!!

Premium beautiful…penaja utama untuk Program Gadis Melayu TV9

gadis-melayu

Semua finalis Gadis Melayu memakai PB...cantiiikkan!!!

Open House Madam..

By Activities, Business, Premium BeautifulNo Comments

Open house lagikkk…

The last open house yang kami attend before kami berangkat ke Swiss…i guess…ke ade lagi…pengsan gue…asyik makan jek..hadui…

Open house ni agak special sikit coz beraya bersame2 bizz partner a.k.a best buddies a.k.a sisters yang terchentaaa…yup, our relationship sgtla rapat macam adik beradik since masuk this biz…memang best sgt…susah senang kami kongsi bersama…kita berdoa agar same2 kite menuju puncak kejayaan…yup..we’re millionnaire in the making…we’re gonna make it BIG!…InsyaAllah…

Thanks to Nurul and Mel kerana sudi hadir…sorry coz kak Salha terlambat sket..manetaknye, dari Johor berkejar2 balik Kl sebab nk dtg open house ni gak coz semangat giler dengar Nurul ngan Mel nk dtg…cume tak sempat bergambar je…takpe lain kali kite bergambar…k..

And to Hanis, she’s the birthday girl that nite…Happy Birthday to uuu…(girl lagi kee…hehe)..

Tak lupe juge…Thanks to Madam and CDM Kak Ana for the delicious Nasi Briyani…sedaaap sgt…!!

Wah macam ucapan raye la pulak…

ok nah..ni gambar2 kamii…enjoy…

_dsc7753

Tuan rumah....berhati mulia betul Madam ni..walaupun berbangsa cina tapi dh macam org muslim dah...

_dsc7747

Tiga beradik dalam business...hehe...

_dsc7779

even open house, sempat lagi bincang strategy business..

_dsc77801

target rm100k lagikk...gulp! (buat2 terkejut pulak..hehe)

_dsc7771

My Mr. photographer yg tercintaaaa..

moz screenshot 2

_dsc7798

Kembar ke kami?..same ke?

a4

a7
Rugi tak dapat bergambar ngan nurul and mel…nanti kite bergambar kt airport la nak..hehe..
a8

a18
CDM Kak Ana… our idola….

a10
tiramisu birthday girl…

_dsc7805

Love,

Salha Zain

xoxo…

Business- Its Like Dream Come True…

By Business, Premium Beautiful, UncategorizedNo Comments

Selama 1 tahun setengah sahaja, pelbagai kejayaan yang telah¬† Salha capai…

Jam Tangan

jamPen

pen

Free trip to Switzerland

swis1switzerland4

Dapat trip ni macam tak berpijak di bumi yang nyata kejap aku dibuatnya…biar betol….huhu…bestnyeeeeee!!!

And…InsyaAllah satu lagi trip iaitu

Free trip ke Perth Australia…..

perth-at-night

Kali ni pun rase cam melayang kejap….huhu….bestnyeeee…..

Trip worth more than RM40k tapi semua free pulak tu…

Dari Klia, 5 star hotel , makan, minum, transportation, tour trip sampaila ke Klia balik…semuanye free….

Driving Pleasure

new-vios-black-mica

Dari Kelisa then bawak ni…memang ade beza jugakla kan….

But this is my next target

bmw3

InsyaAllah dalam tahun ni…


Siape kate surirumah tak boleh buat….

If Salha boleh…anda laaaagi extra-extra BOLEH…!!!

Business ni memang like a dream come true!!

Yang paling penting, Focus..Buat bersungguh2 dan.. Sentiasa bersemangat..

Mesti boleh punye…!!

Pada sesiape yang nk try this lifetime opportunity i suggest just give it a shot…!!

Memang best sgt..sampai tak terkata…

Call Salha 012-2229453

or email me at salha2910@gmail.com

I will share u my journey and guide u along the way!!!

sal22


Premium Beautiful

By Premium Beautiful, UncategorizedOne Comment

Ramai orang kata….

Nape PB ni mahal…

Aiyoh…ribu riban ker…

Corset kat luar tu murah2 je…

Ok, do u want to know why Premium Beautiful is so SPECIAL???

pbse

Tahukah anda setiap bebenang PB ini di sulam dengan sejenis batu kristal yg dinamakan..

TOURMALINE…

tourmaline_01

tourmaline_02

Tourmaline menghasilkan FIR (far infrared rays)..

Ini die khasiat Tourmaline..

  • Detoxification
  • Helps aid fat loss
  • Reduces water retention
  • Improves blood circulation
  • Expels unnecessary waste
  • Helps cleanse the liver and kidneys
  • Helps heal skin disorders
  • Reduction in emotional maladies such as anxiety and depression
  • Relief from acute and chronic illnesses
  • Aids in elimination of heavy metals, poisons, and carcinogenic material from our bodies
  • Reduces lactic acids and free fatty acids

Lagi facts tentang Tourmaline

The far infrared rays that Tourmaline emits create the same resonance in the body as is normally found in water. This has a very soothing effect on the nerves. Three-quarters of the human body is composed of water, this form of resonance absorption creates increased vitality in living tissues, enhancing energy levels and increases metabolism.

Ini lagi..

This gem has been reported to actually have the power to boost sexual energy in men, as it increases the blood flow and circulation in the body. The gemstone is also reported as helping to ease emotions, increasing vitality and vigor in both men and women.

Jadi, seluruh tubuh setiap wanita memakainya akan memperolehi khasiat dari Tourmaline..

dan..

Bayangkan..Bila kite memakai PB, tubuh kita bagaikan disalut

Kristal!!

” Sememangnya diri kite begitu berharga…”