fbpx
Tag

sexy Archives - SALHA ZAIN

Personal Image Consultant…

By Fashion, Uncategorized One Comment

Chewah….!!

Transform jadik image consultant pulak…hehe…lepas ni transform jadik Kim Kardashian pulak…hehe..(coz dulu Kim pun started dgn jadi image consultant and personal shopper)…

Macam best la pulak kerja2 camni…hehe…

Sambil buat biz sambil window shopping…jadi banyakla nampak barang cantik2 kat mall2 around KL….

Manetaknya…office i everywhere…coz jumpe client paling selalu kt KLCC, Pavillion,Gardens..and lately i suke Empire pulak…

So if u all nk tanye mane ade latest design,new arrival untuk baju, kasut,accessories…just ask me…hehehe…

So for now..semalam my dear biz partner Adliza ade tanye baju yang sesuai for her…

She like something yang fashionable and sesuai untuk jumpe client..

Ini her picture:

ad0

Baju hitam tu eh...bukan yang baju merah tuu...haha..

So my dear…ini yang i found out for you….

Semua from Topshop…

ad1

can wear with jeans..and bangles...(bangles pakai banyak2 sket...)

ad2

ad3

wear with black coat or jacket

ad5

baju ni paling safe and cantekk...senang nk gayekan ngan pape pun...if u wear with skinny jeans..make sure wear high heels...if u wear with straight cut or boot cut jeans wear with wedges...

ad6

pakai ngan jacket hitam and jeans and wedges cam my bimba and lola...sure cantekk!!

ad16

ad7

baju ni little bit heavy but still u look elegant...add simple necklace to complete the style...

ad8

wear with black inner or shirt

ad9

design baju ni sesuai for adliza but kaler die ade yang ni je...

ad10

wear with black pants...so gorgeous...!!

ad11

baju ni can hide any flaw...i think sesiape pakai pun cantik...if nk tambah accessories u can wear with belt as well...

ad13

wear with inner and colorful tudung...can add gold bangles...nampak stylish!!

ad15

black always rite and safe!!

ad171

straight cut pants sesuai for you...

ad18

boycut jeans pun sesuai dgn tops2 kat atas...

Ok Adliza…Enjoy!!!!

Premium Beautiful

By Premium Beautiful No Comments

Testimonial from customer Salha…

Baru pakai 5 hari dh rase perbezaannya…

Inilah yang dikatakan MAGIC!!

Hanya pemakai PB saje yang tau how MAGIC it is….

Congrats Lily!!

lily

Pagi ni masa pakai PB i notice belakang long bra dah ada ruang sikit. Hari tu masa mula-mula pakai sendat sikit. Now starting to lose. And its true, macam yang Lily tengok2 kat blog Salha n others’ testimoni, pakai beberapa hari je dah start rasa perbezaannya. Rasa lebih selesa n dah macam second skin to our body.

Masa mula-mula pakai rasa lain gak sebab dah lama tak pakai korset. Rasa macam badan disokong n padat. Nak gerak2 pun rasa pelik tapi sebenarnya walaupun pakai PB boleh buat ape je kerja.


These are among positive different yang Lily notice selepas pakai PB:-

1) FIRST DAY, Lepas aje sarung PB (first time ambil masa dalam 5 minit ke atas) terus nampak shape kita berubah! PB membentuk lekuk /curvy yang mana patut so Pinggang nampak ramping and suddenly size cup bra bertambah. Alamak!! *wink* Salah satu benefit PB ialah ia akan memberikan size sebenar lingerie yang patut kita pakai coz memakai baju dalam yang salah size sebenarnya sangat mempengaruhi pembentukan badan. Huhu..

2) SECOND DAY, Dapat pakai pants to office tanpa rasa tak selesa (ketat) coz PB dah menyokong and membentuk Peha. Sangat selesa and more confident. Walau pakai seharian, tak berpeluh and kerap buang angin.

3) FOURTH DAY, Suddenly Lily perasan bila duduk automatik posture badan tegak and nak duduk bongkok pun tak boleh sebab badan dah disokong oleh PB. But..kita tak rasa lenguh pun walaupun seharian duduk tegak macam tu kat ofis. Among kawan2 yang kenal rapat dengan Lily mesti notice yang Lily bila duduk agak bongkok so Alhamdulillah sebab pakai PB ni indirectly dengan sendirinya membantu kita memperbetulkan posture badan & tulang belakang.

4) YESTERDAY, lebih tepat sebelah malam (malam tadi) waktu tak pakai PB, Lily perasan n rasa perut lebih tegangbahagian rahim tu dah semakin pejal n tak menggelebeh. Happy sangat and tak sabar nak dapatkan perut yang Flat macam before mengandung dulu. And bahagian yang ada strecth mark dah makin pudar. Alhamdulillah..

Oh ya! untuk dapatkan hasil maksimum Lily sangat mendisplinkan diri pakai PB ni at least 8 jam sehari kecuali hari cuti kat rumah. Kalau keluar weekend pun Lily pakai sebab nak result cepat. Yelah..dahlah tak sempat exercise, tak boleh diet so the least and easiest thing that i can do is pakai PB which is like baju dalam je sekarang. Sangat mudah and yang penting ada HASIL positive.

Alhamdulillah..

Ni link Lily…

http://lifestoryoflily.blogspot.com/2010/11/19-11-10-my-experience-with-premium.html


P/s: So far boleh dikatakan semua customer PB Salha 100% resultnya positive…Alhamdulillah…

Im so happy for all of you, beautiful ladies!!!!

012-222 9453

salha2910@gmail.com

Premium Beautiful..

By Premium Beautiful, Uncategorized 2 Comments

Another gorgeous mama who wears PB!!!

Just after 3 months!!

In only 3 weeks she lost 7kg!!


Before

ejay

After

ejay1

Tanpa pill diet, tanpa exercise and tanpa berlapar…

but..

She still lost her weight naturally!!!


Call us now while promo still ON…

Save up to rm600 + rebate rm225 + “special gift from ME”

Cash and installment accepted!!

Contact us now!!


Ejay

013-9268307

or

Yours truly

012-2229453


Love,

Salha Zain

e

Premium Beautiful..

By Premium Beautiful 8 Comments

Kami adalah antara ibu-ibu yang menggunakan Premium Beautiful…

Premium Beautiful membuat kami lebih cergas dan sihat..

Premium Beautiful membuat kami tampil dengan lebih yakin…

Premium Beautiful membuatkan kami lebih anggun…

Kami ingin berkongsi kepuasan ini dengan anda semua…

Dengan Premium Beautiful anda pasti rasa ape yang kami rase…

We love Premium Beautiful!!!

fb3


hm1

hm2

hm5

hm6

hm7

hm9

hm4

hm3

hm12

hm32

and tidak lupe juge..

hmm1

hmm2

hmm3

Kami dah cuba…anda bila lagi….?

012-2229453

salha2910@gmail.com