Tag

salha zain Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful – Back Pain

By Premium Beautiful 3 Comments

Ouuucccchhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Rupe-rupenya ramai wanita kat luar sane yang suffer penyakit ni…sepanjang i kt biz ni…ramai jugak my customer yang kene back pain…

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

Alhamdulillah…semakin hari semakin banyak feedback yang kami dapat from pengguna Premium Beautiful yang dulunya back pain memang dapat result yang positive…

So, sesiape ade masalah yang same..cube experience sendiri the magic of Premium Beautiful…

Contact our top agent now..

Salha 012-222 9453

Alfie 012-230 7430

Get your Magic PB now!!!!

Beautiful Breast..

By Premium Beautiful 2 Comments

Breast yang cantik memang jadi idaman setiap wanita..inilah mahkota yang paling penting kite kene jage..sebab, bukan kite je yang suka..kalau kita ade breast yang cantik..suami laaagi suke..betul tak suami2 sekalian..??

Cube tgk ni..

breast size kecik..(pakai dh sexy..tapi alamak size kecik pulak)

breast jatuh..(cantikkan model ni…tak berkelip tgk muke die..tapiii…hmmm)

breast leper..(wanita if meningkat usia majority akan jadi camni…)

tapi nak tak camni…

or camni..

tak terlampau kecik or terlampau besar…breast yang proportion, firm and sexy…..

nk breast camni, tak payah pergi suntik or buat breast implant…

pakai je Premium Beautiful…confirm u all nampak resultnye…

Premium Beautiful dapat membentuk semula breast kite jadi lebih cantik..paling best..secara naturally…tak payah nk tahan sakit atau menyeksa diri…

sarung je PB…then just tunggu je resultnya…

banyak dah testimoni yang kami dapat…

now, turn u all pulak…hehe…

if u want to know the magic of PB, just call:

me 012-2229453

and for Singapore and Johor

Alfie +60122307430

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

By Business, Premium Beautiful No Comments

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

Tips Kejayaan : KFC

By Business No Comments

DO IT ONCE AND DO IT RIGHT!!!

Alang-alang buat bisnes, buat dengan betul, buat sampai jadi..

Elakkan pemikiran, aku try-try dulu bisnes ni, kalau tak jadi aku buat bisnes lain..

Kalau macam tu pemikirannya, buat bisnes ape pun takkan jadi..!

Kalaulah Colonel Sanders owner KFC cakap macam tu dulu, dah tentu KFC takkan wujud sekarang..

Dan bile selalu fikir macam tu, bisnes yg die ade akan buat suam-suam kuku sahaja.. Dan bile tak jadi, keluarlah ayat-ayat fatwa kt wall dan mula salahkan orang lain dek kerana mau memujuk hati atas kesilapan sendiri..

My advice is, dah jumpe peluang, there’s no turning back.. Dont ever give yourself options..terus yakin pada peluang yg ade depan mata dan ikut saja jejak orang berjaya..!! Pasti anda pun akan tergolong dalam kumpulan orang yg berjaya juga!!
Bukan orang yang memujuk hati ditepi bucu tangga..

Have a great Monday everyone!!

  


Premium Beautiful Testimonial

By Premium Beautiful No Comments

Ini antara gambar-gambar Premium Beautiful Testimonial..

Ramai wanita di Malaysia mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat..

Mane taknya, asyik sibuk bekerja sampai tak sempat nak hirau tentang badan sendiri.. Bila makan pulak, tak kira waktu.. Ikut mane sempat je.. Dan paling selalu berlaku, makan nasi di waktu malam.. Yelah, balik kerja nak makan malam sama-sama dengan suami dan anak-anak.. Suami tambah nasi, kite pun tambah sekali.. Macam mane nak kawal?

Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je.. Mane taknya.. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je.. Frust lahai.. Last-last stop jelah.. Sambung makan nasi lagi sebab geram..!! Habis punah cita-cita nak dapat badan Miranda Kerr!

Eh ha’ahla!! Macam same je dengan kisah aku? Haha!! Bukan u ols sorang je.. Semua pun same!!!

Malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, sarung je kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahla harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahla kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!!

First-first pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Takpun hilang 2-3kg pun kira syukur dah..

Sekali dah pakai, ya Allah mane lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wow punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pulak dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah takdek je!! Selulit yang melilit kt peha ni dah hilang, ajaibla!! Badan mase i anak dara pun tak cemni skali tau!!

Bukan setakat tu je.. Heh! Mane pi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain yek? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih takdek ni, biar betol! Nape susu aku melimpah ruah ni, puasla anak aku minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yay!

Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!!

Punyalah terkejut dengan result diorang sampai demam Tsunami PB kakak-kakak kat bawah ni!!! Tengok jelah ni!

                  

                

          

 

Berbaloikan beli Premium Beautiful ni.. Mau tak! Beli skali, pakai sampai bila-bila!

Harga PB ikut size.. Range harga dari 2400-2600 jee!!

Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kami accept!!

Paling best bile anda beli, PB Expert akan guide u ols dari cara ukur, fitting sampaila ke cara sidai PB.. Kelas kan!!

Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan PB ni!!

Beli handbag beribu cecantek Coach, Gucci, Prada, Chanel pun ada tapi badan tak cantek cemana??! Adoiilaa.. Biarla badan cantek, pakai beg plastik pun orang tak kisah tauu!! Alah kalau dedua cantek kan lagi best!! Biar menangis teresak-esak orang tengok!! Hahaha!!

Nak pakai cepat, sila watsapp PB Expert kat bawah ni..

Salha Zain / 012-2229453

Dah pakai Premium Beautiful, nak tau cara nak travel keliling dunia free and teringin nak buat puluh ribu sebulan pun boleh Salha ajarkan skali..! Jomsss!

Salha Zain’s Photoshoot in Hungary

 

Tips Jutawan 

By Business No Comments

Morning semua!!! Inilah activity Salha everyday. Bangun pagi, terus siap-siap and duduk depan pc at my home office. Update blog, Fb and IG sementara nak tunggu appointment..

Nilah satu tips nak dapat income puluh ribu sebulan.. Must always on-the-go..
Bestnya biz camni sebab boleh kerja tempat yang kita suka, pakai baju yang kita suka, kasut yang kita suka, handbag yang kita suka, makan tempat yang kita suka, bawak kereta yang kita suka, dan buat income yang macam yang kite betul-betul suka!!! Haha!!

10k, 20k, 30k, 50k, 100k semua dah pernah rase.. Ape kata 200k sebulan pulak? Why not??!!

So lets go LAH!!

Austria and Hungary Here We Come!!!!!

By Activities 3 Comments

Alhamdulillah, berkat usaha bertungkus lumus kami di TLC, pada September ini, kami berjaya bawa hampir 30 qualifiers ke Shanghai, China.. Kalau ade orang kate bisnes ni susah nak buat, susah nak berjaya, ramai yang gagal.. fikir semula… Kalau seramai ini yang berjaya kami bawa maksudnya bisnes ini ialah sangat DOABLE!!.. Siapa buat dan ikut saja, CONFIRM JADI!!!

And our next destination ialah ke Austria dan Hungary… WOW!!!! Inilah dia rezeki yang tak disangka-sangka… mungkin orang yang menceburi bisnes kata, saya mahu income sahaja, tapi dalam bisnes ini, anda akan dapat lebih dari itu…

Nak income 4 angka – tapi boleh dapat 5, 6 malah 7 angka..

Tak terfikir nak melancong – tapi dapat melancong ke serata dunia..

Tak termimpi nak pakai kereta idaman – tapi syarikat kasi insentif, ambik sajalah..

Tak rase boleh buat saving banyak – anda nak ratus ribu, juta? boleh saja..

Tunggu pencen baru pergi Haji – tapi dengan bisnes peluang pergi haji awal diusia muda…boleh dapat free lagi..

Tak terfikir nak tinggal rumah besar – dah ade saving berjuta, beli sajalah!!

dan macam-macam lagi…

Itu yang terjadi pada kami semua di TLC… bayangkan sikit tapi dapat berganda-ganda MasyaAllah banyaknya…

So, apa yang BEST di Austria and Hungary… jom kite tengok!!!

Scenery Yang Terlalu Cantik!!! Oh myy!!!

800px-Eilean_Donan_in_snow  alps_in_austria

Budapest-Hungary-Chain-Bridge

Hallstatt-in-Winter-Austria

HotelSalzburg-GetreidegasseHD

image2

l13_RTR1B6XO

 

 

movingto_vienna_austria_culture2

neuschwanstein_castle_bavaria_germany_-_sun__snow

o-BUDAPEST-570

Pallas-Athene-Fountain-Parliament-Building-Vienna-Austria

Famous Restaurant & Cafe and Signature Food Yang Terlalu Sedap!!! Yumsss!!

Ni yang saya sukaaa!!!

coffee_house_feeling_in_vienna_by_pingallery-d487lyr

cafemozart_5

Café_Sperl_Wien

apple-strudel7

flyingwheels.dobosh

Echte-Salzburger-Mozartkugel

dsc03966

photo64

p1020380  Hungarian_Gulyás

Salzburger Nockerl

Shopping Heavennn!!!!

2626699344_96475c253c_b-Small

shopping_bud_794x386

ricami  HotelSalzburg-GetreidegasseHD

03 a alexander su4a2817

111671-bloomingdales

88407493

3807287527_a0bcf1828c

article-2382601-169CEEA1000005DC-574_634x413

Austria 9

Austria-ski

avenue_at_etihad_towers_04

AvenueMontaigneVersace

breuninger9

 

 

Dior

hamburg_products_teaser

kristallwelten-swarovski-wattens

official_rolex_retailer_bucherer_vienna-942

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

photo64

PRBillaCorso_Ringstrassengalerien

Swarovski-Kristallwelten-Austria-2

yellowtrace_The-Crystal-Dome-at-Swarovski-Kristallwelten_Austria_02

Tak tido malamla Salha jawabnyaa!!!

Boleh pengsan dibuatnya!!!

Excited OVERLOAD!!!

Anda nak ikut Salha…Jomla kita ramai-ramai…!!

I WILL SHOW U HOW!!!!

Watsapp my number cepat.. 012-2229453 !!

Lets go to Austria and Hungaryyy!!!!

AUSTRIA AND HUNGARY… HERE WE COME!!!!!

 

 

TLC Raya 2014

By Business No Comments

Syawal is finally over. And we Malaysians especially are also “over” when it comes to celebrating our Eid or Raya. 1 month fasting, so 1 month Raya. Haha.

Alhamdulillah, few days before Syawal ended, TLCians managed to gather our very own TLC Raya at our center. Thank you everyone who turn up on that night from all over Malaysia. Thank you our beloved mentors especially our Multimillonaire Sifu Haji Azlan Deraman for joining our simple “makan-makan” gathering. Thank you supportive husbands and wives who came along. Thank you All!

Great food, great company especially these cute TLC Young Entrepreneurs.tlcraya-salhazain-03

We WORK HARD, We PLAY HARD! Regardless of our differences, Alhamdulillah we can always grow under the same roof. And the key to that is that we respect each other and know our boundaries. 😉tlcraya-salhazain-04

Raya is OVER! So its back to business in FULL SWING! LETS GO TEAM TLC!tlcraya-salhazain-01

Salha Zain at Dior Event

By Personal No Comments

LADY-DIOR-SPRING2013_SP1 (1)

I’ve been invited to a VVIP Private Invitation for Special Preview of Latest Dior 2015 Winter Collections at Starhill Kuala Lumpur..

One thing i love about this private invitation is because i will get to see all their limited edition collections that never been displayed at the boutique sambil dihidangkan coffee and macarons…I love Lady Dior because the handbag looks elegant and sophisticated for business and any special occasion..

Cant wait to see them all!!

Lady Dior, here i come!! 😉

timthumb

Lady-Dior-Embroidered-Floral-Small-Bag-Cruise-2014

Lady-Dior-with-Sequins-and-Beads-Bag-Spring-2014Hmmmmmmmmm..

Baju apa nak pakai niiii??

I Love To Travel The World

By Travelling 2 Comments

 

Semua orang dah tahu, sebelum Salha buat bisnes ni, Salha seorang surirumah sepenuh masa..Dari seorang surirumah yang tak pernah langsung travel ke luar negara tapi bila berada dalam business ni almost 5 years, dah hampir 16 negara dah Salha pergi..

DSC_0367

Semasa masih jadi surirumah sepenuh masa..

Alhamdulillah syukurrr…

_DSC9752

My very first trip di Switzerland

Dan yang paling best semua trip adalah FREE.. Bayangkan kalau melancong satu country Europe mesti belanja almost RM30k, jadi maksudnya Salha dah jimat RM480k la jawabnya.. tapi trip yang kami dapat semua VVIP Trip yang kos sekurang-kurangnya pun RM50k per person.. sebab semuanya Five Star Service..Contohnya di Paris, kami tinggal di Pullman Hotel yang berapa meter je dengan Eiffel Tower.. Bukan murah rupanya melancong nikan.. Kalau betul2 nak enjoy and nak rase nikmat most probably memang kene keluarkan belanja banyak..baru rasa macam pergi bercuti…

Lagi nikmat kalau dapat travel free and everything sponsor… dari hotel, makanan halal, minum, kos transportation, theme park or etc semuanya fully sponsored by the company…

holland-belgium-130

holland-belgium-157

Bestnya melancong ni, kite boleh tengok scenery yang MasyaAllahhhh cantiknya!!! Lebih-lebih lagi pergi Europe… Udara je dah tak same…sejuk, nyaman and segar… Building-building pun cantik-cantik sangat..achitecture zaman medieval, baroque, colonial and etc..contohnya masa pergi Paris, Salha sempat pergi Palace of  Versailles, The Lourve, dan Eiffel Tower…Pemandangan kat sana, Ya Allah..speechless!! contohnya pergi Switzerland, dapat tengok gunung-gunung salji, pokok-pokok pines, sungai and tasik yang jernih…hmmmm…ahhhh!!! terlalu indah tak dapat nak ucap dengan kata-kata…

_DSC0350

alps

_DSC0273

holland-belgium-115

kukenhof_ed

london-paris-premiumbeautiful-salhazain104

london-paris-premiumbeautiful-salhazain98

london-paris-premiumbeautiful-salhazain89

london-paris-premiumbeautiful-salhazain65

london-paris-premiumbeautiful-salhazain40

london-paris-premiumbeautiful-salhazain74

Holland-Amsterdam-Canals-1024x768

holland3

Kalau melancong sendiri, part nak cari makan pun dah pening..satu susah cari makanan halal and satu lagi mahal…paling senang masak sendiri..tapi tak dapatla rase signature food setiap negara contohnya di Australia – fish and chips, di Paris – pasta and macaron, di Belgium- chocolate, truffle, fondue and belgian waffle and etc…semuanya memang mahal kalau convert duit kita…if kite makan satu pinggan pasta di Paris katakan harganya Euro 25.. duit kita dah RM100++ dah… husband lagi? takkan husband tak makan…huhu… belum kate coffee kt sana lagi… secawan dah jadi RM75 duit kita…sekali hirup dah habis…

holland-belgium-312

holland-belgium-111

swiss1-31

swiss1-34

swiss1-35

swiss1-19

swiss1-18

holland food2

Tapi bila company dah sponsor tu makanla ape saje yang kita nak…semuanya boleh rase…macam kami di Switzerland, teringin nak makan cheese kt sane sebab orang kate cheese kat sane sedap masyaAllah… hotel kami terus hidangkan hampir 30 jenis cheese..haa.. rasalah semua!!! Kat Paris pulak teringin nak makan fresh baguette sebab orang kate pergi Paris mesti cari bende ni and beli banyak-banyak..hotel kami hidangkan ntah berapa puluh jenis fresh baguette panas-panas and setiap hari pulak tu.. makan sampai muntah pun boleh… tapi ya Allah sedapnyaaaaa!!!!!

Dan part yang paling ialah, SHOPPINGGG!!!

holland-belgium-162

vietnam-hochiminh-seminar-seberang-laut-167

Kalau pergi melancong tak wajiblah kalau tak shopping… Mane tahan tengok barang-barang souvenir yang cantik-cantik kt sane.. Mane tahan tengok barang-barang makan sedap-sedap yang takde kt Malaysia..mesti nk beli kan… Fashion kat sane pun lain dari kita.. Barang-brang lain contohnya cosmetic pun tak sama dengan yang ade kt Malaysia…kalau boleh memang semua la angkut balik Malaysia..tak tahannnnn… contohnya mase kami pergi Korea dulu, barang kecantikan die memang advance… kat Malaysia baru keluar BB Cream, kat sane dah CC Cream.. kat Malaysia baru keluar mask Argan Oil, kat sane dah keluar Snail Mask dah… mau tak beli…bukan beli lagi.. borong habis macam nak berniaga kat Malaysia dah..hihi…

vietnam-hochiminh-seminar-seberang-laut-168

amsterdam-holland-06

_dsc2916

Dan kalau pergi melancong jangan lepaskan peluang untuk beli luxury brands.. contohnya, Louis Vuitton, Chanel, Prada, Gucci, Chloe, Celine, Burberry and etc..Collection disana sometimes tak ada di Malaysia.. Fashion, handbags, shoes, accessories are more variety compare to Malaysia.. and kalau beli kat sana lebih jimat sebab dapat tax rebate and jimat bukan sikit tau..sometimes lebih RM2000 compare to KL.. Lagi satu yang best, ade sentimental value…contohnya setiap negara yang kita pergi kite beli satu handbag buat kenang-kenangan..jadi setiap handbag tu ada cerita disebaliknya..

holland-belgium-353

holland-belgium-354

holland-belgium-131

premiumbeautiful_salhazain_hongkong2011-1073

premiumbeautiful_salhazain_hongkong2011-100-2

premiumbeautiful_salhazain_hongkong2011-102-2

_dsc29571

hk10

london-paris-premiumbeautiful-salhazain49

Ok so, our next trip will be AUSTRIA & HUNGARY..yaaaayyyyyyyyyyyyy!!!!!

I never been to Austria and Hungary before.. but one thing for sure, Austria and Hungary ialah negara yang sangat cantik..!!! tempat yang paling Salha tak sabar nak pergi ialah their Medieval Castle zaman 12th century lagi…oh myyy….i loveee historical places!!! Can’t wait..!!

So i hope u enjoy my entry for today…i’ll share more on the next updates!

Pada yang nak tahu macamana nak berjaya in this Business and want to follow me to Austria and Hungary u can watsapp me at :

012-2229453

salha2910@gmail.com

BYE!!

Success Affirmation

By Motivation No Comments

 

Today’s affirmation..

I am a successful internet multi-millionaire, i surround myself with success, i am successful in all areas of my life, i am a money magnet, wealth comes to me from all directions, i am focused, persistent and have unlimited power, i am powerful creator and i create the life that i dream for, i am committed to my passion and my goals, i sparkle with vitality and energy, my life inspires and motivate people, i am optimistic and i believe things will always work out for the best, my life is fun and rewarding, i am receiving wealth, health, intelligence, strength in abundance everyday!!!

symmetrical-French-château-luxury-mansion Luxury Traditional Style Home Entrance Swirl Staircase Chandelier 133019 French-Chateau-Style-Mansion_2 the-true-cost-of-buying-a-super-luxury-home-around-the-world