fbpx
Tag

Premium Beautiful Archives - Page 3 of 11 - SALHA ZAIN

Sorry…

By Business, Premium BeautifulNo Comments

Sorry for a looooooong silence…ini adalah kerana internet yang down beserta tiga2 handphone ku yang berkecai di baling oleh my son…taktau ape pulak hobby diorang yang terbaru ni….

Ade a few things yang i nak mintak tolong kt u all…Boleh tak…

1) To all my biz partners, pls sms or email me your hp no at my 016-3229453 and my email is salha2910@gmail.com…

2) To all my blog readers yang tanye about the biz and PB dekat i..please sms me your hp no as well…

3) Call out to Izan from JB…nanti boleh kasi phone no kat salha balik boleh tak coz my phone tiga2 dah crash..

4) To all my family and friends, sms yeh phone no u all semua…

untuk semua yang kenal salha and yang pernah contact salha maupun dulu ataupun sekarang yang salha mention kat sini org yang tak termention (coz dh tak teringat dah sebab panic sgt phone crash ni)..pls send me sms and or email me..so we can reconnect semula…

 

Thanks for all your concerns…

Premium Beautiful: Hong Kong Here We Come!!!

By TravellingOne Comment

ddb

Alhamdulillah…selesai je Perth..next will be Hong Kong pulak…

So, InsyaAllah…satu bus rakan kongsi bakal diterbangkan ke Hong Kong…

Tahniah pada semua rakan kongsi yang qualify…jom kite enjoy honeymoon kat sane…

Mase nilah nk spend time puas2 with our hubby…

couple hk1

enjoy the VIP and luxury treatment..

hotel hk 1

spa and massage…ni yang paling i tak sabar…

spa massage

fine dining

finediningbig

and last but not least…shopping!!..

Hong Kong memang terkenal dengan syurga shopping…hehe..

shopping hk1

Jadi…pada semua qualifiers..kita enjoy k!!

Tak sangka kan..hanya dengan Premium Beautiful boleh bawa kt semua tempat ni…

So far, Salha sendiri dah ke Switzerland (oh view die memang cantek), Perth (fish & chips dieee..fuh!) and next will be Hong Kong (sungguh tak sabar)…

and next will be VENICE!!!So pada semua rakan kongsi…prepare yourself to Venice pulak k…kita naik gondola puas2 kat sane….sape2 prepare awal2 memang CONFIRM dapat pergi punye!!!

and pada semua my blog reader and FB friends and sape2 diluar sane…rase2 nk gi Venice VIP package and F.O.C…

call cepat2 k..hehe…

016-3229453/012-2229453…

or email me at

salha2910@gmail.com

PREMIUM BEAUTIFUL

By Activities, Health and Beauty, Premium Beautiful3 Comments

How to get your perfect figure for Hari Raya???

We have 4 more months to go!!


1) First of all, wear your Premium Beautiful!!

pre

The first thing in the morning that u should do…because it is so comfortable so u can wear it throughout the day…Make sure that u wear it for 8 hours a day…just perfect for working ladies!! And for Stay at Home Mum, you have more flexible time!!


2) Eat healthy foods..


food

food1

food2

Start your day with cereals or protein shakes…and be creative in preparing your foods that includes every nutrients with high protein and low carbs…eats lotsa lotsa fruits…


3) Do some exercises


run

ballroomdancers

U can start to register yourself to gym near to your place…or maybe u like to jogging or even dancing…just do whatever exercise that you love and enjoy…everything will works…u can even wear your Premium Beautiful to gym,to jog or dance coz its so comfortable… Plus, the F.I.R (far infrared rays) that was embedded in Premium beautiful will help to increase you metabolic rate so u can double the effect and of course double the results!!


So lets try starting today coz we have 4 months more before Raya…

Just follow the 3 steps above and you will definitely  get your perfect body!!

For those who still dont have Premium Beautiful yet…don’t worry coz the sale still ON!!Book your set now!!

016-322 9453 / 012-2229453

salha2910@gmail.com

Premium Beautiful : Salha Zain : Perth

By Travelling4 Comments

Ok kita sambung Day 2 in Perth Austaralia…

Tak sangka kan buat Premium Beautiful¬† ni je dah bawak kami gi Perth..after this Hong Kong and Venice…haih…(iklan jap…hehe…)..bukan apa…bangga sangat ngan kebolehan Premium Beautiful nih…business yang boleh pergi jauh…bukan sket2 je..

So, semalam lepak kt Fast Eddy sampai kul 3 , tapi today bangun dgn penuh ceria…

ALF 1010 430

Morning all!!!

 

ALF 1011 431

Our breakfast!!

ALF 1016 436

 

ALF 1020 440

Ready to rumble!!!

 

ALF 1031 451

ALF 1043 461

 

ALF 1068 486

 

Our Hotel..

ALF 1102 515

At the zoooooooo!!!!yeay!!

ALF 1221 622

 

ALF 1228 629

 

ALF 1235 636

 

ALF 1246 646

 

ALF 1238 639

 

ALF 1288 686

The zoo show!!

ALF 1284 682

ALF 1304 699

Jack tgh kejar kambing…heheh…cute…

ALF 1374 762

sape nk mencukur??

 

ALF 1428 803

 

ALF 1444 818

ALF 1472 71

First time pegang kangaroo di Australia…impian jadi realiti…hehe…

ALF 1541 904

Makan time!!!orang zoo prepare barbeque for us….sedaaap!!

ALF 1565 925

 

ALF 1568 928

sedap u olsss…!!!semua fresh2…

ALF 1585 945

Bercamwhoring….

ALF 1606 962

Brenti solat jap…

ALF 1622 976

Lepas solat gi shoppinggggg kat harbour town…semua barang sale kt sini…sebut je jenama ape pun…

ALF 1635 987

 

ALF 1640 992

 

ALF 1643 995

 

ALF 1659 1001

I beli Converse limited edition…cari kt malaysia sampai nangis pun tak jumpe….

ALF 1670 1009

and beli cabin bag from Kate Hill…designer from Australia….cute sgt beg tuh!!

ALF 1710 1046

ALF 1684 1023

Makan waffle tersedap di dunia…!!

ALF 1701 1037

Dapat souvenir from the company…hari2 pun dapat souvenir…

ALF 1749 10791

Malam shopping lagik!!!

ALF 1761 1091

 

ALF 1791 1113

 

ALF 1774 1102

 

ALF 1820 1129

 

ALF 1805 1122
ok sambung day 3 pulaks…tungguuuuuu……

Bye u olsss!!!!!

Premium Beautiful : Jam Tangan Lagi..

By Success Story2 Comments

CONGRATULATIONS!!!!!

 

Congratulations untuk rakan kongsi yang berjaya dapat jam tangan this month…

Jam tangan maksudnya dah capai income 5 angka dan 100,000 sales a month…

Bukan itu sahaja….diorang bertiga pun qualify ke Hong Kong..

Wahh…dapat income rm10,000…mesti pergi Hong Kong shopping sakan niii…

Every month mesti lahir rakan kongsi yang dapat income 5 angka dalam group kami…

InsyaAllah lepas ni akan ramai lagi yang dapat camni…

Congrats all…im really proud of uuu!!

Introducing……


1. Bakal DDM Mr Alfaath a.k.a hubbyku…


ALF 0169 6

 

2. Bakal DSM Sya

 

ALF 0165 4

3.Bakal DSM Dewi


ALF 0168 5

 

Congrats u olsssss!!!!

Holiday..

By My story2 Comments

Setelah bekerja keras selama 4 bulan untuk Pakej Hong Kong..Sampai taktau penat and taktau waktu tido..finally, i berjaya bawa hampir satu bas ke Hong Kong…Alhamdulillah…rase happy sangat bile impian rakan kongsi tercapai…

Congrats utk qualifier Hong Kong dan penerima Jam Tangan..Jam tangan meaning dah semakin ramai rakan kongsi Salha berjaya pegang income 5 angka…5 figure income + Hong Kong FREE..wow!!sure korang enjoy sakannn…

tomorrow Salha akan reveal siapa qualifier2 ni semua..so tungguuuu….

Jadi bile dh closing…memang i betul2 balas dendam..nk qada’ tido, qada’ makan and qada’ shopping..

So me and Hanis check in kat Double Tree..we all amik Executive Suite..sebabnya…kami bawak bibik…takkan nk tido sebilik kot…jadi kenela book bilik hotel yang big enough and ade compartment..

Memang best yang tak terkata..lagi best bile gi holiday with my best buddy aka pemimpin ini….

Seriously i ckp, even holiday kt area KL je but our holiday was totally AWESOME!!!!!!!!

 

Bandar Kuala Lumpur 20110404 00357

IMG 20110402 00313

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00308

 

IMG 20110402 00312

 

IMG 20110402 00311

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00316

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00322

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00323

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00326

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00328

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00329

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00330

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00331

 

Bandar Kuala Lumpur 20110404 00353

 

Bandar Kuala Lumpur 20110403 00337

 

IMG 20110403 00342

 

IMG 20110403 00347

 

IMG 20110403 00351

 

IMG 20110404 00356

 

Petaling 20110403 00340

 

Petaling 20110403 00339

 

Bandar Kuala Lumpur 20110404 00358

AWESOME!!!!

Congratulations…

By Business, Premium Beautiful3 Comments

Sorry lama dah tak update but dengan kesempatan ni i wanna wish

“CONGRATULATIONS’

to Intan pencapaiannya mendapat 100,000 sales a month…

Seorang demi seorang lagi rakan kongsi group kami yang mendapat pendapatan 5 angka…

Intan pun berjaya mendapat 2 tiket ke Hong Kong bersama rakan kongsi beliau Zura dan Nur…Walaupun dengan kesibukan bekerja sebagai seorang Engineer di Oil & Gas Co. tetapi Intan berjaya untuk mencapai semua ini dalam mase 3 BULAN sahaja…

Congrats again dear!!

Im really proud of you…!!

 

intanjam

 

intanjam2

 

Hopefully, dengan platform business yang sgt kukuh ini, InsyaAllah Salha dan group kami akan melahirkan dan membantu lebih ramai lagi usahawan yang berjaya di Malaysia…

 

Aminnnn….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My Wishlist of 2011…

By Business, Fashion, Premium Beautiful4 Comments

Dulu, wishlist Salha nk jadi CDM, nk beli BMW, and nk beli designer handbag dah jadi kenyataan…

So ni my wishlist utk tahun ni…

Bulan depan…..

multi speedy

RM8000++

 

Bila my income dh reach 100k per month…

(actually bulan depan kot income dh camni..i dah tempah dah kat Chanel….

i amik latest design for Maxi jumbo..ade double flap..ngeeeee…)

chanel large flap bag

RM14,000++

 

and bile my saving dah reach rm1 million

(oh ni memang tak sabar….target dapat kumpul by Januari 2012…weeee…!!)

 

hermes birkin

RM30,000++

 

 

Barulah rase cam Victoria Beckham..hehe!!!


victoria beckham hermes birkin1

 

Uuuhhhhh shinin’..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Premium Beautiful Business

By Business, My Fav's, My story, Premium Beautiful6 Comments

Business ni sangat2 beautiful…every single day me and my group mesti ade beautiful moments together…dahla takde pressure..we all boleh tentukan mase kita sendiri…boleh buat keje or discuss about business kat mane2 yang kami suke contohnya kt KLCC ke, Pavi , Empire, The Curve, OU…and apart from that we can enjoy our favourite food together..Teh Tarik Place ke, Wong Solo, Sakae Sushi, Ole2 Bali,Chillies,Dome,Ikea Cafe or enjoy our favourite drink /dessert together cthnya kat Starbucks,Dome,Coffee Bean, Tutti Fruity, Delicious (i suke red velvet) and macam-macam lagila…selain tu, takkala makan minum jekan..of coursela gi shopping…and kadang2 sempat tgk movie dulu (tu activity i ngan hanis dulu2)…

Dahla business ni memang enjoy and takde pressure..we all pulak bekerja in a team…and bukan setakat team je..dah macam sisters dah kami ni…rasenya lagi rapat dari adik beradik…

The best part is…at the end of the month..dapat income…kalau ckp income ni memang luarbiase sket..dhla best buat bisnes enjoy2 je..if utk orang bekerja buat waktu weekends je..taaaaapi….income paling kurang pun rm4000 and Alhamdulillah kalau biz partner Salha kebanyakannya, dah capai income 5 figure…Alhamdulillah syukur…and ramai lagi yang dalam proses nk dapat 5 figure jugak…insyaAllah…

Tu baru kat malaysia je salha cerita…tak masuk cerita nk pegi melancong oversea…untuk tahun ni kami akan berlepas ke Perth on April and next will be Hong Kong and Venice…aiyooooo, Venice ke….mau i tido dalam Gondola tu kan tak bangun2!hehe…paling best if pegi pulak same2 ngan kawan2 business..memang enjoyla..macam untuk Hong Kong ni insyaAllah salha akan bawak satu bas…tak ke best tu pandang kiri kanan semua kawan rapat kite,adik bradik kite…bestnyeeee!!!!confirm kat Hong Kong nanti..turun bas je masing2 lari marathon gi shopping kan…wooo…tak sabar…

Bandar Kuala Lumpur 20110309 001771

Me at KLCC...sambil berbisnes sambil buat Chanel Makeover..siap photoshoot lagikk!!


Bandar Kuala Lumpur 20110309 00173

I di personal touch oleh my leader aka best buddy..dah macam kembar dah kami..hanis pun join makeover jugak..hehe...

 

Bandar Kuala Lumpur 20110304 001421

Ngan iffa kt KLCC...maseni kat Chanel jugak...nk borong Chanel...konon nk beli satu je barang...terbeli lapan...haih!

 

Sungai Buloh 20110312 00196

Ngan Aishah at Teh Tarik Place...Kami amat menyukai roti canai garing die ok!!sgt setappp!!

 

IMG 20110312 00193

With Dina, biz partner Aishah...hmmm...sweetkan diorang...macam adik beradik...

 

Ampang 20110313 00209

With CT and Aida kat Wong Solo...ayam die memang fav..nampak tak baju merah tu..anak dh dua tapi cunsss!!yang biru tu pulak still single uu...

 

Sungai Buloh 20110311 00191

With Izyan and Aishah...dh bincang bisnes..gi shopping pulak...maseni i jadi izyan punya image consultant..habis semua baju kt Forever21 tu kitorang try..

 

IMG 20110305 00170

with afzan...my dear biz partner kt jb...sweet orangnye...sian die kt jb..tapi u bukan keseorangan tau dear...kami sentiasa ade kt kl ni utk uu...

 

IMG 20110313 00210

muka kekenyangan kt Wong Solo...Alhamdulillah!!go Aida!Bakal jam!

 

Hehehe…sesiapa nk join our beautiful journey, jomla…best sangat tau…kite tengah2 muda2 ni la mase nk rase semua ni…kan..kan…hehe…jom2!
XOXO!!

016-3229453

salha2910@gmail.com

 

Premium Beautiful

By Premium BeautifulOne Comment

Our Premium Beautiful promo will not extend anymore….

Baru dapat final notice yang promo ini akan habis on 25th March…

So final date will be 25th March ladiesss….

Save up to RM800 (lepas ni dah takde dah)

Book your miracle corset today..

Call us TODAY!!

Before

After

Just in 3 months!

Me

016-3229453

Al-faath

012-2307430

Izyan

019-4419180

Azlia

016-6601552

Adliza

019-2666160

Aishah

019-2710102

Hidayah

019-2699040

Hane

019-6210521

Dewi

019-2339136

Intan

012-4001830

Afzan (JB)

019-7507556

Iffa

012-3573071

Ayu

013-2206010

Ejay

013-9268307

Sya

019-2454526

Aida

013-9500953

Ainul

013-3612717

Nurul

019-2172608

CT

012-4666162

Shai (Kuantan)

012-9814649

Shafiza (Seremban, Melaka)

012-6586799

Ainil

019-2774316

Uzaini (JB)

012-2492484

Hawa

012-2402229

Gee

017-3714146