fbpx
Tag

sales Archives - SALHA ZAIN

Im a Transformers…!!

By My story, Premium Beautiful 2 Comments

Gimik tak tajuk…hehe…

Ok u ols..Alhamdulillah…dgn PB + Lactolite selama 2 minggu lebih je..i dh transform myself to a NEW ME!!!!Weeee…!!

Me before…

Me After

Weeeeeee!!!!!!

Ni perubahan baru 2 minggu…okla kan…tunggu 2 bulan pulak k..

Alhamdulillah…dgn biz ni bukan body je berubah malah dari segi diri kita everything pun berubah….sifat and kelakuan, perwatakan, cara kita bawak diri kita,pergaulan…semuanyalaahhh…

Alhamdulillah im ONE STEP AHEAD!!

p/s: khas utk blog2 readerku yg sentiasa setia FOLLOW perkembangan and perubahan salha…thank you u olss…

Premium Beautiful: Promo Pengantin..

By Premium Beautiful No Comments

 

 

Do you want to look flawless in your wedding dress?

Do you want to be perfect on your wedding day?

Do you want to look beautiful in your wedding album?

There’s a GREAT promo menanti untuk semua bakal2 pengantin di luar sane..

Sila datang ke…

Booth no.240

Medan Mara

Sempena Karnival Pengantin Malaysia..

23-26 June 10am-10pm..

Don’ t hesitate to call

Aisyah – 019-2710102

to get your special promo!!

Hong Kong trip was AWESOME!!!

By Travelling 6 Comments

I tak pernah sangka trip Hong Kong se-best nih…coz ramai org ckp Hong Kong memang best utk shopping…so i thought…maybe shopping ala2 KLCC je…coz i hari2 pun shopping..(tehehehe)..tak sangka ler shopping kt Hong Kong ni macam shopping kt KLCC x 10times!!!Woooooo!!!AWESOME!!!!

And talking about the scenery…i thought, Hong Kong is a very crowded city…so maybe gi sana gi sini nmpk bangunan je lakan…but its totally exceeds my expectation…!!!the scenery was so magnificient…tak reti nk gambarkan cane kat sini…memang u ols kene tengok sendiri…

And the foooooddd….first i thought, nak cari muslim food kt Hong Kong mesti susah sket…and tak mcm Swiss ade chocolate cheese bagai…tapi the food in Hong Kong…OMG!!!!senang ok nk cari and sedappp banget…the food yg sponsored by company toksah citer…semua 6 stars standard…

And the hotel…i memangla dh agak hotel die sure2 5 star coz trip dgn company mmg 5 star service…tapi tak sangka la pulakkan…hotel ni 6 star…

seriously..Hong Kong trip was OMG!!!Indescribable…u just have to see this and believe it…or lagi senang u just have to join the trip then u now wat i mean…

Day 1

-Dari airport terus gi shopping kt ladies market..even hujan lebat kitorang redah jugak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– makan kt Spice…memang sedapp to the maxx!!!dapat makan same2 ngan biz partner and group CDM Ramzi and CDM Kak Ina…CDM idola kami…memang best!!!

 

 

 

Malam we all pergi Avenue of Star..tgk cap tgn artis2 famous Hong Kong and patung Bruce Lee….then naik bas tadee bumbung…ni pengalaman best sgt…hujan lebat pun sanggup pakai baju hujan…

 

 

 

 

 

Day 2

– Kami pergi Disneyland…bessttttt!!!my veryy 1st time masuk Disneyland…memang jakun sket…yang paling best gi ramai2 nagn rakan kongsi satu bas…seronok sgt!!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


-malam day 2..(day 2 aktiviti memang panjang sket..tapi bestt!!!)…kami pergi makan kebab kt Hong Kong Island….tak sangka tgh2 bandar Hong KOng ni ade muslim food yg sedap macam haku confirm gi lagi tempat neeehhh!!then after that gi ladies market!!

– siang tadi happy2 sakan tak hengat dunie kt disneyland ngan half of my group…malam makan kebab ngan another half lagik…pengalaman yang sgt menyeronokkan…kami semua dah dh buat declaration nk sambung our activity ni in Holland…jom penuhkan satu bas or maybe 2 bas after this…? Woooo!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Day 3

– aktivity shopping2 kt Canton road…kami pergi Harbour city….hari bersejarah untuk i coz i dapatkan my dream bag kat HK…weee…..takpe after this teman rakan kongsi beli dream bag diorang kt holland pulak…ok u ols…wats your dream bag??pls let me know…kite dapatkan same2 k…!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– then malam ade gala dinner…terkejut tengok ballroom besar giler…mane taknye…6 star hotel…then qualifier adela dalam 17 bas a.k.a 4 chartered flight…dari 4 flight ni 2 flight ialah dari group CDM Kak Ana…wuuu…memang best!!!…memang nampak ramai sangat usahawan dari semua bangsa berjaya bersama2…semua usahawan se-malaysia dh buktikan bisnes ni satu platform yg kukuh!! 17 bas uuu…so u ols…tak pyh ragu2 lagi…tak yah pikir panjang2 sgt dah…yang penting diri kite…mulakan amik peluang and kite same2 gi Holland pulak after this…k!!

 

 

 

 

 

 

Day 4

– hari last kami di Hong Kong…sob..sob…(nk shopping lagiii..)takpela…sambung kt holland pulak after this…

 

 

 

 

 

 

 

-Souvenirs untuk myself, family, rakan kongsi and semua u ols kt luar sane….sape nak souvenirs..angkat tgn!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The end

kite sambung kat Holland pulak k…!!!

 

P/s: Macam i ckp tadi…u just have to see this and believe it…tapi lagi best if u ols semua join trip ni and experience it yourselves…memang its totally different things…memang tak same tgk gamba dgn experience sendiri…lagi2 next ni gi Holland…bukan Holland je k..kami juge akan pergi Belgium,and singgah di Dubai and Paris..so satu tiket untuk 4 buah negara…best tak u ols??!!and pada kaki shopping…jom kite shopping kt Paris…u know that semua handbag pun asal dari sane..and confirm price lain dari Malaysia..aaaaandddd dapat tax rebate lagiiii…so jom u ols…tak kisah sesiape pun kt luar sane, tak kisah ape bangsa sekalipun…you’re invited to our next trip…jom kite pergi same2…enjoy same2, berjaya bersama2 and jadi millionnaire same2…

P/S: This biz is all about teamwork…there’s no such thing as personal glory…so thats why there’s the word yg kami amalkan iaitu “Maju Bersama Kumpulan”…berjaya bersama2…itu yg paling penting…Everyone of you are Powerful Leaders!!everyone of you berhak untuk mendapat kejayaan..u ols semua berhak jadi jutawan..kalau kite usaha kejayaan milik anda semua…kalau kite nk berjaya dgn sesuatu jgn 50-50 or terfikir2 lagi..coz nk berjaya just do it!!itu tema kami semua…JUST DO IT!!so inilah hasilnya…tak payah lagi nk cari seribu alasan lagi coz kite dh nampak ramai yg dh berjaya…jadi ikut je org yg dah berjaya…kite pun akan berjaya…kalau kite masih ikut kata2 org yg tak berjaya..so i guess..u already wats the answer…jgn takut utk mulakan langkah pertama sebab every single step u ols dalam bisnes ni ialah bergerak bersama2 pemimpin..just Follow the Leader…insyaAllah…Kejayaan milik anda…

yang pergi ke Hong Kong semuanaya ade 17 bas = 4 chartered flight…2 flight tu dari our great leader CDM Kak Ana..how powerful she is!!kami di layan mcm VIP dalam flight coz yelah kami sewa terus flight tu kan…and sewa kat 6 star hotel..rasenya satu building hotel tu booked by us!!!wooo!!!!beestkannn!!!takde org lagila buat camni…or takde company lain lagi yg buat camni…so kami dh buktikan yang biz ni benar2 satu platform yg kukuh..so now its your turn!!!

Alhamdulillah, trip Hong Kong berjalan dgn lancar…syukur pada Allah…so next will be Holland…to all Qualifier Hong Kong..pastikan diri and a dalam next flight to holland okies…and pada rakan kongsi and semua di luar sane..jom kite fight same2…berjuang bersama…u have all my support…just let me know if u need me…setiap pemimpin kami akan pastikan anda semua akan berangkat ke Holland bersama2 kami…kite buat team orange ok!!

….after this nk satu bas lagike or nk sorang satu bas????mane lagi best??hehe…..go u ols!!!u can do it!!woooo!!!!!!

so…

GO HOLLAND!!!!!!!!!!go!!go!!gooooooo!!!!!!!!!!!

 

 

 

Premium Beautiful: Hong Kong Here We Come!!!

By Travelling One Comment


Alhamdulillah…selesai je Perth..next will be Hong Kong pulak…

So, InsyaAllah…satu bus rakan kongsi bakal diterbangkan ke Hong Kong…

Tahniah pada semua rakan kongsi yang qualify…jom kite enjoy honeymoon kat sane…

Mase nilah nk spend time puas2 with our hubby…


enjoy the VIP and luxury treatment..


spa and massage…ni yang paling i tak sabar…


fine dining


and last but not least…shopping!!..

Hong Kong memang terkenal dengan syurga shopping…hehe..


Jadi…pada semua qualifiers..kita enjoy k!!

Tak sangka kan..hanya dengan Premium Beautiful boleh bawa kt semua tempat ni…

So far, Salha sendiri dah ke Switzerland (oh view die memang cantek), Perth (fish & chips dieee..fuh!) and next will be Hong Kong (sungguh tak sabar)…

and next will be VENICE!!!So pada semua rakan kongsi…prepare yourself to Venice pulak k…kita naik gondola puas2 kat sane….sape2 prepare awal2 memang CONFIRM dapat pergi punye!!!

and pada semua my blog reader and FB friends and sape2 diluar sane…rase2 nk gi Venice VIP package and F.O.C…

call cepat2 k..hehe…

016-3229453/012-2229453…

or email me at

salha2910@gmail.com

Premium Beautiful : Salha Zain : Perth

By Travelling 4 Comments

Ok kita sambung Day 2 in Perth Austaralia…

Tak sangka kan buat Premium Beautiful  ni je dah bawak kami gi Perth..after this Hong Kong and Venice…haih…(iklan jap…hehe…)..bukan apa…bangga sangat ngan kebolehan Premium Beautiful nih…business yang boleh pergi jauh…bukan sket2 je..

So, semalam lepak kt Fast Eddy sampai kul 3 , tapi today bangun dgn penuh ceria…

Morning all!!!

 

Our breakfast!!

 

Ready to rumble!!!

 

 

 

Our Hotel..

At the zoooooooo!!!!yeay!!

 

 

 

 

 

The zoo show!!

Jack tgh kejar kambing…heheh…cute…

sape nk mencukur??

 

 

First time pegang kangaroo di Australia…impian jadi realiti…hehe…

Makan time!!!orang zoo prepare barbeque for us….sedaaap!!

 

sedap u olsss…!!!semua fresh2…

Bercamwhoring….

Brenti solat jap…

Lepas solat gi shoppinggggg kat harbour town…semua barang sale kt sini…sebut je jenama ape pun…

 

 

 

I beli Converse limited edition…cari kt malaysia sampai nangis pun tak jumpe….

and beli cabin bag from Kate Hill…designer from Australia….cute sgt beg tuh!!


Makan waffle tersedap di dunia…!!

Dapat souvenir from the company…hari2 pun dapat souvenir…

Malam shopping lagik!!!

 

 

 

 


ok sambung day 3 pulaks…tungguuuuuu……

Bye u olsss!!!!!

My Wishlist of 2011…

By Business, Fashion, Premium Beautiful 4 Comments

Dulu, wishlist Salha nk jadi CDM, nk beli BMW, and nk beli designer handbag dah jadi kenyataan…

So ni my wishlist utk tahun ni…

Bulan depan…..

RM8000++

 

Bila my income dh reach 100k per month…

(actually bulan depan kot income dh camni..i dah tempah dah kat Chanel….

i amik latest design for Maxi jumbo..ade double flap..ngeeeee…)

RM14,000++

 

and bile my saving dah reach rm1 million

(oh ni memang tak sabar….target dapat kumpul by Januari 2012…weeee…!!)

 

RM30,000++

 

 

Barulah rase cam Victoria Beckham..hehe!!!


 

Uuuhhhhh shinin’..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Premium Beautiful Business

By Business, My Fav's, My story, Premium Beautiful 6 Comments

Business ni sangat2 beautiful…every single day me and my group mesti ade beautiful moments together…dahla takde pressure..we all boleh tentukan mase kita sendiri…boleh buat keje or discuss about business kat mane2 yang kami suke contohnya kt KLCC ke, Pavi , Empire, The Curve, OU…and apart from that we can enjoy our favourite food together..Teh Tarik Place ke, Wong Solo, Sakae Sushi, Ole2 Bali,Chillies,Dome,Ikea Cafe or enjoy our favourite drink /dessert together cthnya kat Starbucks,Dome,Coffee Bean, Tutti Fruity, Delicious (i suke red velvet) and macam-macam lagila…selain tu, takkala makan minum jekan..of coursela gi shopping…and kadang2 sempat tgk movie dulu (tu activity i ngan hanis dulu2)…

Dahla business ni memang enjoy and takde pressure..we all pulak bekerja in a team…and bukan setakat team je..dah macam sisters dah kami ni…rasenya lagi rapat dari adik beradik…

The best part is…at the end of the month..dapat income…kalau ckp income ni memang luarbiase sket..dhla best buat bisnes enjoy2 je..if utk orang bekerja buat waktu weekends je..taaaaapi….income paling kurang pun rm4000 and Alhamdulillah kalau biz partner Salha kebanyakannya, dah capai income 5 figure…Alhamdulillah syukur…and ramai lagi yang dalam proses nk dapat 5 figure jugak…insyaAllah…

Tu baru kat malaysia je salha cerita…tak masuk cerita nk pegi melancong oversea…untuk tahun ni kami akan berlepas ke Perth on April and next will be Hong Kong and Venice…aiyooooo, Venice ke….mau i tido dalam Gondola tu kan tak bangun2!hehe…paling best if pegi pulak same2 ngan kawan2 business..memang enjoyla..macam untuk Hong Kong ni insyaAllah salha akan bawak satu bas…tak ke best tu pandang kiri kanan semua kawan rapat kite,adik bradik kite…bestnyeeee!!!!confirm kat Hong Kong nanti..turun bas je masing2 lari marathon gi shopping kan…wooo…tak sabar…

Me at KLCC...sambil berbisnes sambil buat Chanel Makeover..siap photoshoot lagikk!!


I di personal touch oleh my leader aka best buddy..dah macam kembar dah kami..hanis pun join makeover jugak..hehe...

 

Ngan iffa kt KLCC...maseni kat Chanel jugak...nk borong Chanel...konon nk beli satu je barang...terbeli lapan...haih!

 

Ngan Aishah at Teh Tarik Place...Kami amat menyukai roti canai garing die ok!!sgt setappp!!

 

With Dina, biz partner Aishah...hmmm...sweetkan diorang...macam adik beradik...

 

With CT and Aida kat Wong Solo...ayam die memang fav..nampak tak baju merah tu..anak dh dua tapi cunsss!!yang biru tu pulak still single uu...

 

With Izyan and Aishah...dh bincang bisnes..gi shopping pulak...maseni i jadi izyan punya image consultant..habis semua baju kt Forever21 tu kitorang try..

 

with afzan...my dear biz partner kt jb...sweet orangnye...sian die kt jb..tapi u bukan keseorangan tau dear...kami sentiasa ade kt kl ni utk uu...

 

muka kekenyangan kt Wong Solo...Alhamdulillah!!go Aida!Bakal jam!

 

Hehehe…sesiapa nk join our beautiful journey, jomla…best sangat tau…kite tengah2 muda2 ni la mase nk rase semua ni…kan..kan…hehe…jom2!
XOXO!!

016-3229453

salha2910@gmail.com

 

CHANEL

By Fashion, My Fav's, My story, Premium Beautiful 2 Comments

Last Friday, i dengan my biz partner Iffa pergi KLCC…i nak personal touch iffa sambil nk bincang strategy coz dalam bisnes ni memang pemimpin akan sentiasa bersama rakan kongsi untuk bimbing dan memberi tunjuk ajar dan kami sentiasa bekerja secara teamwork..

I nak pastikan iffa berjaya dalam bisnes ni dan iffa target nak pergi Hong Kong and nk dapat jam bulan ni…and bile iffa dapat Hong Kong and jam confirmla income RM 10k….Go Iffa!!!

Bile kite sentiasa yakin, rujuk pemimpin, bulat hati dengan pemimpin, never ever give up, CONFIRM jadi….

So bile dh habis, apelagikan…nampak tengah2 KLCC buat promo makeover…so kite berdua pergila serbu…

I plan just nk beli satuuuu jeee foundation tapi disebabkan CHANEL Le Blanc sangat menerujakan hatiku..mane tak teruja…pakai je skin care die and make up base sangatla memflawlesskan kulit…siap glowing2 lagi…oh i sukeee..

So im officially CHANEL lover..yup im so in loooveee with it…now, i have a complete set of  CHANEL make up…

Yeaaaay!!

 

 

With Iffa…Bakal Jam Tangan + Hong  Kong + Income RM10k…

Go Iffaaaaaaaaaaaa!!!!!!

 

 

 

 

Uuuuhh…. im so in loveeee……

XOXO

PREMIUM BEAUTIFUL-Red Carpet Event..

By Fashion, Success Story 13 Comments

Seperti yang dijanjikan..ini die gamba on our Red Carpet Event yang berlangsung pada hari Sabtu on 26th..on that day ialah Malam Anugerah untuk semua Diamonds..so i dapat anugerah sebagai Double Diamond Manager (walaupun dah CDM), coz i jadi CDM on January meaning sebagai pembuka tirai tahun 2011 ini..but dapat anugerah CDM on Dec 2011 nanti..so kene nantikan my Grand Event akhir tahun nanti…

And congratulations pada semua rakan kongsi Salha yang dapat anugerah malam tu..adliza for DSM and DDM(dua2 sekaligus)..cane tah timing i and adliza amik anugerah mesti samee…hahah klakarkan… and my hubby (for DSM)..Alhamdulillah…So insyaAllah after this lebih ramai lagi yang menyusul..

So Salha tanak cerita panjang2…enjoy the pic…that night memang best sgt..it was a blaaasssstt!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMIUM BEAUTIFUL Testimonial

By Premium Beautiful 6 Comments

I’ve received an email from my happy customer and now dah jadi biz partner in JB..Name die Afzan and baru deliver baby…memang badannya naik hampir 10 kg after deliver…but now, she’s a happy girl!!!!

Yeayyy!! Congrats to you dear…!!

Salam Salha,

I have great news to share with you. Since I received my PB set I was so excited to try it on. As recomended I wear it 8 hours per day (sometimes more). Honestly the first day wearing it I rasa macam senak je. Kepala pun pening-pening sikit. But the next day dah tak rasa senak and selesa dipakai.
And you know what, after ONLY 3 WEEKS of wearing PB I was so shocked and happy because my waist and bottom dah kurang 5cm and now I dah boleh pakai 2nd hook. That’s amazing sebab I tak buat apa-apa exercise or diet. Dulu kalau diet or exercise pun susah nk dpt result macam ni. PB does works wonder!
Thanks a lot dear!

Lets see her pic!!!

Now she’s wearing the 2nd hook!!

see her difference just in 3 weeks…

More beautiful stories click on her blog..Afzan..

She has experience the magic of PREMIUM BEAUTIFUL…
So can you!!!

Call us now!!

Nurul Afzan

(for JB customers, please call her immediately while promo still ON!!)

Yours truly

012 – 222 9453

Premium Beautiful: Crown Diamond Manager

By My story 21 Comments

Alhamdulillahhhhhhhh…

Berkat keyakinan yang tinggi, usaha yang berterusan dan bimbingan oleh barisan pemimpin yang hebat akhirnya Salha berjaya di anugerahkan sebagai….

CROWN DIAMOND MANAGER….

Yeeeeaaaaaaaaaa!!!!!!!

crown diamond manager

Crown Diamond Manager (CDM) ialah pangkat yang tertinggi di dalam bisnes ini…dan Salha dah berjaya mencapainya….

Lagi best bile dapat CDM dengan bonus2 lain…

Bonus Wawasan…(pencapaian yang besar untuk seorang pemimpin)

Bonus Car Fund…(kereta adalah FREE….yeeeeaa…)

Bonus melancong…(Perth 2 tiket VIP for FREE)..After this gi Hong Kong, Jakarta and Venice…wehhuuuuuuuu…semua dalam tahun ni….hehe….

Handbag…(designer handbag for FREE oleh our stokist)

dan macam-macam lagi….

Selain tu, Salha pun nk hadiahkan untuk diri sendiri…yelaa…penat2 bekerja mestila kene reward diri sendiri…

ni diaaaa….

my Black Fendi…..

cdm fendi

my Black BMW….

cdm bmw

Both pun hitam…Hitam itu menawan ok…hehehe…..

Alhamdulillah….

Selain tu…before Salha naik CDM haritu pun salha niat nak buat majlis doa selamat and sembahyang hajat untuk doakan semua rakan kongsi yang lain…Alhamdulillah…majlis tu pun dh terlaksana..thanks to Adliza and Ashraf sebab meminjamkan rumah anda yang sangat cozy untuk majlis ni…and terima kasih yang tak terhingga pada my leader yang tercinta CDM Hanis & family dan semua rakan kongsi yang hadir pada malam tu….syukur sgt ade majlis macam ni sebab merapatkan lagi hubungan kami sebagai sebuah keluarga dalam bisnes…

And satu lagi niat Salha…Salha akan mengadakan majlis bersama anak2 yatim di Kuantan…InsyaAllah majlis ini akan kami jayakan bersama2 keluarga di sana….Salha tak sabar betul nk bertemu dgn semua anak2 yatim ini….Moga majlis ini pun berjalan dgn lancar..insyaAllah…doakan Salha…

cdm salha dsm alfaath

Dulu Salha fikir…Boleh ke aku sampai kat sini….Boleh ke aku jadi CDM…Boleh ke aku pegang income 5 angka…Boleh ke aku merasa naik kereta BMW…Boleh ke..boleh ke..boleh ke….

Jawapannye….

MEMANG BOLEH!!!!

SEMUA ORANG BOLEH!!!

Takde orang yang tak boleh….sebab kite bukan dilahirkan untuk jadi seorang yang biasa ataupun seorang yang gagal…Biasa atau gagal ialah atas diri kite sendiri…Kita yang mencorakkannya….

Orang yang berjaya ialah orang yang cepat2 ambil peluang dan usaha yang berterusan…bile kite jumpe satu peluang yang baik…jangan sesekali kite tangguh atau mengabaikannya…nanti diri kite sendiri yang rugi…

Cuba bayangkan kalau salha cume hanya berfikir jee…boleh ke ni..boleh ke tu….boleh ke..boleh ke..tanpa buat pape..

Rase2 Salha boleh hidup macam sekarang ke….

atau..Salha asyik buat alasan…saye ni surirumah, takde contact, takde kawan,takde modal,nanti dulula, tunggula bile saye dah bersedia….

Agak2 kalau salha nk tunggu bersedia dulu..boleh ke salha sampai macam sekarang ni…bile agaknya nk bersedia tuuuu…….

Takkan kite nak tunggu bile kite dh pencen..atau dah tua…masetu mesti dh tak larat kite nk achieve impian kite…Hasilnya…impian hanya setakat mimpi saje…

atau..bile kite dh jumpe peluang…kite ckp..aku tak bolehla jadi cam hanis..aku tak bolehla jadi cam kak ana…ala biarla aku buat style aku sendiri…memang confirm tak jadi…

Concept business ni ialah Follow The Leader…kite buat ape yang perlu bukan buat sesuka hati…

Follow jeee…senangkan…??

So ape kate, Salha seru semua supaya kita bangkit…kite ambil peluang ni…kite buat bersama2…jgn putus asa dgn hidup kita…kita masih ade waktu…peluang masih terbuka untuk kita…jom kite berjaya bersama2…

Mungkin sekarang Salha dah berjaya capai impian Salha….now, giliran anda pulak…dan Salha sentiasa akan ada untuk membimbing anda….

Jangan malas, jangan tunggu, jangan buat seribu alasan…nanti kite tak kemana2…

Jom kite ubah hidup kita bersama2…

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa yang pada diri mereka ”- surah Ar-Ra’ad ayat 11

Sesungguhnya, Allah sangat sayangkan hambaNya yang sentiasa berusaha…

InsyaAllah…