fbpx
Tag

testimonial premium beautiful Archives - Page 3 of 9 - SALHA ZAIN

Premium Beautiful: Hong Kong Here We Come!!!

By TravellingOne Comment

ddb

Alhamdulillah…selesai je Perth..next will be Hong Kong pulak…

So, InsyaAllah…satu bus rakan kongsi bakal diterbangkan ke Hong Kong…

Tahniah pada semua rakan kongsi yang qualify…jom kite enjoy honeymoon kat sane…

Mase nilah nk spend time puas2 with our hubby…

couple hk1

enjoy the VIP and luxury treatment..

hotel hk 1

spa and massage…ni yang paling i tak sabar…

spa massage

fine dining

finediningbig

and last but not least…shopping!!..

Hong Kong memang terkenal dengan syurga shopping…hehe..

shopping hk1

Jadi…pada semua qualifiers..kita enjoy k!!

Tak sangka kan..hanya dengan Premium Beautiful boleh bawa kt semua tempat ni…

So far, Salha sendiri dah ke Switzerland (oh view die memang cantek), Perth (fish & chips dieee..fuh!) and next will be Hong Kong (sungguh tak sabar)…

and next will be VENICE!!!So pada semua rakan kongsi…prepare yourself to Venice pulak k…kita naik gondola puas2 kat sane….sape2 prepare awal2 memang CONFIRM dapat pergi punye!!!

and pada semua my blog reader and FB friends and sape2 diluar sane…rase2 nk gi Venice VIP package and F.O.C…

call cepat2 k..hehe…

016-3229453/012-2229453…

or email me at

salha2910@gmail.com

Premium Beautiful : Salha Zain : Perth

By Travelling4 Comments

Ok kita sambung Day 2 in Perth Austaralia…

Tak sangka kan buat Premium Beautiful  ni je dah bawak kami gi Perth..after this Hong Kong and Venice…haih…(iklan jap…hehe…)..bukan apa…bangga sangat ngan kebolehan Premium Beautiful nih…business yang boleh pergi jauh…bukan sket2 je..

So, semalam lepak kt Fast Eddy sampai kul 3 , tapi today bangun dgn penuh ceria…

ALF 1010 430

Morning all!!!

 

ALF 1011 431

Our breakfast!!

ALF 1016 436

 

ALF 1020 440

Ready to rumble!!!

 

ALF 1031 451

ALF 1043 461

 

ALF 1068 486

 

Our Hotel..

ALF 1102 515

At the zoooooooo!!!!yeay!!

ALF 1221 622

 

ALF 1228 629

 

ALF 1235 636

 

ALF 1246 646

 

ALF 1238 639

 

ALF 1288 686

The zoo show!!

ALF 1284 682

ALF 1304 699

Jack tgh kejar kambing…heheh…cute…

ALF 1374 762

sape nk mencukur??

 

ALF 1428 803

 

ALF 1444 818

ALF 1472 71

First time pegang kangaroo di Australia…impian jadi realiti…hehe…

ALF 1541 904

Makan time!!!orang zoo prepare barbeque for us….sedaaap!!

ALF 1565 925

 

ALF 1568 928

sedap u olsss…!!!semua fresh2…

ALF 1585 945

Bercamwhoring….

ALF 1606 962

Brenti solat jap…

ALF 1622 976

Lepas solat gi shoppinggggg kat harbour town…semua barang sale kt sini…sebut je jenama ape pun…

ALF 1635 987

 

ALF 1640 992

 

ALF 1643 995

 

ALF 1659 1001

I beli Converse limited edition…cari kt malaysia sampai nangis pun tak jumpe….

ALF 1670 1009

and beli cabin bag from Kate Hill…designer from Australia….cute sgt beg tuh!!

ALF 1710 1046

ALF 1684 1023

Makan waffle tersedap di dunia…!!

ALF 1701 1037

Dapat souvenir from the company…hari2 pun dapat souvenir…

ALF 1749 10791

Malam shopping lagik!!!

ALF 1761 1091

 

ALF 1791 1113

 

ALF 1774 1102

 

ALF 1820 1129

 

ALF 1805 1122
ok sambung day 3 pulaks…tungguuuuuu……

Bye u olsss!!!!!

Salha Zain: Perth Australia

By Travelling9 Comments

Alhamdulillah…baru selesai our journey ke Perth…this is my 2nd time melancong dengan business…

Seperti biase..memang best…but gi Perth ni lagi best coz lagi ramai rakan2 kongsi yang ikut…taktaula cane Hong Kong nanti…2 bas terus…confirm gempak habis…memang lain melancong sendiri ngan melancong dgn kawan2…of course melancong dgn kawan2 lagi enjoy…hehe…

So, our first day..sampai di KLIA pukul 7am coz our flight kul 9am..(mengantuk banget)..mane taknye..satu malam kemas beg tak tido…

First day kt klia theme  hiphop ala2 “ya-a-aww”..(betul ke aku eja nih)…kitorang pakai hooded jacket by famous designer..Ed Hardy..(michael jackson, britney and madonna pun pakai tau..bangga haku jap)…

ALF 0389 3

ya-a-aw with our new shades!!

 

ALF 0403 10

With all qualifiers!!!

 

 

ALF 0411 13

With my beloved hubby and bakal CDM this year!

 

ALF 0415 17

With my beloved biz partner a.k.a best buddy adliza...bakal CDM this year!!

 

ALF 0434 26

Dah masuk departure...bye2 u olss!

ALF 0454 42

Bace itinerary...hah ape?...1st day free and easy...woo!

ALF 0490 59

da' fooood...i seriously enjoy the food...memang sedap...siap makan ice cream lagikk..

 

ALF 0497 64

dah makan tidoo…kroh..kroh…

ALF 0463 50

qada tido...dah sampai nanti nk rat race!

 

ALF 0524 82

dah sampai...adeh...penat nyeh...

 

ALF 0562 108

muka2 tak sabar nk berjalan...

 

ALF 0627 152

pemandangan kt perth...rumah die cantek2!!!kalau i billionnaire confirm beli satu kat sini...

 

ALF 0687 205

sampai tempat first utk bergambar!!canteekkkk....pemandangan Perth city kt blakang tu...nampak tak...memang superb!!..

 

ALF 0693 211

 

ALF 0700 215

 

ALF 0703 218

 

ALF 0704 219

 

ALF 0712 227

 

ALF 0715 228

 

ALF 0727 239

 

ALF 0788 294

 

ALF 0846 4

Lepas amik2 gamba…then we had our dinner at one of the top indonesian restaurant in Perth…

after makan…ni tempat pertama melabur duit…hehe…

beli souvenir utk semua family and rakan kongsi tersayang…

ALF 0841 330

penat shopping..kita minum dulu….susu M yang MMMMMM!!!!

 

ALF 0855 344

 

ALF 0874 361

 

ALF 0880 367

jalan balik ke hotel…hehe..

 

ALF 0886 373

our room…sgt besar ok…best sgt!!

ALF 0891 378

ni part paling i suke…tgh2 bandar Perth ternampak name i kt screen…welcome note from Citigate Hotel…

ms lagik…awwwww…..

ALF 0898 382

dah check in kitorang keluar lagik coz laparla pulak…

we all lapek kt Fast Eddy 24 hours diner…best gilerr…

ALF 0920 385

the menu…Fish and Chips after convert rm60++ sepinggan…oh ok….

ALF 0942 388

cantekkan….kitorang lepak sampai kul 3 pagi pun tak sedar…

ALF 0955 394

back to our hotel…

ALF 0987 410

 

ALF 0991 414

 

ALF 1008 429

ok peace all…mase untuk tidoooo….esok nk kumpul tenaga gi shopping lagikk…!!

ALF 1002 425

adios!!

Holiday..

By My story2 Comments

Setelah bekerja keras selama 4 bulan untuk Pakej Hong Kong..Sampai taktau penat and taktau waktu tido..finally, i berjaya bawa hampir satu bas ke Hong Kong…Alhamdulillah…rase happy sangat bile impian rakan kongsi tercapai…

Congrats utk qualifier Hong Kong dan penerima Jam Tangan..Jam tangan meaning dah semakin ramai rakan kongsi Salha berjaya pegang income 5 angka…5 figure income + Hong Kong FREE..wow!!sure korang enjoy sakannn…

tomorrow Salha akan reveal siapa qualifier2 ni semua..so tungguuuu….

Jadi bile dh closing…memang i betul2 balas dendam..nk qada’ tido, qada’ makan and qada’ shopping..

So me and Hanis check in kat Double Tree..we all amik Executive Suite..sebabnya…kami bawak bibik…takkan nk tido sebilik kot…jadi kenela book bilik hotel yang big enough and ade compartment..

Memang best yang tak terkata..lagi best bile gi holiday with my best buddy aka pemimpin ini….

Seriously i ckp, even holiday kt area KL je but our holiday was totally AWESOME!!!!!!!!

 

Bandar Kuala Lumpur 20110404 00357

IMG 20110402 00313

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00308

 

IMG 20110402 00312

 

IMG 20110402 00311

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00316

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00322

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00323

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00326

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00328

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00329

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00330

 

Bandar Kuala Lumpur 20110402 00331

 

Bandar Kuala Lumpur 20110404 00353

 

Bandar Kuala Lumpur 20110403 00337

 

IMG 20110403 00342

 

IMG 20110403 00347

 

IMG 20110403 00351

 

IMG 20110404 00356

 

Petaling 20110403 00340

 

Petaling 20110403 00339

 

Bandar Kuala Lumpur 20110404 00358

AWESOME!!!!

Congratulations…

By Business, Premium Beautiful3 Comments

Sorry lama dah tak update but dengan kesempatan ni i wanna wish

“CONGRATULATIONS’

to Intan pencapaiannya mendapat 100,000 sales a month…

Seorang demi seorang lagi rakan kongsi group kami yang mendapat pendapatan 5 angka…

Intan pun berjaya mendapat 2 tiket ke Hong Kong bersama rakan kongsi beliau Zura dan Nur…Walaupun dengan kesibukan bekerja sebagai seorang Engineer di Oil & Gas Co. tetapi Intan berjaya untuk mencapai semua ini dalam mase 3 BULAN sahaja…

Congrats again dear!!

Im really proud of you…!!

 

intanjam

 

intanjam2

 

Hopefully, dengan platform business yang sgt kukuh ini, InsyaAllah Salha dan group kami akan melahirkan dan membantu lebih ramai lagi usahawan yang berjaya di Malaysia…

 

Aminnnn….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My Wishlist of 2011…

By Business, Fashion, Premium Beautiful4 Comments

Dulu, wishlist Salha nk jadi CDM, nk beli BMW, and nk beli designer handbag dah jadi kenyataan…

So ni my wishlist utk tahun ni…

Bulan depan…..

multi speedy

RM8000++

 

Bila my income dh reach 100k per month…

(actually bulan depan kot income dh camni..i dah tempah dah kat Chanel….

i amik latest design for Maxi jumbo..ade double flap..ngeeeee…)

chanel large flap bag

RM14,000++

 

and bile my saving dah reach rm1 million

(oh ni memang tak sabar….target dapat kumpul by Januari 2012…weeee…!!)

 

hermes birkin

RM30,000++

 

 

Barulah rase cam Victoria Beckham..hehe!!!


victoria beckham hermes birkin1

 

Uuuhhhhh shinin’..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Premium Beautiful Business

By Business, My Fav's, My story, Premium Beautiful6 Comments

Business ni sangat2 beautiful…every single day me and my group mesti ade beautiful moments together…dahla takde pressure..we all boleh tentukan mase kita sendiri…boleh buat keje or discuss about business kat mane2 yang kami suke contohnya kt KLCC ke, Pavi , Empire, The Curve, OU…and apart from that we can enjoy our favourite food together..Teh Tarik Place ke, Wong Solo, Sakae Sushi, Ole2 Bali,Chillies,Dome,Ikea Cafe or enjoy our favourite drink /dessert together cthnya kat Starbucks,Dome,Coffee Bean, Tutti Fruity, Delicious (i suke red velvet) and macam-macam lagila…selain tu, takkala makan minum jekan..of coursela gi shopping…and kadang2 sempat tgk movie dulu (tu activity i ngan hanis dulu2)…

Dahla business ni memang enjoy and takde pressure..we all pulak bekerja in a team…and bukan setakat team je..dah macam sisters dah kami ni…rasenya lagi rapat dari adik beradik…

The best part is…at the end of the month..dapat income…kalau ckp income ni memang luarbiase sket..dhla best buat bisnes enjoy2 je..if utk orang bekerja buat waktu weekends je..taaaaapi….income paling kurang pun rm4000 and Alhamdulillah kalau biz partner Salha kebanyakannya, dah capai income 5 figure…Alhamdulillah syukur…and ramai lagi yang dalam proses nk dapat 5 figure jugak…insyaAllah…

Tu baru kat malaysia je salha cerita…tak masuk cerita nk pegi melancong oversea…untuk tahun ni kami akan berlepas ke Perth on April and next will be Hong Kong and Venice…aiyooooo, Venice ke….mau i tido dalam Gondola tu kan tak bangun2!hehe…paling best if pegi pulak same2 ngan kawan2 business..memang enjoyla..macam untuk Hong Kong ni insyaAllah salha akan bawak satu bas…tak ke best tu pandang kiri kanan semua kawan rapat kite,adik bradik kite…bestnyeeee!!!!confirm kat Hong Kong nanti..turun bas je masing2 lari marathon gi shopping kan…wooo…tak sabar…

Bandar Kuala Lumpur 20110309 001771

Me at KLCC...sambil berbisnes sambil buat Chanel Makeover..siap photoshoot lagikk!!


Bandar Kuala Lumpur 20110309 00173

I di personal touch oleh my leader aka best buddy..dah macam kembar dah kami..hanis pun join makeover jugak..hehe...

 

Bandar Kuala Lumpur 20110304 001421

Ngan iffa kt KLCC...maseni kat Chanel jugak...nk borong Chanel...konon nk beli satu je barang...terbeli lapan...haih!

 

Sungai Buloh 20110312 00196

Ngan Aishah at Teh Tarik Place...Kami amat menyukai roti canai garing die ok!!sgt setappp!!

 

IMG 20110312 00193

With Dina, biz partner Aishah...hmmm...sweetkan diorang...macam adik beradik...

 

Ampang 20110313 00209

With CT and Aida kat Wong Solo...ayam die memang fav..nampak tak baju merah tu..anak dh dua tapi cunsss!!yang biru tu pulak still single uu...

 

Sungai Buloh 20110311 00191

With Izyan and Aishah...dh bincang bisnes..gi shopping pulak...maseni i jadi izyan punya image consultant..habis semua baju kt Forever21 tu kitorang try..

 

IMG 20110305 00170

with afzan...my dear biz partner kt jb...sweet orangnye...sian die kt jb..tapi u bukan keseorangan tau dear...kami sentiasa ade kt kl ni utk uu...

 

IMG 20110313 00210

muka kekenyangan kt Wong Solo...Alhamdulillah!!go Aida!Bakal jam!

 

Hehehe…sesiapa nk join our beautiful journey, jomla…best sangat tau…kite tengah2 muda2 ni la mase nk rase semua ni…kan..kan…hehe…jom2!
XOXO!!

016-3229453

salha2910@gmail.com

 

Premium Beautiful

By Premium BeautifulOne Comment

Our Premium Beautiful promo will not extend anymore….

Baru dapat final notice yang promo ini akan habis on 25th March…

So final date will be 25th March ladiesss….

Save up to RM800 (lepas ni dah takde dah)

Book your miracle corset today..

Call us TODAY!!

Before

After

Just in 3 months!

Me

016-3229453

Al-faath

012-2307430

Izyan

019-4419180

Azlia

016-6601552

Adliza

019-2666160

Aishah

019-2710102

Hidayah

019-2699040

Hane

019-6210521

Dewi

019-2339136

Intan

012-4001830

Afzan (JB)

019-7507556

Iffa

012-3573071

Ayu

013-2206010

Ejay

013-9268307

Sya

019-2454526

Aida

013-9500953

Ainul

013-3612717

Nurul

019-2172608

CT

012-4666162

Shai (Kuantan)

012-9814649

Shafiza (Seremban, Melaka)

012-6586799

Ainil

019-2774316

Uzaini (JB)

012-2492484

Hawa

012-2402229

Gee

017-3714146

 

 

 

 

 

CHANEL

By Fashion, My Fav's, My story, Premium Beautiful2 Comments

Last Friday, i dengan my biz partner Iffa pergi KLCC…i nak personal touch iffa sambil nk bincang strategy coz dalam bisnes ni memang pemimpin akan sentiasa bersama rakan kongsi untuk bimbing dan memberi tunjuk ajar dan kami sentiasa bekerja secara teamwork..

I nak pastikan iffa berjaya dalam bisnes ni dan iffa target nak pergi Hong Kong and nk dapat jam bulan ni…and bile iffa dapat Hong Kong and jam confirmla income RM 10k….Go Iffa!!!

Bile kite sentiasa yakin, rujuk pemimpin, bulat hati dengan pemimpin, never ever give up, CONFIRM jadi….

So bile dh habis, apelagikan…nampak tengah2 KLCC buat promo makeover…so kite berdua pergila serbu…

I plan just nk beli satuuuu jeee foundation tapi disebabkan CHANEL Le Blanc sangat menerujakan hatiku..mane tak teruja…pakai je skin care die and make up base sangatla memflawlesskan kulit…siap glowing2 lagi…oh i sukeee..

So im officially CHANEL lover..yup im so in loooveee with it…now, i have a complete set of  CHANEL make up…

Yeaaaay!!

 

Bandar Kuala Lumpur 20110304 00142

 

With Iffa…Bakal Jam Tangan + Hong  Kong + Income RM10k…

Go Iffaaaaaaaaaaaa!!!!!!

 

Bandar Kuala Lumpur 20110304 00139

 

Bandar Kuala Lumpur 20110304 00144

Bandar Kuala Lumpur 20110304 00143

 

Sungai Buloh 20110305 00149

 

Uuuuhh…. im so in loveeee……

XOXO

Ezuwan Ismail

By FashionOne Comment

Thank youuuu Ezuwan Ismail….

My designer for The Red Carpet event…

He’ s one of top designer in Malaysia..memang ramai dah artis tempah dekat Ezuwan antaranya Nora Danish, Lisa Surihani, Vanida Imran, Diana Daniel and ramaaaaai lagi…Ezuwan pun designer untuk Anugerah ABPH, ASA, EH, Dewi Remaja and macam-macam lagi…Even he’s one of the top designer, but sangat humble and friendly orangnya…What i love about him is he’s really commited to his work, and he’s really-really creative…cakap je whatever yang u nak for your dress, confirm dress tu akan jadi yang the best!!!

Seriously, i really luuuurvve his creation…

He said, dress ni pun one of his Masterpiece…

Cantekks..i sukee sangat!

It’s like my dream come true dress!!

Thank uuuu Ezuwan!!

Enjoy the pics…

 

DSC 0055 2

 

DSC 0060 4

 

DSC 0061 51

 

DSC 0098 161

 

DSC 0089 141

 

XOXO..

PREMIUM BEAUTIFUL-Red Carpet Event..

By Fashion, Success Story13 Comments

Seperti yang dijanjikan..ini die gamba on our Red Carpet Event yang berlangsung pada hari Sabtu on 26th..on that day ialah Malam Anugerah untuk semua Diamonds..so i dapat anugerah sebagai Double Diamond Manager (walaupun dah CDM), coz i jadi CDM on January meaning sebagai pembuka tirai tahun 2011 ini..but dapat anugerah CDM on Dec 2011 nanti..so kene nantikan my Grand Event akhir tahun nanti…

And congratulations pada semua rakan kongsi Salha yang dapat anugerah malam tu..adliza for DSM and DDM(dua2 sekaligus)..cane tah timing i and adliza amik anugerah mesti samee…hahah klakarkan… and my hubby (for DSM)..Alhamdulillah…So insyaAllah after this lebih ramai lagi yang menyusul..

So Salha tanak cerita panjang2…enjoy the pic…that night memang best sgt..it was a blaaasssstt!!!!

DSC 0398 801

 

DSC 0061 5

 

DSC 0053 1

 

DSC 0089 14

 

DSC 0110 19

 

DSC 0085 11

 

DSC 0098 16

 

DSC 0073 8

 

DSC 0133 20

 

DSC 0137 21

 

DSC 0154 26

 

DSC 0165 29

 

DSC 0167 30

 

DSC 0175 33

 

DSC 0180 35

 

DSC 0190 37

 

DSC 0229 45

 

DSC 0232 46

 

DSC 0233 47

DSC 0255 56

 

DSC 0237 49

DSC 0239 50

 

DSC 0240 51

 

DSC 0276 64

 

DSC 0282 66

 

DSC 0245 54

 

DSC 0335 67

DSC 0340 69

 

DSC 0343 71

 

DSC 0348 72

 

DSC 0360 75

 

DSC 0368 77