fbpx
Tag

slim Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful-The Most Amazing Transformation Ever!!!

By Premium Beautiful4 Comments

Dulu i ade mention  kat my previous entry about dinner gala ..yup..yup…one of them..her name is Fazi..she’s been using Premium Beautiful for only one month and do you want to see the result?!!!

WALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


bam2

Before-76kg

bam1

After- 55kg

fazi

Lost over 20kg in 1 month!!

I can say that this is the most amazing and major transformation ever..

We have  the proof already!!…

Any inquiries……email or call me at:

salha2910@gmail.com

012-2229453

Pink is what???!!!!Gorgeous……….!!!!!!

By Premium Beautiful16 Comments

Last Saturday, we have a blaaaaast nite!!! I looooooove everything about that nite…the pink color, the make up , the dress, my super gorgeous friends, the fantastic event, the non-stop flashlights…wooo…ade jugak terase cam celebrity la jugak kan…seronokla ok…tak reti nk describe cane lagi…now dh tak sabar nk tunggu for the next event in The Mines Resort bulan 7 nih..takleh nk imagine cane la pulakkan…dahla siap ade red carpet bagai…maaaak…tolooooooooong!!!!

P/s: To hanis..saye terpakse meng ‘copy’ all the pics from your blog due to ketiadaan camera…hihhi..thank you so much…muahs!!

3305 71058519077 581354077 1561411 4032105 n

Aishah

 

3305 71058504077 581354077 1561408 721866 n

Farah

3305 71058489077 581354077 1561405 3884992 n

Hanis

 

3305 71058499077 581354077 1561407 4024762 n

Saye..and...izan...

 

izan1

Farah..and...izan...

 

3305 71058419077 581354077 1561393 3948689 n

so this our PB pose!!

3305 71058394077 581354077 1561388 7647154 n
3305 71058409077 581354077 1561391 7314010 n

3305 71058429077 581354077 1561395 418498 n
3305 71058524077 581354077 1561412 7567811 n

Ade macam contest Gadis melayu tv9 tak..hihihi..

3305 71058464077 581354077 1561400 6786529 n 

3305 71058379077 581354077 1561385 3877243 n 1

uuuuhh...i love this pic!!

3305 71058354077 581354077 1561380 1456523 n
3305 71058344077 581354077 1561378 739976 n
3305 71058339077 581354077 1561377 1897917 n
3305 71058334077 581354077 1561376 5349831 n
 

3305 71058439077 581354077 1561397 5671937 n

Aktiviti menelek baju hanis yang sangat cantik!!


3305 71058454077 581354077 1561399 4980619 n

 

 

My Premium Beautiful Body..

By Premium Beautiful14 Comments

Kepada sesiape yang mengenali diri saye..ini adalah baju or kebaye yang i pakai waktu graduation dulu..which is 6 years back..baju ni dah lame tergantung dalam almari lebih kurang 5 tahun juge tak pakai2 sebab tak muat…baju ni telah diniatkan utk diberi kepade anak2 saudara atau anak yatim ke hape sebab i sudah berkeadaan hopeless utk memakainye lagi..bukan baju ni je..baju2 lain pun…Taaaaaaaaapiiiii…..

Disebabkan i tak sempat utk menempah baju utk wedding my brother..i gatal2 mencubenye juge..

hasilnye..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!(terkejut sakan tahap ternganga to the max!!)

Thank you PB..u really make my day!!!…sekarang saye manusia yang sangat happy even dah ade 2 babies badan still macam zaman U lagi…ihikihik….!!!!

sal

tengok tuu..pinggang 27 inch ok...

sal3

PB i love uuu...