fbpx
Tag

sal Archives - SALHA ZAIN

Im a Transformers…!!

By My story, Premium Beautiful 2 Comments

Gimik tak tajuk…hehe…

Ok u ols..Alhamdulillah…dgn PB + Lactolite selama 2 minggu lebih je..i dh transform myself to a NEW ME!!!!Weeee…!!

Me before…

Me After

Weeeeeee!!!!!!

Ni perubahan baru 2 minggu…okla kan…tunggu 2 bulan pulak k..

Alhamdulillah…dgn biz ni bukan body je berubah malah dari segi diri kita everything pun berubah….sifat and kelakuan, perwatakan, cara kita bawak diri kita,pergaulan…semuanyalaahhh…

Alhamdulillah im ONE STEP AHEAD!!

p/s: khas utk blog2 readerku yg sentiasa setia FOLLOW perkembangan and perubahan salha…thank you u olss…

Holiday..

By My story 2 Comments

Setelah bekerja keras selama 4 bulan untuk Pakej Hong Kong..Sampai taktau penat and taktau waktu tido..finally, i berjaya bawa hampir satu bas ke Hong Kong…Alhamdulillah…rase happy sangat bile impian rakan kongsi tercapai…

Congrats utk qualifier Hong Kong dan penerima Jam Tangan..Jam tangan meaning dah semakin ramai rakan kongsi Salha berjaya pegang income 5 angka…5 figure income + Hong Kong FREE..wow!!sure korang enjoy sakannn…

tomorrow Salha akan reveal siapa qualifier2 ni semua..so tungguuuu….

Jadi bile dh closing…memang i betul2 balas dendam..nk qada’ tido, qada’ makan and qada’ shopping..

So me and Hanis check in kat Double Tree..we all amik Executive Suite..sebabnya…kami bawak bibik…takkan nk tido sebilik kot…jadi kenela book bilik hotel yang big enough and ade compartment..

Memang best yang tak terkata..lagi best bile gi holiday with my best buddy aka pemimpin ini….

Seriously i ckp, even holiday kt area KL je but our holiday was totally AWESOME!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AWESOME!!!!

Premium Beautiful

By Business, Health and Beauty, Premium Beautiful 3 Comments

Announcement!!!!

To all beloved ladies out there…

Good news for you…

Promo still ON…we haven’t received any final notice from the company yet…

Maybe it can ends anytime..

So grab the chance when it still ON…

U can save up to RM800…i repeat RM800 tau bukan RM80 ok…

Aaaaaaand……..

Pada sesiape yang beli Premium beautiful akan berpeluang untuk dapat VIP tiket FREE ke Hong Kong

Everything is F.O.C!!

So ape tunggu lagi…nk tau lebih lanjut??

Buzz me 016-3229453

or

012-2229453

or email me at

salha2910@gmail.com


P/S: i received so many positive feedback from my customer..

I lost 2 kg in a week, my waist drop 3 inches,i punye back pain gone, pinggang akak ade shape dah..dulu tegak je…..

and my result that other people say…kak salha memang serious different..byknyeee turun (baru smlm my adik ipar ckp)….and etc…

Oh im so happy!!!

Muahs…!!

XOXO

Salha Zain-Hong Kong..Here we come…!!

By Business, Premium Beautiful, Uncategorized 3 Comments

Hong Kong trip still on until March…

So sesiape yang berminat untuk dapat tiket FREE ,bertarat VVIP, or nk dapat treatment bagaikan anak sultan Brunei…

Hah…jom ape lagi….jgn tunggu sampai March yeh….lagi cepat lagi bagus…boleh qualify banyak2 tiket coz seorang boleh dapat 4 tiket…mesti u all nk bawak family member or kawan2 kan…yang baru2 kahwin tu jom honeymoon 2nd time..or yg baru nk kahwin pulak…boleh dapat honeymoon FREE…

Nk tau cane??

Buzz me 016-3229453…

or

012-2229453


Ni list qualifier Hong Kong yang dh berjaya pegang 2 tiket…Congrats dearr!!!!

1) Yours truly…

2) Alfath my hubby

3) Adliza

4) Ashraf

5) Hane

6) Hannan


Untuk biz partner yang dh sebelah kaki dah nk sampai HK:

1) Ayu

2) Aishah

3) Hidayah

4) Ejay

5) Izyan

6) Iffa

7) Eray

8)Ainul

9) Ainil

10) Anna

11) Jaja

12) CT

13) Sya

14) Norros

15)Emma



Untuk yang dh sebelah kaki dah tu.. baik dua2 belah kaki terus jejak Hong Kong…

Walaupun sesiape yang dah selalu melancong, tapi melancong dalam group ni memang different…u all takkan boleh imagine until u all sendiri yang pergi…

And pada sesiape kt luar sane, yang nk ke HK secara VVIP and First Class…jgn lepaskan peluang…grab this opportunity…!!

Cane nk dapat??

Senaaaang jee…

Call me now!!!

XOXO….


Premium Beautiful….

By Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Call out to all beautiful ladies all around he world…


PB promo will ends on this 31 December…

This is FINAL call!!


Because of overwhelming demand everyday…

Kat sini i nak explain all the details about the promo..


Normal price RM2600 but promo price ialah RM2000-2200 ikut size..

On top of that u will get RM225 cash rebate

Let me know your measurement:

-bust
-under bust
-pinggang
-pinggul

Semua in cm tau….

Then, this promo is for cash and installment by CC and Rhb Easy

1) For cash payment..

Please bank in to my acc:

Salha Zain
Maybank
1621 0658 7478

Please email me your payment receipt at salha2910@gmail.com..

2) For installment by CC…

Please let me know your email or fax no and i will fax the CC online form…

3) For installment by Rhb Easy…

U can go to any Rhb Easy counter all around Malaysia including Sabah and Sarawak…

Memang banyak sangat counter die..memang betul2 EASY!!

This is THE OUTLET LISTING


Further enquiries….

Please contact or sms my PA on this no.

010-2651695

Cepat book your set now…

After this promo takkan ulang lagi…

Thanks all…

XOXO!!!