fbpx
Tag

testimonial beautiful Archives - SALHA ZAIN

CONGRATULATIONS WANIE!!!

By Success Story One Comment

Congratulations Bakal DSM Wanie…!!!!!!!!

Kagum sungguh dengan kejayaan wanie…an extraordinary and outstanding performance…!!

Baru je join biz and at the same month terus qualify Jam Tangan….100,000 sales a month…woo!!!superb!!!

and bukan tu je…her first income terus dapat almost RM 12k…amazing!!! Plus, jam tangan stokist pun bukan jam biase2…hampir RM 1k…and bakal menghitung hari je nk terus naik DSM..pangkat ketiga so maksudnya..lagi 2 tahap je nk CDM…

Seorang lagi professional dan bekerja di syarikat oil and gas terbesar di Malaysia, dan berpendapatan tinggi..juga ambil peluang untuk join the business…

Makin lame makin ramai golongan professional tak kire usia yang join the biz coz they really believe that their income in this biz can go even further and faster as compared to their yearly bonus..

Dah banyak yang terbukti…dalam biz ni..professional people can create solid income thru the biz for example: extra income almost RM10,000-RM50,000 a month…(can actually go further than this)..

for example:

CDM Adliza almost RM40k monthly

 Bakal CDM Hane almost RM30k monthly

 Bakal CDM Dewi almost RM20k monthly

 Bakal DDM Lily almost RM20k monthly

 Bakal DDM Linda almost RM 20k monthly

 Bakal DDM Ween almost RM20k monthly

 Bakal DDM Aishah almost RM10k monthly

 Bakal DDM Izyan almost RM15k monthly

 Bakal DDM Ismalina almost RM10k monthly

 Bakal CDM Intan almost RM15k monthly

 Bakal DDM Nur almost RM10k monthly

and the list go on……

Just imagine if memang income u all dah RM10,000 or even RM25,000 a month…dapat lagi extra camni…mesti meriahkan…boleh tambah lagi savings kt Tabung Haji…

We already have the solutions and very strong base to get u to that stage…

And now..waiting for you to decide…

p/s: Congrats Wanie and semua pemimpin2 yang terlibat..Izyan and Ismalina..so lets fly EVEN higher this time..!!!KEEP IT UP!!

Holland…Hollaaaa!!!!

By Travelling No Comments

OMG!!!

Cant believe that our next trip is Holland & Belgium…Its like a dream come true AGAIN!!!

Tak sempat nk bawak rakan kongsi gi Hong Kong…ni dah gi Holland pulak…

Holland u olsss!!!!

 

 

Just look at this!!

The tulip has come to be a loved symbol of the Netherlands..

The world’s largest flower garden in Europe..

The most famous canals..Amsterdam has more canal then Venice…owwhh wow…

 

The National Museum of Holland: the Rijksmuseum. If nk tengok painting from the 17th century, beratus2 tahun lamenye ade kat sini…wowieee….!!

 

 

The 5 Star Hotel…ooohhh…Magnificionnn!!

Shopping in Rotterdam…

Not just superstore but it is megastore..

 

 

The Holland famous foooooddd….

Of course..starting with..

The cheese…yummyy..

 

 

Belgian waffle….oh noooo…waffle asal dari sini…waffles Nelson tu tiru okies…

Belgian chocolate..

Oh myyy…seminggu kt sane tak payah makan pape pun takpe…nk makan chocolate sajekkk…

More and more chocolate!!

Oh goshh…is this all made by chocolate…GAME ON!!!

Gosh!!

And last but not least…the most famous ice cream in Holland..that is..

Kat Malaysia mahal ice cream nih…ni kt Holland kite makan byk2 k…

Some facts about Holland…

Did you know that….

  • Holland still has around a thousand old-fashioned working windmills? Oh, my hubby loves Windmills!
  • Holland has no less than 15,000 km of cycle paths? They cycle a lot I guess.
  • Every Dutch person has a bike and there are twice as many bikes as cars? Told ya!
  • The Netherlands and Holland are the same place? Oranje?
  • The Dutch are the tallest people in Europe? Tall, fair and handsome?
  • One-quarter of Holland is below sealevel? Sounds like Venice…
  • Most Dutch people speak a foreign language as well as Dutch? I heard they speak English.
  • Amsterdam has 1,281 bridges? Jom amik gambar kat bridge!
  • Amsterdam is built entirely on piles?
  • The Van Gogh collections in the Van Gogh Museum and the Kröller-Müller Museum are the largest in the world?
  • The highest point in Holland is 323 metres above sea level, and is referred to as a ‘mountain’?
  • Rotterdam is the second largest port in the world?
  • Holland is 6.7 metres below sea level at its lowest point?
  • When you arrive at Schiphol Airport, you are four metres below sealevel?
  • Holland has more than 4,400 km of navigable rivers, canals and lakes?

 

OOOHHHH WOWWWWWW!!!!!!

U want to know how to get this FREE ticket and F.O.C trip???

It is so simple…

Buzz me..

012-2229453/016-3229453

salha2910@gmail.com

Premium Beautiful

By Premium Beautiful One Comment

Our Premium Beautiful promo will not extend anymore….

Baru dapat final notice yang promo ini akan habis on 25th March…

So final date will be 25th March ladiesss….

Save up to RM800 (lepas ni dah takde dah)

Book your miracle corset today..

Call us TODAY!!

Before

After

Just in 3 months!

Me

016-3229453

Al-faath

012-2307430

Izyan

019-4419180

Azlia

016-6601552

Adliza

019-2666160

Aishah

019-2710102

Hidayah

019-2699040

Hane

019-6210521

Dewi

019-2339136

Intan

012-4001830

Afzan (JB)

019-7507556

Iffa

012-3573071

Ayu

013-2206010

Ejay

013-9268307

Sya

019-2454526

Aida

013-9500953

Ainul

013-3612717

Nurul

019-2172608

CT

012-4666162

Shai (Kuantan)

012-9814649

Shafiza (Seremban, Melaka)

012-6586799

Ainil

019-2774316

Uzaini (JB)

012-2492484

Hawa

012-2402229

Gee

017-3714146

 

 

 

 

 

Ezuwan Ismail

By Fashion One Comment

Thank youuuu Ezuwan Ismail….

My designer for The Red Carpet event…

He’ s one of top designer in Malaysia..memang ramai dah artis tempah dekat Ezuwan antaranya Nora Danish, Lisa Surihani, Vanida Imran, Diana Daniel and ramaaaaai lagi…Ezuwan pun designer untuk Anugerah ABPH, ASA, EH, Dewi Remaja and macam-macam lagi…Even he’s one of the top designer, but sangat humble and friendly orangnya…What i love about him is he’s really commited to his work, and he’s really-really creative…cakap je whatever yang u nak for your dress, confirm dress tu akan jadi yang the best!!!

Seriously, i really luuuurvve his creation…

He said, dress ni pun one of his Masterpiece…

Cantekks..i sukee sangat!

It’s like my dream come true dress!!

Thank uuuu Ezuwan!!

Enjoy the pics…

 

 

 

 

 

 

XOXO..

Premium Beautiful: Crown Diamond Manager

By My story 21 Comments

Alhamdulillahhhhhhhh…

Berkat keyakinan yang tinggi, usaha yang berterusan dan bimbingan oleh barisan pemimpin yang hebat akhirnya Salha berjaya di anugerahkan sebagai….

CROWN DIAMOND MANAGER….

Yeeeeaaaaaaaaaa!!!!!!!

crown diamond manager

Crown Diamond Manager (CDM) ialah pangkat yang tertinggi di dalam bisnes ini…dan Salha dah berjaya mencapainya….

Lagi best bile dapat CDM dengan bonus2 lain…

Bonus Wawasan…(pencapaian yang besar untuk seorang pemimpin)

Bonus Car Fund…(kereta adalah FREE….yeeeeaa…)

Bonus melancong…(Perth 2 tiket VIP for FREE)..After this gi Hong Kong, Jakarta and Venice…wehhuuuuuuuu…semua dalam tahun ni….hehe….

Handbag…(designer handbag for FREE oleh our stokist)

dan macam-macam lagi….

Selain tu, Salha pun nk hadiahkan untuk diri sendiri…yelaa…penat2 bekerja mestila kene reward diri sendiri…

ni diaaaa….

my Black Fendi…..

cdm fendi

my Black BMW….

cdm bmw

Both pun hitam…Hitam itu menawan ok…hehehe…..

Alhamdulillah….

Selain tu…before Salha naik CDM haritu pun salha niat nak buat majlis doa selamat and sembahyang hajat untuk doakan semua rakan kongsi yang lain…Alhamdulillah…majlis tu pun dh terlaksana..thanks to Adliza and Ashraf sebab meminjamkan rumah anda yang sangat cozy untuk majlis ni…and terima kasih yang tak terhingga pada my leader yang tercinta CDM Hanis & family dan semua rakan kongsi yang hadir pada malam tu….syukur sgt ade majlis macam ni sebab merapatkan lagi hubungan kami sebagai sebuah keluarga dalam bisnes…

And satu lagi niat Salha…Salha akan mengadakan majlis bersama anak2 yatim di Kuantan…InsyaAllah majlis ini akan kami jayakan bersama2 keluarga di sana….Salha tak sabar betul nk bertemu dgn semua anak2 yatim ini….Moga majlis ini pun berjalan dgn lancar..insyaAllah…doakan Salha…

cdm salha dsm alfaath

Dulu Salha fikir…Boleh ke aku sampai kat sini….Boleh ke aku jadi CDM…Boleh ke aku pegang income 5 angka…Boleh ke aku merasa naik kereta BMW…Boleh ke..boleh ke..boleh ke….

Jawapannye….

MEMANG BOLEH!!!!

SEMUA ORANG BOLEH!!!

Takde orang yang tak boleh….sebab kite bukan dilahirkan untuk jadi seorang yang biasa ataupun seorang yang gagal…Biasa atau gagal ialah atas diri kite sendiri…Kita yang mencorakkannya….

Orang yang berjaya ialah orang yang cepat2 ambil peluang dan usaha yang berterusan…bile kite jumpe satu peluang yang baik…jangan sesekali kite tangguh atau mengabaikannya…nanti diri kite sendiri yang rugi…

Cuba bayangkan kalau salha cume hanya berfikir jee…boleh ke ni..boleh ke tu….boleh ke..boleh ke..tanpa buat pape..

Rase2 Salha boleh hidup macam sekarang ke….

atau..Salha asyik buat alasan…saye ni surirumah, takde contact, takde kawan,takde modal,nanti dulula, tunggula bile saye dah bersedia….

Agak2 kalau salha nk tunggu bersedia dulu..boleh ke salha sampai macam sekarang ni…bile agaknya nk bersedia tuuuu…….

Takkan kite nak tunggu bile kite dh pencen..atau dah tua…masetu mesti dh tak larat kite nk achieve impian kite…Hasilnya…impian hanya setakat mimpi saje…

atau..bile kite dh jumpe peluang…kite ckp..aku tak bolehla jadi cam hanis..aku tak bolehla jadi cam kak ana…ala biarla aku buat style aku sendiri…memang confirm tak jadi…

Concept business ni ialah Follow The Leader…kite buat ape yang perlu bukan buat sesuka hati…

Follow jeee…senangkan…??

So ape kate, Salha seru semua supaya kita bangkit…kite ambil peluang ni…kite buat bersama2…jgn putus asa dgn hidup kita…kita masih ade waktu…peluang masih terbuka untuk kita…jom kite berjaya bersama2…

Mungkin sekarang Salha dah berjaya capai impian Salha….now, giliran anda pulak…dan Salha sentiasa akan ada untuk membimbing anda….

Jangan malas, jangan tunggu, jangan buat seribu alasan…nanti kite tak kemana2…

Jom kite ubah hidup kita bersama2…

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa yang pada diri mereka ”- surah Ar-Ra’ad ayat 11

Sesungguhnya, Allah sangat sayangkan hambaNya yang sentiasa berusaha…

InsyaAllah…

Premium Beautiful….

By Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Call out to all beautiful ladies all around he world…


PB promo will ends on this 31 December…

This is FINAL call!!


Because of overwhelming demand everyday…

Kat sini i nak explain all the details about the promo..


Normal price RM2600 but promo price ialah RM2000-2200 ikut size..

On top of that u will get RM225 cash rebate

Let me know your measurement:

-bust
-under bust
-pinggang
-pinggul

Semua in cm tau….

Then, this promo is for cash and installment by CC and Rhb Easy

1) For cash payment..

Please bank in to my acc:

Salha Zain
Maybank
1621 0658 7478

Please email me your payment receipt at salha2910@gmail.com..

2) For installment by CC…

Please let me know your email or fax no and i will fax the CC online form…

3) For installment by Rhb Easy…

U can go to any Rhb Easy counter all around Malaysia including Sabah and Sarawak…

Memang banyak sangat counter die..memang betul2 EASY!!

This is THE OUTLET LISTING


Further enquiries….

Please contact or sms my PA on this no.

010-2651695

Cepat book your set now…

After this promo takkan ulang lagi…

Thanks all…

XOXO!!!

Premium Beautiful-One Happy Customer…

By Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Sitiiii….I’m happy for you dearrrr….!!!

Dahla orangnye cantik, bersopan santun, and now body pulak mantapp…aiyooo…

Kalau u masuk pertandingan Gadis Melayu confirm menang nih!!!

ct

“…setelah sebulan memakai PB.. amazing! dh boleh pakai baju lama blk, baju masa berat badan 44kg uolls…
…lps ni kena cari blk baju2 lama lah hehe. sebabbbb baju yg ada skrg besar+gelebeh2 belako..rimas jer pakai, jap2 bahu jatuh la, ni la tu la..mcm2! xsedap pakai kan…”
Tengok this link utk cerita selanjutnya…

http://cikwhite.blogspot.com/2010/12/pb-my-result.html



PREMIUM BEAUTIFUL-Mane lagi Sexy??

By Uncategorized No Comments

Kenape perlu bengkung beginiii??


beng1

begini..

beng2

dan beginiii…

beng3

Tau tak ape kesan pakai bengkung seperti  ini..:

– sakit tulang belakang

-susah untuk bergerak atau menyusukan bayi..

-stretch-mark tak hilang

-sometime tersalah bengkung buatkan rahim boleh jatuh…

-menekan peranakan kerana kainnya tidak stretchable and flexible..

-panas dan berpeluh buatkan tidak selesa..

-terjadi perpeluhan yang boleh mengakibatkan pertumbuhan bacteria dan kulat pada alat sulit dan pangkal rahim..

-sometime mengakibatkan perut jadi hitam…

dan macam2 lagi…

So kenape perlu berbengkung macam ni kalau kite boleh pakai bengkung macam ni…

premium-beautiful

or cam yours truly…chewahh..

sal222

Tak ke lagi sexy….

Abang kite pun tergoda ok…

Kebaikan PB ni u all semua pun dah tau kan…

So jom kite berpantang secara sexy…

Kan lagi sexciting!!

Promo still on until 31 Dec ni..

Call me at 016-3229453 (my BB phone)

or

email me at salha2910@gmail.com