fbpx
Tag

Premium Beautiful Archives - Page 11 of 11 - SALHA ZAIN

Key to Success!!!

By Business6 Comments

Yesterday, im down to high fever and tekak yang bengkak sampai nk cakap pun susah….

Badan yang sengal segala sendi..macam nk tercabut semua sendi…hasilnya…terbaring jela semalam…

Ujian Allah nk kasi….i redha atas segalanya….memang sakit betul semalam…Tuhan je la tau cane…

But anyway, pagi ni badan dh tak panas lagi…cume bengkak je yang belum hilang…

Tapi papepun tak menghalang untuk i terus berjuang…

Aiming for 5 figure income again this month…

Rase berbaloi segala usaha yang i buat selama ni….

Ingat lagi..sebelum join biz…rase takut tu tuhan jela yg tau…sampai tak tido seminggu…dh macam zombie dah mate aku..tapi bile kite berani overcome rase takut tu…Alhamdulillah..salha dh berjaya macam sekarang…

Housewife with 5 figure income bukan housewife with no money macam dulu2…(kesian giler i dulu)..hiihi…

Bile dh reach this level…baru salha tau…setiap orang yang berjaya hanya perlukan keberanian…and keberanian ni bukan semulajadi sejak lahir memang camtu…its a big NO!!NO!!

Kite yang CREATE KEBERANIAN tu…

So sape yang BERANI…die pasti BERJAYA!!!!

I cakap thru my experience…so if u tak percaya..u can give it a try!!k!!!

And if u all BETUL-BETUL nk biz nk boleh kasi u solid income, u know my numberkan…

Call je…jangan malu2..ingat…kite kene BERANI!!

Ok..muahs!!!!

picture-152

Me with Kak Ana-The Multi-Millionnaire and selected by Personal Money Magazine ( The Wealthiest Women in Malaysia of 2009), Awarded as Enpowerment of Women 2010…and I am so proud standing beside of her and i will be like her someday!! I mean SOON!!!…

Kak ana selalu cakap…dalam bisnes kene BERANI, SABAR dan USAHA YANG BERTERUSAN….and NEVER GIVE UP!!!!!Orang yang ber jaya takde istilah GIVE UP!!!!!

Great Sales of all Time Will End Tomorrow!!!!

By Health and Beauty, UncategorizedNo Comments

Tommorrow gonna be the veeeerrrrrrrrrrryyyyyyyyy last day for Premium Beautiful offer!!!!!!!

RM400 deduction will be given to you!!!!!

Really NEW sets!!!!!

Installment as low as rm50 monthly!!!

You can even book your set now for just RM200 and can pay later!!!

Call me and email me!!

012-2229453 salha2910@gmail.com!!!

Grab one now!!…

U cant get the price and this special offer after 7th!!

The clock is ticking!!!!

Premium Beautiful…Every Women Can Have It!!!

By Business, Health and BeautyNo Comments

Saya terigin sangat nk pakai PB…

Kawan saye cakap PB ni bagus sangat…

I want to look perfect in my wedding dress..

Betul ke Salha u punye testimonial sebulan jer…??

Dulu akak memang pakai PB…ni now akak nk tambah lagi satu set….

Inilah antara feedback2 and soalan yang Salha dapat from my customer before diorang beli PB…

but paling banyak soalan yang customer Salha tanye ialah…

Salha PB ni boleh buat installment tak…??

Jawapannyer ialah…………..

BOLEEEEEEEEEEHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

And you want to know what,

Installment as low as RM 50.00!!!…

RM 50 OK!!! F.I.F.T.Y only!!!

AND

The PB price is STILL according to SALES PRICE…

Small RM2000, Large RM2200 ONLY!!!!!

Verrrry new set!!!Fresh from the oven!!!

Offer valid until 7th June 2010!!!

U can’t get the offer ANYWHERE ELSE!!!

For more info :

Call me 012-222 9453

OR

Email me at salha2910@gmail.com

Great price and so convenience rite!!

So now, every single women out there can experience the magic!!!…

” LET US BE HEALTHY AND BEAUTIFUL!!!! ”



Premium Beautiful Menghilangkan Stretch Mark!!

By Health and Beauty, UncategorizedNo Comments

Ade tak di antara anda yang suffer stretch mark seperti ini…

sm

atau ini…


sm1

atau pun yang paling teruk camni!!!!!!!!!!!!!

sm2

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee……gelikan…i pun geli…

U know what? i pun antara orang yg suffer dgn stretch mark…

Bukanla suffer ape…tapi terase cacat jugakla jap kan…

Buruk ok!!

It occurs when my first pregnancy and i suffer like 2 years until deliver my 2nd baby…

But u know what magic tak magic la kan…2 tahun punye stretch mark, Premium Beautiful boleh hilangkan in a week saje ok…

1 WEEK IYEEE!!!!

Sebab tu lah there’s no other word that i can describe Premium Beautiful other than ” MAGIC “!!!..

Coz it Magic!!!Totally Magic!!

And this will happen to you too!!!!

Tak percaye???

Cubelah…Baru tau how Magic it is!!

Mesti terkejut u all nanti!!!

nk tau lebih details..hmmm..

Just “hello” me 012-222 9453

or

email me at salha2910@gmail.com

Far Infrared Rays Can Prevent Cancer!!

By Health and BeautyNo Comments

STATISTICS

Nearly 70,000 new cancer cases were diagnosed among Malaysians in Peninsular Malaysia between 2003 and 2005, according to a report released in early 2008 on the incidence of the disease in West Malaysia.

The Cancer Incidence in Peninsular Malaysia 2003-2005 report, published by the National Cancer Registry (NCR), states that the total 67,792 new cases were diagnosed among 29,596 males (43.7 per cent) and 38,196 females (56.3 per cent). The annual crude rate for males was 100.2 per cent per 100,000 population, and 132.1 per cent per 100,000 for females.

bc

Breast cancer

oc

Ovarian cancer

STUDY ON FAR INFRARED RAYS

It’s a form of heat (hyperthermic) treatment that involves artificially raising the temperature of the whole body or specific body part by sauna, or a specific body part, in a very specific way. Heat is a form of energy. Far infrared heat energy penetrates deeply–four to five centimeters into the skin, the body’s largest detoxifying organ. Its molecular vibrations “jiggle” the tissues and speed up metabolic exchanges between cells.

Vancouver naturopathic physician Jim Chan, who has treated about 5,000 cancer patients, explains that far infrared therapy has the ability to break up the protective rings around harmful molecules in the body so they’re no longer cancer-causing. It also weakens the bonds between toxins and human tissues, so stored toxins can be flushed out of the system faster and in greater quantities through the skin (via sweating), liver and bowels.

Cancer cannot survive in an environment of temperatures more than 42°C (107.6°F). In addition to its detoxifying effects, far infrared heat actually helps kill cancer cells, increase the effectiveness of chemotherapy and reduce the side-effects of conventional therapies. At the same time, it boosts the body’s regenerative abilities and decreases pain by increasing circulation, which makes it beneficial in treating other conditions such as arthritis, gout, poor circulation, neuralgia and abnormal nerve function.

Investigations into far infrared and other heat treatments will no doubt continue to move mainstream as science, technology and good old common sense come together. As the late, great cancer doctor, Josef M. Issels, known for his incredible successes in treating “incurable” cases, said about heat therapy: “Artificially induced fever has the greatest potential in the treatment of many diseases, including cancer.”

PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful contains Far Infrared Rays that helps to prevent cancer..I would like to suggest every women out there to wear Premium Beautiful to prevent this incurable illness..PREVENTION is better than CURE!!


pbq

Get special RM400 deduction from actual price during the Premium Beautiful sales..

The sales is still on until 19th May!!

You can also book your set now and pay deposit as low as RM500 only!!

We can deliver to all around the world.

Call me now 012-222 9453 or email me at salha2910@gmail.com


ribbon

Come and together we prevent CANCER !!!

Pink is what???!!!!Gorgeous……….!!!!!!

By Premium Beautiful16 Comments

Last Saturday, we have a blaaaaast nite!!! I looooooove everything about that nite…the pink color, the make up , the dress, my super gorgeous friends, the fantastic event, the non-stop flashlights…wooo…ade jugak terase cam celebrity la jugak kan…seronokla ok…tak reti nk describe cane lagi…now dh tak sabar nk tunggu for the next event in The Mines Resort bulan 7 nih..takleh nk imagine cane la pulakkan…dahla siap ade red carpet bagai…maaaak…tolooooooooong!!!!

P/s: To hanis..saye terpakse meng ‘copy’ all the pics from your blog due to ketiadaan camera…hihhi..thank you so much…muahs!!

3305 71058519077 581354077 1561411 4032105 n

Aishah

 

3305 71058504077 581354077 1561408 721866 n

Farah

3305 71058489077 581354077 1561405 3884992 n

Hanis

 

3305 71058499077 581354077 1561407 4024762 n

Saye..and...izan...

 

izan1

Farah..and...izan...

 

3305 71058419077 581354077 1561393 3948689 n

so this our PB pose!!

3305 71058394077 581354077 1561388 7647154 n
3305 71058409077 581354077 1561391 7314010 n

3305 71058429077 581354077 1561395 418498 n
3305 71058524077 581354077 1561412 7567811 n

Ade macam contest Gadis melayu tv9 tak..hihihi..

3305 71058464077 581354077 1561400 6786529 n 

3305 71058379077 581354077 1561385 3877243 n 1

uuuuhh...i love this pic!!

3305 71058354077 581354077 1561380 1456523 n
3305 71058344077 581354077 1561378 739976 n
3305 71058339077 581354077 1561377 1897917 n
3305 71058334077 581354077 1561376 5349831 n
 

3305 71058439077 581354077 1561397 5671937 n

Aktiviti menelek baju hanis yang sangat cantik!!


3305 71058454077 581354077 1561399 4980619 n

 

 

Farah’s Beautiful Experience of Premium Beautiful…

By Premium Beautiful13 Comments

Ok..dah lamer i tak post entry about Premium Beautiful kan..dulu asyik post pasal my own testimonial..so this time around, i nk post customer i punye testi pulak..her name is Farah..macam2 magical experience yang i dgr from her..boleh kate almost everyday diecall i and  share her experience with me..so now i think..why not we share her beautiful experience together..enjoy..

farah

“Premium Beautiful is a product that will do justice to your body i promise insyaAllah with your determination and patience lah of course :) its not a product that will suffocate u or menyeksa u in any way..it focuses 70% on your health and 30% beauty.

I was interested on PB because i found out it can:

1) melancarkan blood circulation
2) mengeluarkan toxins dalam badan
3) mengecutkan segala bendasing dlm badan (lumps, cysts etc)
4) firm up your body shape (bonts yang jatuh/boobs yang tak firm for those yang dah kahwin)

Basically i was drawn to these four lah.so i just want to see how it works on me.tawakkaltu’alallah, i purchased PB last month, on the 24th Feb.

at first pakai mmg rasa pelik..haha..sbb semua telah di-upkan :P the second day segala angin dalam badan sume keluar. after one week, i rasa healthy and energetic pergi kerja semangat tak menguap2 sume haha :P

and then came my period last week…to my surprise, i tak experience langsung2 period pain!cramp sume yillek!i was so happy with the results – terbukti it has improved my blood circulation cos there’s no ‘darah beku’(or whatever u called it lah) coming out..takde sakit perut…nothing!i even went shopping during my first day!kalau dulu ya Rabbi siap pucat2 muka tahan sakit, tak pun moody sbb tak selesa.i immediately called Salha (she’s even lucky!baru 2 months bersalin, pantang2 terus pakai PB and tadaaaaaaa she’s back in shape!!) and told her my experience..

another thing, let me tell u my little secret…im sure everyone of us ada stretch marks, kalau tak byk pun, mesti sikit…in my case, i have a 5KM long stretchmarks kot (if u sambungkan together) – hahaha that means banyak la!okok im exaggerating here…tak kisah la yang penting its such a turn-off thing.haha..i have ‘em because my berat dulu2 mcm yoyo..cepat gila naik and cepat gila turun.kulit pun tak sempat ckp ‘nanti!’ hahaha… but now alhamdulillah my weight dah stable and takde dah nak turun-naik sukati. but i still couldnt get rid of my stretchmarks!

you see, PB can do wonders…my stretchmarks, after one month of wearing it, dah pudar!i dont knw how to describe but basically dah 25% of my stretchmarks ikut skin colour. still it can be seen, but only if tengok and belek betul2 lah.kalau sekali ’scan’ mmg u’ll see only ur skin :)

happy tau!

for me, its a long term investment…cos it’ll be super useful once kita dah bersalin nanti.instead of using the bengkung that has loads of rempah ratus being put on to ‘panaskan’ and ‘kecutkan’ rahim, PB can do the same to u.and its not even panas/pijar or tak selesa.its can turn and twist 360..solat pun boleh macam biasa.unlike other corsets yang berlipat2,panas,gerak pun mcm robot jer, this can even be worn bila2 pun u nak, janji minimum 8 hours a day :)

my friend bersalin anak pertama used this bengkung + rempah ratus jamu2 from Indonesia, pastu ikat ketat2 sampai hitam2 terus stretchmarks kat perut (i tak pernah experience this, but kalau betul la, mmg horror ok!please let me know if its true that stretch marks can be hitam after bersalin!yikes!!) and after giving birth to her second child, stretchmarks yillek after using PB…2months jer guna..

she even told me that her n*PPle, from gelap/hitam, jadi merah2/cerah BECAUSE PB corsets allow good blood circulation @ breasts area..

and the best part is, it can betulkan ur posture(Kaem, bukan posture ‘kita’ tau! if u ingat la dulu2 mase bball haha!)..esp to those yang menghadap pc/laptop one whole day,sangat lah berguna.cos we tend to membongkok kalau cam dah penat sangat.but if you wear PB it will keep u up-straight and secara tak langsung it will sihatkan ur bentuk badan.amat sesuai untuk orang yang sakit belakang/sakit pinggang :)

the beauty part: of course lah sape taknak cantik kan..altho its not my priority but i’ll still get the result out of it :) u’ll be in better shape and kurus definitely sbb lemak2 telah dihantar ke tmpt yang sepatutnya and akan dibakar because PB improves and increases your metabolism rate :)

fuh, so i can regard this entry as my testimonial to PB lah :) so far alhamdulillah im happy with the results and i’ll share more of ‘em in the near future. As for now i will continue wearing it and let see how far it can go/satisfy me more in terms of improving my health :) hmm…and i cant wait to see the wonders it can do after bersalin nnt, wah thats a looong way to go!”….

Jadi…….

to all women out there who want to have the same beautiful experience like we both did just call me at 019-2516237 or email me at salha2910@gmail.com..

Stretch mark…My own testimonial (True Story)!!

By Premium Beautiful4 Comments

Ibu-ibu yang lepas bersalin mesti ade masalah ni..macam i dulu..mase pregnant like 8 months..aduh..perut gatal sangat and mase tu ingat lagi kulit dah menegang to the max…lagi2la first pregnancy…ape lagi..bile kes-kes perut gatal camni haruslah garu dgn sepuas-puasnye…mase tu my mum tak pesan yang bile garu perut mase pregnant ade tinggal stretch mark..bile dah sedap garu baru orang bagitau…then apelagi..i noticed ade garisan2 merah bekas garu tak hilang2..sampaila bersalin…then bile dh bersalin garisan tu transfer jadi hitam pulak..aduh..sayangnye perut…buruk gile tande stretch mark tu..teringat perut i mase before2 pregnant dulu..takdela tande2 ke hape..

and recently, after i dh pakai PB even baru je 2 weeks..mule2 i tak perasan..but lame2 tgk eh..nape stretch mark cam color die dah makin pudar..and color die dh balik color perut asal la gitu…serius tak pecaye..takkanla PB ni magic sgt..tapi camane tande tu hilang…org kate stretch mark to permanent..tapi memang betul..i think this is really becoz the PB..bukan tu je..perut i after bersalin die cam menggeleber sket..then i perasan..after pakai PB kulit dah makin tegang..cam tak pecaye tapi kene gak pecaye…nak buat cane kan..dah betul..even i pakai takla sedisiplin mane, 5 jam je camtu..patutnye pakai corset ni kene 8 jam sehari..BUT..hasilnye bukan saje bagus tapi MAGIC…

Gilerla PB..mmg betul ramai org ckp PB ni bagus…bile dah pakai sendiri baru tau camne…for me if this thing can do wonders..i dont even care about the price already..mau nanti i purchase lagi satu…Oh PB i love you!!!muahss!!

I love my job a.k.a own business…

By Business, Premium Beautiful2 Comments

If you can go to work watever time you like, you can wear watever dress you like ( i mean killer heels and fabulous handbags even a pair of  jeans, no formal office attire), you set your own workplace wherever you like (Dome, Starbuck, Baskin Robbin, Deliferance, Klcc,The Curve, Pavillion, The Gardens, Ikano), and at the same time earn big $$,$$$$…….aren’t you soooo mad if you not love the job!!!!

82978345

Premium Beautiful Corset

By Premium Beautiful12 Comments

Premium beautiful corset memang banyak kebaikan especially utk kesihatan dan kecantikan wanita seperti:

…..Mengecutkan lump.

lump1

….Mengurangkan selulit berlebihan

selulite

….Menghilangkan stretch mark.

strecth-mark

….Melegakan sakit tulang belakang.

backpain

….. Mengempiskan perut.

b4-perut

….Mengecilkan pinggul

pinggul2

dan banyak lagi….(gambar yang last sekali ni sungguh teruja aku tengok..fuuh!)