fbpx
Tag

premiumbeautifulcorset Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

By Business, Premium Beautiful No Comments

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

My Premium Beautiful Travel Schedule

By Travelling No Comments

A nice start for 2012…boleh kate every month travel…

Starting with…

March – VIETNAM

April – HOLLAND and BELGIUM

May – MAKKAH

and next GUANGZHOU CHINA

It’s truly a “Beautiful” business…Dari tak pernah langsung melancong gi oversea…paling jauh pun Thailand and Singapore…tapi sedar2 je ntah2 dah keliling dunia dah…coz total up semua dah 10 countries already…yang paling best..semuanya F.O.C…ape yang kite kene buat just qualify certain target yang sangat-sangatla senang…janji nak je… confirm boleh…

Memang sesuai sangat pada yang suke travel…i mean…sape yang tak suke travel ye tak??dahla tu FREE…kalau guna duit sendiri mau ratus2 ribu dah habis…tapi ni semua company tanggung…best2!! Kite just cuma bawak duit shopping…

hmmm…talking about shopping…i want to add my handbag collection…

im targeting this…

 

 

That’s all for now…

012-222 9453

salha2910@gmail.com

 

Life is about making choices..For better or for worse part 2..

By Business No Comments

Ok seriouslyyyyy!!!

Betul ke semua gaji RM 5,000-RM 8,000..yup maybe some of u memang dah achieve but MAJORITY of you still in this range RM3000-5000…is it..??

So now, lets do some calculations…simple je…

Every month ape standard expenses yg u all bayar?

Expenses tetap:

Rumah (maybe share ngan hubby)                                     500 ( rumah apartment biase je)

Kereta                                                                                    500 (utk myvi je)

Credit card (kalau ade..tapi mmg majority ade pun)         200 (yeke 200)

Insuran                                                                                   150 (seriouslyy)

Nursery                                                                                   300 (minimum sgt)

Parents                                                                                   400 (2 ratus sorang)

minyak kereta                                                                        200

Duit belanja (lunch kt office)                                                150 (be honest)

bil telefon                                                                               200 (jgn mimpi, now 3G)

tol (confirm lalu kan)                                                              50

bil2 lain ( maybe share ngan hubby)                                    100

Expenses yg boleh di-adjust:

Barang sendiri (takkan tak shopping sikit pun)                   200 ( c’ mon!!)

Barang2 anak (susu and pampers wajib)                              200

Barang dapur                                                                           300

                                                                                     _________________

                                                                                               3450.00

Ok…RM3450.00 tu ialah based on expenses yang sangat2 minimum…cube u ols tgk balik part bayar rumah , kereta, bil telefon, barang sendiri, duit belanje lunch..hello…rm150 lunch kt warung je k…nape i nampak ramainyeeeee kt Delicious, kt chillies, kt Tony Romas, Ben’s, kt manhattan fish market, paling common secrect recipe, Chawan bangsar, pizza hut…seriouslyy..RM150.00 jee…satu meal at least RM 20-25..

Shopping…RM200 just barang keperluan je sayangkuu…i guess u must spend  a liiiiittle bit more…

and what about ade 2,3 anak…and ade yang dh sekolah or universiti…takkan 200 jee…coz yg i tulis kt atas utk satu anak jee…

and how about your savings…are they in expenses tetap or adjust expenses…

untuk yg income lebih 3k maybe ade surplus…and what about income 3k ke bawah…

and brape lama u all akan bertahan dgn situation ni…untill income ade increment…increment setahun how much?

tapi kenape ramaaaai yang kate…

I DAH HIDUP SELESA…

I SELESA NGAN KEADAAN SEKARANG…

ALHAMDULILLAH…SEMUANYA CUKUP…

Hmmmmmm….

Cube kite renungkannnn….

To be continued…..

 

 

 

 

 

 

FUHH!!Premium Beautiful + Lactolite..

By Health and Beauty, Premium Beautiful One Comment

Lamenyerr Salha tak update…Rindu sangat kt u ols semua…

Ok today..Salha nk share macam2 good news untuk u ols..

Recently, Salha receive banyaaaakk…i mean memang banyaaaaaaaaaaaaaaaak testimonial from my customer yang pakai PB and at the same time minum Lactolite..

Berkilo-kilo and berkg-kg diorang turun…and of course diorang happy sgt…

Disebabkan testimonial diorang nilah..i pun start consume lactolite ni secara intensively..dulu minum jugak..tapi tak serious..

Bile i dh consume secara serious ni, then i baru faham, cane CDM Kak Ana(mesti u ols dh kenalkan, model PB and Lactolite and testimonial terpower so far)boleh hilang 50 kg in 6 months…50 kg wo!!…Bukan 5 kg…cube u ols tanye instructor gym u ols..tgk die impress tak…dengan instructor2 tu skali yang minum Lactolite kan..

Myself so far, i tanak ckp pape lagi…tapi setiap kali i gi kelas and jumpe client..dh ramai yang notice…siap sms,inbox fb,email and siap jumpe lagi nk tau rahsie…i pun sendiri nampak macam ade improvement…hubby i pun dh mengakuinya…

Memang orang dah tau rahsie die ialah pakai PB + minum Lactolite…

Tapi cara nk minum tuu…haha..tu yang paling penting….

Sape nk tau BUZZZZZ me…012-2229453..

I akan share personally with you….

Sssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…….hehe…


 

Hilang Akal Ke Ape????!!!

By My story, Premium Beautiful 5 Comments

Hah ape pulak la tajuk pepagi buta ni camni tetibe kan…kontroversi sunggguh…

Heehe…sorila kacau u ols pepagi ni…mlm tadi baru balik kelas…dapat semangat luarbiase…tu yang jadi camni…

Takde..sebenarnya entry kali ni..Salha nk share satu ilmu yang salha belajar mlm tadi dengan CDM Abg Lan..

“Kalau kite nk berimpian, jgn fikir yg logik..Kite kene fikir luar kotak atau luar sedar”…

Luar sedar = luar kotak = luar jangka.. barulah dapat luar biasa..

Contohnya..

U ols pun tau..dulu before salha start bisnes..salha seorang surirumah biase…

Surirumah with no savings AT ALL..berkereta Kelisa (hasil keje 5 tahun lepas tu pun tak habis byr lagi masetu), and taktau langsung about designer clothes,handbags,kasut ke hape…

Tapi Alhamdulillah sangat bile jumpe peluang ni, memang salha pegang betul2…sebab dh ramai yang buktikan..kenape tak i yang buktikan pulak, betul tak?

So baru masuk2 bisnes je dh berangan terlebih daaaaahhhhhh….

Boleh capai ke tak  tolak tepi dulu…janji kene ade dream and matlamat yg jelas ape yg kite nak capai..

Nak tau Salha berangan ape??

1) Nak pakai BMW 3 series..

2) Nak pakai handbag LV Multicolor hampir RM10k, even before this Carlo rino pun tak pernah.. (over ok..)

3) Nak gi Europe..(nk baring kt rumput and tgk pemandangan gunung salji lebih kurang cam dlm gamba ni)

 

4) Nak pakai baju designer

5) Nk masuk TV jadi penalist..

6) Nk Jadi CDM

7) Nak income 6 angka

8) Nak saving ratus ribu..


Kalau fikir balik…hilang akal ke hape kan…baru masuk bisnes berangan sampai camni…

Takpelahkan…name pun DREAM..So dare to dream…sape nk marah kan..so berangan jeee..takpe…

Bile berangan kite letak kene gamba2 to make it more PRECISE…

So ini hasil dari salha yang kuat berangaannn ni…


1) Nak pakai BMW 3 series..

 

2) Nak pakai handbag LV Multicolor

3) Nak gi Europe..(nk baring kt rumput and tgk pemandangan gunung salji)

4) Nak pakai baju designer (Ezuwan Ismail, my official designer)..


5) Nk masuk TV jadi penalist..

6) Nk Jadi CDM

7) Nak income 6 angka..Dah capai…

8) Nak saving ratus ribu..yup..ni pun dah capai…


Alhamdulillah….Semua dah jadi kenyataan…


So nak tau what is my next tahap hilang akal DREAM???

ini dia…..jeng..jeng..jeng..

 

1) Ferrari 458 Challenge

Price hampir rm 2 juta

 

 

 

2) Hermes Birkin

Price RM 30k++

 

3) Naik Private Jet. Boleh?

Yup…agak hilang jugak kan…

Tapi insyaAllah bolehhh (walaupun rase cam..boleh ke niii)..

Tapi dulu dah banyak kali buktikan..kenape yang ni tak boleh…

Kan best pakai Ferarri merah dengan birkin merah…baru matching…

Capai tak capai belakang kire…janji letak dulu gamba..hehe..

Salha target dalam mase 5 tahun ni…and of coursela after savings salha dah 7 angka…

InsyaAllah..InsyaAllah..

So ape DREAMs u ols??

Care to share with me…

012-222 9453

salha2910@gmail.com

 

 

Hong Kong trip was AWESOME!!!

By Travelling 6 Comments

I tak pernah sangka trip Hong Kong se-best nih…coz ramai org ckp Hong Kong memang best utk shopping…so i thought…maybe shopping ala2 KLCC je…coz i hari2 pun shopping..(tehehehe)..tak sangka ler shopping kt Hong Kong ni macam shopping kt KLCC x 10times!!!Woooooo!!!AWESOME!!!!

And talking about the scenery…i thought, Hong Kong is a very crowded city…so maybe gi sana gi sini nmpk bangunan je lakan…but its totally exceeds my expectation…!!!the scenery was so magnificient…tak reti nk gambarkan cane kat sini…memang u ols kene tengok sendiri…

And the foooooddd….first i thought, nak cari muslim food kt Hong Kong mesti susah sket…and tak mcm Swiss ade chocolate cheese bagai…tapi the food in Hong Kong…OMG!!!!senang ok nk cari and sedappp banget…the food yg sponsored by company toksah citer…semua 6 stars standard…

And the hotel…i memangla dh agak hotel die sure2 5 star coz trip dgn company mmg 5 star service…tapi tak sangka la pulakkan…hotel ni 6 star…

seriously..Hong Kong trip was OMG!!!Indescribable…u just have to see this and believe it…or lagi senang u just have to join the trip then u now wat i mean…

Day 1

-Dari airport terus gi shopping kt ladies market..even hujan lebat kitorang redah jugak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– makan kt Spice…memang sedapp to the maxx!!!dapat makan same2 ngan biz partner and group CDM Ramzi and CDM Kak Ina…CDM idola kami…memang best!!!

 

 

 

Malam we all pergi Avenue of Star..tgk cap tgn artis2 famous Hong Kong and patung Bruce Lee….then naik bas tadee bumbung…ni pengalaman best sgt…hujan lebat pun sanggup pakai baju hujan…

 

 

 

 

 

Day 2

– Kami pergi Disneyland…bessttttt!!!my veryy 1st time masuk Disneyland…memang jakun sket…yang paling best gi ramai2 nagn rakan kongsi satu bas…seronok sgt!!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


-malam day 2..(day 2 aktiviti memang panjang sket..tapi bestt!!!)…kami pergi makan kebab kt Hong Kong Island….tak sangka tgh2 bandar Hong KOng ni ade muslim food yg sedap macam haku confirm gi lagi tempat neeehhh!!then after that gi ladies market!!

– siang tadi happy2 sakan tak hengat dunie kt disneyland ngan half of my group…malam makan kebab ngan another half lagik…pengalaman yang sgt menyeronokkan…kami semua dah dh buat declaration nk sambung our activity ni in Holland…jom penuhkan satu bas or maybe 2 bas after this…? Woooo!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Day 3

– aktivity shopping2 kt Canton road…kami pergi Harbour city….hari bersejarah untuk i coz i dapatkan my dream bag kat HK…weee…..takpe after this teman rakan kongsi beli dream bag diorang kt holland pulak…ok u ols…wats your dream bag??pls let me know…kite dapatkan same2 k…!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– then malam ade gala dinner…terkejut tengok ballroom besar giler…mane taknye…6 star hotel…then qualifier adela dalam 17 bas a.k.a 4 chartered flight…dari 4 flight ni 2 flight ialah dari group CDM Kak Ana…wuuu…memang best!!!…memang nampak ramai sangat usahawan dari semua bangsa berjaya bersama2…semua usahawan se-malaysia dh buktikan bisnes ni satu platform yg kukuh!! 17 bas uuu…so u ols…tak pyh ragu2 lagi…tak yah pikir panjang2 sgt dah…yang penting diri kite…mulakan amik peluang and kite same2 gi Holland pulak after this…k!!

 

 

 

 

 

 

Day 4

– hari last kami di Hong Kong…sob..sob…(nk shopping lagiii..)takpela…sambung kt holland pulak after this…

 

 

 

 

 

 

 

-Souvenirs untuk myself, family, rakan kongsi and semua u ols kt luar sane….sape nak souvenirs..angkat tgn!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The end

kite sambung kat Holland pulak k…!!!

 

P/s: Macam i ckp tadi…u just have to see this and believe it…tapi lagi best if u ols semua join trip ni and experience it yourselves…memang its totally different things…memang tak same tgk gamba dgn experience sendiri…lagi2 next ni gi Holland…bukan Holland je k..kami juge akan pergi Belgium,and singgah di Dubai and Paris..so satu tiket untuk 4 buah negara…best tak u ols??!!and pada kaki shopping…jom kite shopping kt Paris…u know that semua handbag pun asal dari sane..and confirm price lain dari Malaysia..aaaaandddd dapat tax rebate lagiiii…so jom u ols…tak kisah sesiape pun kt luar sane, tak kisah ape bangsa sekalipun…you’re invited to our next trip…jom kite pergi same2…enjoy same2, berjaya bersama2 and jadi millionnaire same2…

P/S: This biz is all about teamwork…there’s no such thing as personal glory…so thats why there’s the word yg kami amalkan iaitu “Maju Bersama Kumpulan”…berjaya bersama2…itu yg paling penting…Everyone of you are Powerful Leaders!!everyone of you berhak untuk mendapat kejayaan..u ols semua berhak jadi jutawan..kalau kite usaha kejayaan milik anda semua…kalau kite nk berjaya dgn sesuatu jgn 50-50 or terfikir2 lagi..coz nk berjaya just do it!!itu tema kami semua…JUST DO IT!!so inilah hasilnya…tak payah lagi nk cari seribu alasan lagi coz kite dh nampak ramai yg dh berjaya…jadi ikut je org yg dah berjaya…kite pun akan berjaya…kalau kite masih ikut kata2 org yg tak berjaya..so i guess..u already wats the answer…jgn takut utk mulakan langkah pertama sebab every single step u ols dalam bisnes ni ialah bergerak bersama2 pemimpin..just Follow the Leader…insyaAllah…Kejayaan milik anda…

yang pergi ke Hong Kong semuanaya ade 17 bas = 4 chartered flight…2 flight tu dari our great leader CDM Kak Ana..how powerful she is!!kami di layan mcm VIP dalam flight coz yelah kami sewa terus flight tu kan…and sewa kat 6 star hotel..rasenya satu building hotel tu booked by us!!!wooo!!!!beestkannn!!!takde org lagila buat camni…or takde company lain lagi yg buat camni…so kami dh buktikan yang biz ni benar2 satu platform yg kukuh..so now its your turn!!!

Alhamdulillah, trip Hong Kong berjalan dgn lancar…syukur pada Allah…so next will be Holland…to all Qualifier Hong Kong..pastikan diri and a dalam next flight to holland okies…and pada rakan kongsi and semua di luar sane..jom kite fight same2…berjuang bersama…u have all my support…just let me know if u need me…setiap pemimpin kami akan pastikan anda semua akan berangkat ke Holland bersama2 kami…kite buat team orange ok!!

….after this nk satu bas lagike or nk sorang satu bas????mane lagi best??hehe…..go u ols!!!u can do it!!woooo!!!!!!

so…

GO HOLLAND!!!!!!!!!!go!!go!!gooooooo!!!!!!!!!!!

 

 

 

Premium Beautiful: Crown Diamond Manager

By My story 21 Comments

Alhamdulillahhhhhhhh…

Berkat keyakinan yang tinggi, usaha yang berterusan dan bimbingan oleh barisan pemimpin yang hebat akhirnya Salha berjaya di anugerahkan sebagai….

CROWN DIAMOND MANAGER….

Yeeeeaaaaaaaaaa!!!!!!!

crown diamond manager

Crown Diamond Manager (CDM) ialah pangkat yang tertinggi di dalam bisnes ini…dan Salha dah berjaya mencapainya….

Lagi best bile dapat CDM dengan bonus2 lain…

Bonus Wawasan…(pencapaian yang besar untuk seorang pemimpin)

Bonus Car Fund…(kereta adalah FREE….yeeeeaa…)

Bonus melancong…(Perth 2 tiket VIP for FREE)..After this gi Hong Kong, Jakarta and Venice…wehhuuuuuuuu…semua dalam tahun ni….hehe….

Handbag…(designer handbag for FREE oleh our stokist)

dan macam-macam lagi….

Selain tu, Salha pun nk hadiahkan untuk diri sendiri…yelaa…penat2 bekerja mestila kene reward diri sendiri…

ni diaaaa….

my Black Fendi…..

cdm fendi

my Black BMW….

cdm bmw

Both pun hitam…Hitam itu menawan ok…hehehe…..

Alhamdulillah….

Selain tu…before Salha naik CDM haritu pun salha niat nak buat majlis doa selamat and sembahyang hajat untuk doakan semua rakan kongsi yang lain…Alhamdulillah…majlis tu pun dh terlaksana..thanks to Adliza and Ashraf sebab meminjamkan rumah anda yang sangat cozy untuk majlis ni…and terima kasih yang tak terhingga pada my leader yang tercinta CDM Hanis & family dan semua rakan kongsi yang hadir pada malam tu….syukur sgt ade majlis macam ni sebab merapatkan lagi hubungan kami sebagai sebuah keluarga dalam bisnes…

And satu lagi niat Salha…Salha akan mengadakan majlis bersama anak2 yatim di Kuantan…InsyaAllah majlis ini akan kami jayakan bersama2 keluarga di sana….Salha tak sabar betul nk bertemu dgn semua anak2 yatim ini….Moga majlis ini pun berjalan dgn lancar..insyaAllah…doakan Salha…

cdm salha dsm alfaath

Dulu Salha fikir…Boleh ke aku sampai kat sini….Boleh ke aku jadi CDM…Boleh ke aku pegang income 5 angka…Boleh ke aku merasa naik kereta BMW…Boleh ke..boleh ke..boleh ke….

Jawapannye….

MEMANG BOLEH!!!!

SEMUA ORANG BOLEH!!!

Takde orang yang tak boleh….sebab kite bukan dilahirkan untuk jadi seorang yang biasa ataupun seorang yang gagal…Biasa atau gagal ialah atas diri kite sendiri…Kita yang mencorakkannya….

Orang yang berjaya ialah orang yang cepat2 ambil peluang dan usaha yang berterusan…bile kite jumpe satu peluang yang baik…jangan sesekali kite tangguh atau mengabaikannya…nanti diri kite sendiri yang rugi…

Cuba bayangkan kalau salha cume hanya berfikir jee…boleh ke ni..boleh ke tu….boleh ke..boleh ke..tanpa buat pape..

Rase2 Salha boleh hidup macam sekarang ke….

atau..Salha asyik buat alasan…saye ni surirumah, takde contact, takde kawan,takde modal,nanti dulula, tunggula bile saye dah bersedia….

Agak2 kalau salha nk tunggu bersedia dulu..boleh ke salha sampai macam sekarang ni…bile agaknya nk bersedia tuuuu…….

Takkan kite nak tunggu bile kite dh pencen..atau dah tua…masetu mesti dh tak larat kite nk achieve impian kite…Hasilnya…impian hanya setakat mimpi saje…

atau..bile kite dh jumpe peluang…kite ckp..aku tak bolehla jadi cam hanis..aku tak bolehla jadi cam kak ana…ala biarla aku buat style aku sendiri…memang confirm tak jadi…

Concept business ni ialah Follow The Leader…kite buat ape yang perlu bukan buat sesuka hati…

Follow jeee…senangkan…??

So ape kate, Salha seru semua supaya kita bangkit…kite ambil peluang ni…kite buat bersama2…jgn putus asa dgn hidup kita…kita masih ade waktu…peluang masih terbuka untuk kita…jom kite berjaya bersama2…

Mungkin sekarang Salha dah berjaya capai impian Salha….now, giliran anda pulak…dan Salha sentiasa akan ada untuk membimbing anda….

Jangan malas, jangan tunggu, jangan buat seribu alasan…nanti kite tak kemana2…

Jom kite ubah hidup kita bersama2…

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa yang pada diri mereka ”- surah Ar-Ra’ad ayat 11

Sesungguhnya, Allah sangat sayangkan hambaNya yang sentiasa berusaha…

InsyaAllah…

Premium Beautiful

By Business, Health and Beauty, Premium Beautiful 3 Comments

Announcement!!!!

To all beloved ladies out there…

Good news for you…

Promo still ON…we haven’t received any final notice from the company yet…

Maybe it can ends anytime..

So grab the chance when it still ON…

U can save up to RM800…i repeat RM800 tau bukan RM80 ok…

Aaaaaaand……..

Pada sesiape yang beli Premium beautiful akan berpeluang untuk dapat VIP tiket FREE ke Hong Kong

Everything is F.O.C!!

So ape tunggu lagi…nk tau lebih lanjut??

Buzz me 016-3229453

or

012-2229453

or email me at

salha2910@gmail.com


P/S: i received so many positive feedback from my customer..

I lost 2 kg in a week, my waist drop 3 inches,i punye back pain gone, pinggang akak ade shape dah..dulu tegak je…..

and my result that other people say…kak salha memang serious different..byknyeee turun (baru smlm my adik ipar ckp)….and etc…

Oh im so happy!!!

Muahs…!!

XOXO

Salha Zain-Hong Kong..Here we come…!!

By Business, Premium Beautiful, Uncategorized 3 Comments

Hong Kong trip still on until March…

So sesiape yang berminat untuk dapat tiket FREE ,bertarat VVIP, or nk dapat treatment bagaikan anak sultan Brunei…

Hah…jom ape lagi….jgn tunggu sampai March yeh….lagi cepat lagi bagus…boleh qualify banyak2 tiket coz seorang boleh dapat 4 tiket…mesti u all nk bawak family member or kawan2 kan…yang baru2 kahwin tu jom honeymoon 2nd time..or yg baru nk kahwin pulak…boleh dapat honeymoon FREE…

Nk tau cane??

Buzz me 016-3229453…

or

012-2229453


Ni list qualifier Hong Kong yang dh berjaya pegang 2 tiket…Congrats dearr!!!!

1) Yours truly…

2) Alfath my hubby

3) Adliza

4) Ashraf

5) Hane

6) Hannan


Untuk biz partner yang dh sebelah kaki dah nk sampai HK:

1) Ayu

2) Aishah

3) Hidayah

4) Ejay

5) Izyan

6) Iffa

7) Eray

8)Ainul

9) Ainil

10) Anna

11) Jaja

12) CT

13) Sya

14) Norros

15)Emma



Untuk yang dh sebelah kaki dah tu.. baik dua2 belah kaki terus jejak Hong Kong…

Walaupun sesiape yang dah selalu melancong, tapi melancong dalam group ni memang different…u all takkan boleh imagine until u all sendiri yang pergi…

And pada sesiape kt luar sane, yang nk ke HK secara VVIP and First Class…jgn lepaskan peluang…grab this opportunity…!!

Cane nk dapat??

Senaaaang jee…

Call me now!!!

XOXO….


Congratulations..

By Business, Premium Beautiful, Uncategorized 3 Comments

Congratulations to Adliza and Hane kerana qualify jam tgn…Jam ialah simbolik of something…which orang tu dah capai 100,000 sales dalam mase sebulan and income besaaaaaar dalam biz…nk tau besar mane???…

Sila tanye tuan empunya diri yee…hehe…

Ini die qualifier Jam Tangan..

Adliza qualify on December….

Heeee…gorgeousla uuu ni…suke tgk u mekap…cantekk..

and…

Hane qualify on January…

Hane memang ratu handbag…tiap2 bulan memang bertukar handbag die……cantikkan her Ferragamo…

So who’s next????


Kite tengok bulan depannnn yee…..hehe….

Azam Tahun baru 2011…

By Business, Motivation, My story, Premium Beautiful 3 Comments

Salam semua…sorry sgt lame tak update coz salha busy betul lately…ok kite mulakan dengan Azam Tahun Baru..

Apa azam tahun baru anda????

Heehe…as for me…

Alhamdulillah, syukur pada Allah ke atas keberkatan usia yang dikurniakan kepada Salha sekeluarga..Memang banyak perubahan yang berlaku pada Salha sepanjang tahun 2010 until now..

Dulu2…ingaaaat lagi….setiap kali tahun baru je..rasenye macam biase saje…Tapi bile Salha masuk biznes, i sentiasa ade target dan focus…Bile ade target, kite akan jadi semakin sharp dan berani hadapi segala cabaran semata2 untuk capai impian kita..

Jadi tahun 2011 ni Salha benar2 berazam agar semakin banyak lagi perubahan positif yg berlaku…InsyaAllah…

Tahun ni Salha berazam..

1) Pangkat CDM

Just around the corner…i nk jadikan sebagai pembuka tirai tahun 2011 ni…salha nk jadi macam my leader CDM Hanis…very inspiring leader…InsyaAllah..i will be like u dear…

2) Dream car..

Ini adalah H.A.R.U.S!!!

Dah lame i idam nk bawak kete bmw…sampai naik Vios rase cam naik BMW…tengah tunggu ni mane tah tak sampai2…!!

3) Nak jadi seorang leader yang akan melahirkan ramai leader yang boleh dapat income 5-6 angka..

Hanis (my leader) RM150k

Adliza -RM 18k

Me -RM40k

next will be..(dh hampir dah)

1.Hane

2.Ayu

3.Aishah

4.Izyan

5.Hidayah

4) Hong Kong trip..

Nak bawak ramai2 ke HK…Girls!Let’s do it together!!

Setakat ni baru 6 orang- and ramai yang dah sebelah kaki lagi nk gi HK…so teruskan usaha..

5) Income…

Tahun ni salha betul2 nk dapat income rm100k a month…tak sabar sgt..my leader dah buktikan…now its my turn…Kalau hanis boleh, insyaAllah salha pun boleh coz salha dibawah pimpinan beliau..bile kite betul2 ikut orang yang yang dah berjaya..InsyaAllah kite pun akan berjaya…jgn ikut orang yang tak berjaya…memangla kite tak kemana…sentiasa rujuk pada pemimpin yang betul..biz ni its all about Follow The Steps and Follow The Leader!!

6) Bawa mak dan ayah menunaikan haji…

InsyaAllah tahun ni…dah mintak mak ayah daftar dh untuk gi haji tahun ni…itulah impian mak and ayah salha…still teringat dulu2…masetu salha still surirumah..and mak salha dulu jual kuih raya..mak pernah ckp ” nanti kalau mak kumpul2 duit kuih tart ni nanti, tahun depan mak boleh gi haji”…jantung salha rase nk jatuh jap sbb sedih sgt…coz salha tau if dgn kuih tart camanela nk gi haji…mau mak kene tunggu 10 tahun baru boleh pegi…mak pun dh makin tua..tapi tahun ni camanepun salha akan pastikan kaki mak ayah salha akan jejak di masjidil haram…insyaAllah..insyaAllah…

7) Savings

This year target RM500k…and awal next year, tak sabar salha nk bergelar millionnaire….

Hehe…dulu rase cam sampai mati pun nk jadi jutawan tu macam mimpi jelaaaaa…tapi dgn biz ni, impian nk jadi jutawan macam dekat sgt dah…tak sangka a fulltime housewife with ZERO income pun berjaya pegang income 5 figure setiap bulan, berjaya bawa BMW,berjaya luaskan empayar perniagaan hampir 30 negara seluruh dunia and hampir bergelar jutawan…Alhamdulillah syukur pada Allah…

Jadi, kalau salha boleh buat…anda pun boleh juga…WHAT U HAVE TO DO ialah..

FOLLOW  LEADER yang betul..yang dh berjaya…jangan follow org yang tak berjaya or orang yg langsung tak buat biz ni atau forum2 yang tak berfaedah diluar sane…Harus rapatkan diri dgn pemimpin kite…coz diela sifu kite…ikut apa saja yang die buat..sentiasa rujuk die…CONFIRM kite dapat jadi cam die…cthnya memang dh terbukti…salha memang ikut hanis..sampai orang panggil kami KEMBAR…dulu income hanis waktu DDM dalam RM30-40k..now salha pun DDM and dapat income macam tu…bile hanis jd CDM income rm150k…u all rase income i akan jadi macam tu tak bile i CDM…CONFIRM BOLEH….That’s what i call FOLLOW THE LEADER…

MATLAMAT kene firm…jangan berubah2 setiap mase…kalau bulan ni kita nk capai sesuatu.. WORK ON IT…kene ade time frame…jgn delay matlamat anda…bile dh terbiasa delaaaay je…jadi goal kite pun tah kemana…lame2 makin jauhla kite ngan matlamat kite…

ISTIQAMAH…buat berterusan…dont ever give up easily…bile jatuh bangkit semula…salha, hanis,even kak ana pun pernah jatuh..tapi kami tak pernah give up…cuba bygkan if kak ana give up, agak2 kak ana dapat ke jadi multi-millionnaire…income rm1.5 mil a month…jadi one of the most successful multi millionnaire entrepreneur di Malaysia ni…tersenarai dalam Top 10 multi-millionnaire di majalah Personal Money, dapat Award Empowerment of Women of The Year..

BERKORBAN…kalau nk berjaya perlu ade banyak pengorbanan…pengorbanan masa, tenaga, duit…bayangkan yeh…Kite nk berjaya, nk jadi jutawan, nk pegang income juta-juta…tapi tanak korban masa…nk dok relax kat rumah,nk tido golek2 depan tv…rase2, kalau macam ni boleh jadi jutawan tak..hmm…fikirkan…