fbpx
Tag

prevent cancer Archives - Page 2 of 4 - SALHA ZAIN

Premium Beautiful..

By Business, Premium BeautifulNo Comments

My beloved biz partners a.k.a Premium Beautiful Experts…

Adliza, Nurul and Ida akan ke Kelantan esok…

Kami akan melebarkan lagi sayap kami ke seluruh pelusuk

Malaysia…

Kami akan berada:


Di Kota Bharu dan Pasir Mas

12 November 2010

Dari 8 am – 9 pm


Kami menyeru pada semua warga Kelantan, blog2 reader,

kawan-kawan FB, Twitterian kami yang tercinta…

Sesiapa yang berminat untuk mencari peluang business untuk

pendapatan 5-6 angka..

Inilah masanya dan rebutlah peluang ini…

Kami sudah buktikannya!!!


swiss1-10

Sekarang giliran anda pula!!!!


Call our experts NOW and book your appointment!!!


Liza

019-2666-160

Nurul

019-2172-608

Ida

012-3939-692



Im so Happyyy!!

By My story, UncategorizedNo Comments

Saye sungguh happyyyy!!!

Happy..happy..happy…!!

Firstly because…i qualify to Perth…Yeayyyyyyyyyy!!!!!

Perth…. here i comeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

perth1

Tak sabar nk explore the city at night!!

perth2

ambik gamba and sunbathing kt beach...ceehh!! perasan...

perth-shop

aaaannddd...shopping!!!!

Tak sabarnyeeeeee!!!!!


Then, semalam saye jumpe 3 orang client…semuanye my blog reader…happy sangat jumpe diorang….to Siti, Lily, and Baizura…seronok sgt jumpe u all k!!Selama ni just email2 je…then bile jumpe and sembang macam2 cerita keluar…memang cool la u all!!!

So semalam lagi best bile Baizura cakap…Salha…u dah kecik dari gamba baju biru TV9 tu…i dalam hati..melonjak2 happyyy ok…..hehehe…..so nantikan gamba terbaru ku yeee…..Misi harus diteruskan…yes Salha…u can do it!!!


So today…i happy jugak…i tgh dok kat my home office and tgh browse..kata mane tempat yang nk bermanja-manjakan diri…u all tau tak Spa mane2 yg best….yang boleh massage and facial…i really nk pamper myself selepas penat berbisnes…(penat ke?hehe)..

So please u all mane tempat best utk pamperkan diriku ini…

massage

Oh sedapnye orang massage badan...

massage11

rendam2 kaki kt air....best nye...

massage2

orang urut muke..mesti tertido terus i...

Kalau korang ade suggestion, bagitau k!!!

Anything call and sms me…

012-2229453

salha2910@gmail.com

Premium Beautiful…

By Premium Beautiful7 Comments

SHOCKING NEWS!!!!


SALHA BARUUUUUU JEE DAPAT EMAIL DR SORANG CUSTOMER YANG MULE2 NK TANYE PASAL PB…THEN, BILE CKP HARGA PROMO WE ALL RM2000-2200 PLUS REBATE AND ALL…SHE TRY TO GET OPTION YANG BOLEH DAPAT LAGI MURAH SKET…THEN DIE BELI FROM ORANG YG JUAL PB RM1500….

NK TAU APE JADI….

“Alamak…cik…saya sebenarnya dah beli rm 1500, masalahnya orang tu bagi kat saya saiz yang besar dan tak sesuai dgn saya, bayangkan long bra dia bagi saya75 /D..besar tu cik, saya memang pakai saiz 75 tapi cup B, dia cakap dia tak ada stok tu..mati la saya kalau lepas bersalin ni tak dapat pakai…sama macam dgn girdle pun besar…kalau saya minta tolong cik tukar..boleh tak? Saya bagi la duit tea sikit..”


DAH JADI CAMNI, CANE NK BUAT LAGI….

PESANAN BUAT U ALL KAT LUAR SANE…KALAU NK BELI PB…HARGA PB MEMANG TAK BOLEH KURANG DARI RM2000…IF HARGA DIE KURANG, THERE MUST BE THE REASON WHY DIORANG KURANGKAN HARGA…MAYBE BECAUSE…

-SET LAME

-SET BEKAS ORG PAKAI

-SIZE TAKDE

-OR PALING WORST SET FAKE TERUS…


SO JADI, TO ALL LADIES OUT THERE YG INGIN BELI PB…JGN CEPAT TERPEDAYA DGN HARGA YANG KONON2 MURAH DI LUAR SANA YE….

AND BUY FROM THE EXPERTS!!!

p/s: Pade yang terkena tuu…lain kali beli dgn i k!!!confirm selamat!!..siap dapat free gift special lagi…..

salha2910@gmail.com ….012-2229453…..

Special Gift!!

By Premium Beautiful, UncategorizedOne Comment

Untuk yang beli PB dengan i..

Ape agaknye i nk kasi u all as my

“SPECIAL GIFT” yeh…

Well..well..well…

Hmmmm…..

bimba_lola

logo1

logo3

logo14

logo11

logo4

logo5

logo9

logo10

logo6

logo8

aaaaaaaanddddd…..

.

.

.

.

.

.

Kalau beli 10 PB i kasi special sikit…

logo12

or

logo21

or ni lagi best kot…

logo13

well…well..well…

Ape kate korang vote…!!


p/s: Lagi banyak u all beli…lagi special u all dapat…cepat!!…ajak kawan2 or family member beli pb jugak…hehe…anddd….

bukan tu jee tau…u all dapat rebate jugak tau…the more u purchase the more rebate u’ll get!!

012-2229453

Premium Beautiful..

By Premium Beautiful, Uncategorized2 Comments

Another gorgeous mama who wears PB!!!

Just after 3 months!!

In only 3 weeks she lost 7kg!!


Before

ejay

After

ejay1

Tanpa pill diet, tanpa exercise and tanpa berlapar…

but..

She still lost her weight naturally!!!


Call us now while promo still ON…

Save up to rm600 + rebate rm225 + “special gift from ME”

Cash and installment accepted!!

Contact us now!!


Ejay

013-9268307

or

Yours truly

012-2229453


Love,

Salha Zain

e

Premium Beautiful

By Premium BeautifulNo Comments

Sempena Oct iaitu my birthday month that is on 29th …and kerana Salha sayang anda semua…..

There’s a “Special Gift” pada 29 orang pertama yang
membeli Premium Beautiful Corset…

Harga PB rm2000-2200

+

rebate RM225

+

Special Gift (from ME..)

Save up to rm1K!!

Tarikh tutup pada 5hb ini…

Kalau nk tau ape dia Special Gift tu..cepat dapatkan Premium Beautiful anda…

inbox my FB or email me at salha2910@gmail.com...

or call me at 012-2229453

p/s: First come first serve basis….sape cepat die dapat…pagi ni, bangun2 je dh 4 orang book their set…so cepat taauu…


TV9 Dekat Di Hati…

By Business, My story, Premium Beautiful, Uncategorized2 Comments

Sorry lambat update pasal ni…memang busy sangat lately sempena pakej Perth..sebab Perth dh nk closing…

Rabu lepas Salha cam tak percaye alih2 dapat call from producer TV9 nk jemput temuramah di program Hujah…

Tajuk untuk episode kali ni ialah Fenomena Facebook…

I was started using Facebook with zero knowledge…but kerana perniagaan Premium Beautiful lah kehidupan Salha banyak berubah….Alhamdulillah….sekarang dh jadi tempat rujuk pulak untuk orang2 yang nk berniaga secara Facebook….

But anyway, untuk semua blog reader kesayangankuu…

Enjoy the piccas of my journey ke program TV9 ni…hehe…(best sangat…sampai tak boleh tido malam dibuatnyee..)

_dsc3113

ok...ni baru tibe di Sri Pentas....this is my 1st time sampai disini sebenarnye..

_dsc3148

Ni lah die Nurul..Producer untuk Rancangan Hujah...die tgh kasi briefing on slot timing and all..

_dsc3160

Kat bilik make up...kakak ni make up sepantas kilat..tapi hasilnya sungguh memuaskan...thanks kak...u make me feel beautiful all nite...

_dsc3175

dh masuk studio...tgh soundcheck and setting microphone....mase ni debaranku dh mule dah...aiyoo...

_dsc3183

mase ni lagi 3-4 minutes before On air..siaran langsung tuuu...takuuutt...aaaa...

_dsc3195

30 second before on air....jantung berdebar tuhan je yang tahu...tapi buat2 cool je hakuuu...

_dsc3193

Last pose before start the show...mase ni producer dh countdown dh...5,4,3,2,1...OMG!!

_dsc3211

Ok start!!!tapi bile start je takut semua hilang....jadi cam enjoy pulak...best sgt....lupe daratan kan camni..

_dsc3209

sapela candid neeehh....hihi..

_dsc3221

hooo ok!!habess dh...lega...Alhamdulillah...saye dapat jawab semua soalan dgn confident...syukur...

_dsc3228

Mr Mazidon...thanks sangat2 coz diela yang buat kitorang semua rase cool je mase tgh ckp...hehe...

_dsc3230

ceehh sempat lagikk..

_dsc3253

nila die...the millionaire sisters antara penalist malam tu...dulu diorang 2 beradik, sekarang dh bertiga dh...ceehh perasankan...tapi ape2 pun rase bangga sangat sbb dulu2 teringin jadi cam diorang tapi tak sangke dpt berdiri sebelah diorang dh...Salha suke sgt tgk diorang nih...dhla cantik and bergaya...kaya pulak tu...haih...nak pakai Porsche jugak boleh tak...hehe...

_dsc3235

Usahawan Premium Beautiful Online....hanya bermula dgn Facebook...

_dsc3247

my dearest hubby...mr photographer of the day...thanks for all your support deariee...love ya!!

Love,

Salha Zain

Miss me..??

By Business, My story, Premium Beautiful, UncategorizedOne Comment

Salha minta maaf sebab lame sangat dah tak update blog…

Salha tengah bantu rakan kongsi yang baru join the business and berjuang untuk capaikan impian rakan kongsi untuk ke Perth Australia…

Pada blog-blog reader Salha and sesiape di luar sana yang nak tahu dan berkongsi peluang business ini bersama-sama..Boleh call je Salha on my mobile 012-2229453…

Jom kite berjaya bersama-sama…!!

Utk sesiape2 yang berminat untuk membeli PB,

Promo still ON!!

Cepat2 rebut peluang….!!

Call me..

And last but not least…pada sesiape yang rindukan sayee (hehe…perasankan i…), cepat2 hilangkan rindu tuu dengan membuka channel TV9 malam ni yee…

tv9

Dekat Di Hati...

Jangan salah channel pulak ye..hehe…

Salha di jemput untuk ditemuramah di rancangan:

‘Hujah’

Siaran Langsung

pada pukul 10.30pm

P/s: So sesiape yang boleh rekod nanti tolong rekodkan ye…takpun upload kt You Tube ke then let me know k..So Salha boleh tengok jugak nanti…k…

Jangan rindu-rindu Salha k…

Kite jumpe malam ni tau…!!


swisshotel

Muaahhss!!

Love,

Salha Zain

Oh Switzerland….

By Fashion, My story, Uncategorized4 Comments

Inilah hasil tangkapanku di Switzerland…Sampai dah excess baggage…Boleh kate ni souvenir utk hampir 30 orang…

Suami, anak-anak, mak, ayah, adik-beradik, mak ayah mertua, adik beradik ipar,auntie2, uncle2, sepupu-sepapat dan rakan-rakan kongsi…

Meroyan shopping souvenir last2..i check balik…barang untuk i cume 2 bende je…huhu…

Boleh gitu..?

U all rase perlu tak i nanges sekarang..?

_dsc2916

_dsc2917

_dsc2926

_dsc2954

_dsc2932

_dsc2959

Hadiah untuk diri sendiri..

Jam Tissot…

_dsc29571

and my Jimmy Choo…

Lain rupenye rase spec murah ngan spec mahal ni kan…(statement apekah ini..)

_dsc1936

Beli dua barang jee untuk i…harus nanges sekarang ok!!….

Premium Beautiful

By Activities, Business, Fashion, Health and Beauty, My story, Premium BeautifulNo Comments

“If this business like other MLM, i may not consider it coz i dh masuk 10 MLM dah before and i’m being so skeptical all this while…But, after the 1st time i saw and go thru the business module, this business is different from the others!! As a former Wealth Manager in HSBC, who dealing with investment throughout my life…I did some research about it but what i can see is.. Yup!! This biz can definitely generate solid income..and its proven!! And the best part is, its proven by me…And i want to share it with everybody..”

– Salha Zain…


P/s: salha2910@gmail.com / 012-2229453

Premium Beautiful Business

By Business, Premium BeautifulOne Comment

Yup, to all ladies kt luar sane yang dh pakai Premium Beautiful…U all tau tak PB yang u all pakai tu can generate u 5-6 figure income… tak percaye?

Percayeelaah….

We all pun mule2 tak percaye but now kene percayela sebab dah dapat…hehe…

Mule2 Salha kate, if business ni can generate rm 2000 sebulan pun dh cukup daahh…yelah…saye ni surirumah…kalau dapat rm2000 tu memang dh banyak dah…tapiii…start2 je business ni u boleh dapat rm4500 then rm5000, then rm8000 then rm10,000 then rm15,000 then rm17,000 then RM 20,000 then RM30,000 sampaila infinity…

Rm 30,000 income sapeee tu….? Maunye income CEO ni kan…

Business ni ibarat cheque kosong…u all yang tentukanla brape yang u all nk…

Semua orang pun boleh buat…tak kisahla u ni doctor ke, peguam ke, executive ke, manager ke, kerani ke, receptionist ke, pak guard ke or langsung tak keje ke..contohnye…salha la kan…surirumah je…

Semua boleh buat business ni and sebenarnya semua pekerjaan yang salha sebut kt atas ni ialah orang2 yang dh berjaya dalam business ni…siap ade yang income rm100k sebulan…

100k tau bukan 100 ringgit…

Bukan tu tu je…sambil dapat income…dapat pergi trip lagi…all sponsored 5 star service 3 kali setahun (beeestnye swiss…hmmm..), insentif kereta (so boleh pakai BMW ke Merc or ape2la and kereta korang company yang bayar ok), jam tangan, handbag, haih macam2lah….

And now lagi beeeeessssst…sebab ape…sebaaaab now ialah era semua orang facebooking, blogging and twittering and ape2lakan….Busines ni jadi makin lame makin mudah…sambil2 keje ke,sambil tgh drive ke, sambil tunggu cab ke, tunggu lrt ke or sambil menyusukan anak pun boleh generate income…tapiiii….how u want to excell in this biz dgn kuasa internet…ade rahsienyaa….bukan pakai taram jee…hehe….

Nak tau rahsienya?Kenela jumpeee…hehe..

Salha dengan tangan terbuka and hati yang terbuka akan share ngan u all…

Call me 012-2229453 and

email me at salha2910@gmail.com

Kami dah dapat rase betape bestnye bisnes ni!!

And now is your turn!!!


_dsc26311

Come and join us!!