fbpx
Tag

rina salleh Archives - SALHA ZAIN

Tribute to Salha Zain…

By Premium Beautiful, Uncategorized 5 Comments

Hi all…sori dh lame tak update…haritu dah lame ingat nk buat entry pasal ni…

Memang Salha terkejut after baca ni kat blog Aishah Shamsudin..She wrote about me…huhu terharu i bace…

” a tribute to my leader, Salha 😉

just read my leader, SalhaZain’s blog, anddd…i just cant help being inspired by her…she blogged about her New Year’s resolutions and what caught my eyes the most is the part where she wants to send her parents to perform Haji this year…I dont know about you guys but I think its every child’s dream to be able to send their parents to Tanah Haram…perform haji…and she being able to do that in her 20’s…bigggg salute!!!

I first met Salha when she came to my house, promoting PB and presenting the marketing plan…she had that confidence in her that made me drawn to join this business, she was only a SM at that time, with an income of rm3k…. and now…after only 1 year plus, she is already owning RM40k/month…going to be CDM insyaAllah next month…wow right??”……

continue reading..pls click this link..

Thanks to Aishah…terima kasih banyak-banyak…Salha memang kagum dengan Aishah ni coz die selalu berfikiran positive…bile kite duduk sebelahnya, kita dapat rase aura positive beliau…Aishah seorang yang berimpian besar…and seorang yang yakin dan berani dan tak pernah beralasan…Inilah ciri2 yang perlu ada pada seorang pemimpin..Salha doakan Aishah dan semua rakan kongsi berjaya menjadi CDM dan menjadi jutawan..insyaAllah…

Dalam business ni, bile kite betul2 bulat hati dengan pemimpin, tiru cara beliau, selalu rapat dengan beliau, sentiasa rujuk dan belajar dengan beliau, sentiasa menghadiri semua aktiviti yang beliau anjurkan, menjadi kawan rapat dan sahabat beliau..insyaAllah kite pun akan jadi macam beliau…contohnya Salha and Hanis..orang siap panggil kembar…..padahal tak pernah kenal pun before…tapi dengan business ni Salha rapat dgn beliau…and dengan business ni la Salha baru jumpe seorang yang bernama SAHABAT…benar2 sahabat…susah senang, kami tempuh bersama…banyak betul experience yang kami lalui sampai rasenye kalau cerita kat sini memang tak habis…dalam biz ni la baru Salha tahu…erti seorang sahabat..sungguh tinggi nilai persahabatan sampai tak boleh nk ucap dengan kate2…

Bisnes ni bukan sahaja hanya untuk mendapat kemewahan, tapi banyak nilai-nilai yang kami pelajari….kami semua ibarat sebuah keluarga..sebuah keluarga yang benar2 rapat…Nilai inilah yang diterapkan oleh pemimpin hebat kami…CDM Kak Ana…Salha dan semua rakan kongsi pun dh macam adik beradik walaupun kami hanya kenal di blog…memang indah pengalaman kami berada dalam bisnes ni….tak boleh nk digambarkan melalui kata…

Kalau sesiapa yang dh jumpe peluang ni atau yang baru jumpe atau masih tercari2…jom kongsi pengalaman ni sama2…then, baru anda faham ape yang Salha nak cube sampaikan…

P/s: my official no now is 016-3229453….

im using my new BB….

call me anytime…k..

xoxo

Premium Beautiful

By Business, Health and Beauty, Premium Beautiful 3 Comments

Announcement!!!!

To all beloved ladies out there…

Good news for you…

Promo still ON…we haven’t received any final notice from the company yet…

Maybe it can ends anytime..

So grab the chance when it still ON…

U can save up to RM800…i repeat RM800 tau bukan RM80 ok…

Aaaaaaand……..

Pada sesiape yang beli Premium beautiful akan berpeluang untuk dapat VIP tiket FREE ke Hong Kong

Everything is F.O.C!!

So ape tunggu lagi…nk tau lebih lanjut??

Buzz me 016-3229453

or

012-2229453

or email me at

salha2910@gmail.com


P/S: i received so many positive feedback from my customer..

I lost 2 kg in a week, my waist drop 3 inches,i punye back pain gone, pinggang akak ade shape dah..dulu tegak je…..

and my result that other people say…kak salha memang serious different..byknyeee turun (baru smlm my adik ipar ckp)….and etc…

Oh im so happy!!!

Muahs…!!

XOXO

Salha Zain-Hong Kong..Here we come…!!

By Business, Premium Beautiful, Uncategorized 3 Comments

Hong Kong trip still on until March…

So sesiape yang berminat untuk dapat tiket FREE ,bertarat VVIP, or nk dapat treatment bagaikan anak sultan Brunei…

Hah…jom ape lagi….jgn tunggu sampai March yeh….lagi cepat lagi bagus…boleh qualify banyak2 tiket coz seorang boleh dapat 4 tiket…mesti u all nk bawak family member or kawan2 kan…yang baru2 kahwin tu jom honeymoon 2nd time..or yg baru nk kahwin pulak…boleh dapat honeymoon FREE…

Nk tau cane??

Buzz me 016-3229453…

or

012-2229453


Ni list qualifier Hong Kong yang dh berjaya pegang 2 tiket…Congrats dearr!!!!

1) Yours truly…

2) Alfath my hubby

3) Adliza

4) Ashraf

5) Hane

6) Hannan


Untuk biz partner yang dh sebelah kaki dah nk sampai HK:

1) Ayu

2) Aishah

3) Hidayah

4) Ejay

5) Izyan

6) Iffa

7) Eray

8)Ainul

9) Ainil

10) Anna

11) Jaja

12) CT

13) Sya

14) Norros

15)Emma



Untuk yang dh sebelah kaki dah tu.. baik dua2 belah kaki terus jejak Hong Kong…

Walaupun sesiape yang dah selalu melancong, tapi melancong dalam group ni memang different…u all takkan boleh imagine until u all sendiri yang pergi…

And pada sesiape kt luar sane, yang nk ke HK secara VVIP and First Class…jgn lepaskan peluang…grab this opportunity…!!

Cane nk dapat??

Senaaaang jee…

Call me now!!!

XOXO….


Congratulations..

By Business, Premium Beautiful, Uncategorized 3 Comments

Congratulations to Adliza and Hane kerana qualify jam tgn…Jam ialah simbolik of something…which orang tu dah capai 100,000 sales dalam mase sebulan and income besaaaaaar dalam biz…nk tau besar mane???…

Sila tanye tuan empunya diri yee…hehe…

Ini die qualifier Jam Tangan..

Adliza qualify on December….

Heeee…gorgeousla uuu ni…suke tgk u mekap…cantekk..

and…

Hane qualify on January…

Hane memang ratu handbag…tiap2 bulan memang bertukar handbag die……cantikkan her Ferragamo…

So who’s next????


Kite tengok bulan depannnn yee…..hehe….

Tea Time With Rina Salleh..

By Business, Health and Beauty, Premium Beautiful, Uncategorized No Comments

rina salleh gadis melayu

Siape yang tak kenal dengan Rina Salleh… Juara / Pemenang Gadis Melayu 2010…Salha and biz partners..Ida and Nurul berjumpe dengan Rina 2 minggu lepas di Alamanda…Rina sangatla lembut orangnye…cantik and manis je…memang Salha sokong betul Rina menang Gadis Melayu..

Rina pun salah seorang pecinta PB…(welcome to our PB Lovers Club) dear…

She said, 1st time die pakai PB ni die terus jatuh cinta….Love at first sight namenya…

Even Rina berbadan slim, tapi she said…badan die rase tak cantik if tak pakai PB….sangat2 beza..pakai PB dgn tak pakai…

She said..after pakai je..

She luuuurveeee her posture…terus tegak and rase confident sgt2..

She luuuurve her curves….even rina slim tapi dulu badannya tak se-curvy bile pakai PB…

She feels energetic!!..Tak kisahla bekerja 24 jam sehari pun…badan bertenaga jee….tak letih lesu bile balik keje…

Aaaanddd…

The BEST THING is badan Rina sihat dari penyakit2 yang biase berkaitan dgn wanita…especially migrain and cramp perut….!!So..to all single ladies out there…anda pun tak terkecuali untuk pakai PB ni k…PB bukan untuk orang yg dh kahwin jeee….

So that’s why she really loooovveeeeee it!!!

rina salleh gadis melayu

rina salleh gadis melayu

rina salleh gadis melayu

And now, Rina is one of Premium Beautiful Lover dan juga one of our Biz Partner…

Rina dengan berbesar hati ingin mengadakan GATHERING/Hi-Tea khas EXCLUSIVELY to all PB buyers Rina.

Aaaandd….bukan tu je…

Rina juga akan mengadakan Mini Grooming Workshop and Rina akan kongsi pelbagai tips grooming and termasuk fesyen tips 🙂

Kalau ada yang berminat nak tahu lebih lanjut mengenai PB and the BUSINESS boleh hubungi:


admin@rinasalleh.com

0123939692(Ida)/idafahani@yahoo.com

or

Yours truly,

016-3229453


p/s: credit to IDA and NURUL