fbpx
Tag

testimonial Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful – Back Pain

By Premium Beautiful 3 Comments

Ouuucccchhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Rupe-rupenya ramai wanita kat luar sane yang suffer penyakit ni…sepanjang i kt biz ni…ramai jugak my customer yang kene back pain…

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

Alhamdulillah…semakin hari semakin banyak feedback yang kami dapat from pengguna Premium Beautiful yang dulunya back pain memang dapat result yang positive…

So, sesiape ade masalah yang same..cube experience sendiri the magic of Premium Beautiful…

Contact our top agent now..

Salha 012-222 9453

Alfie 012-230 7430

Get your Magic PB now!!!!

Premium Beautiful

By Premium Beautiful One Comment

Our Premium Beautiful promo will not extend anymore….

Baru dapat final notice yang promo ini akan habis on 25th March…

So final date will be 25th March ladiesss….

Save up to RM800 (lepas ni dah takde dah)

Book your miracle corset today..

Call us TODAY!!

Before

After

Just in 3 months!

Me

016-3229453

Al-faath

012-2307430

Izyan

019-4419180

Azlia

016-6601552

Adliza

019-2666160

Aishah

019-2710102

Hidayah

019-2699040

Hane

019-6210521

Dewi

019-2339136

Intan

012-4001830

Afzan (JB)

019-7507556

Iffa

012-3573071

Ayu

013-2206010

Ejay

013-9268307

Sya

019-2454526

Aida

013-9500953

Ainul

013-3612717

Nurul

019-2172608

CT

012-4666162

Shai (Kuantan)

012-9814649

Shafiza (Seremban, Melaka)

012-6586799

Ainil

019-2774316

Uzaini (JB)

012-2492484

Hawa

012-2402229

Gee

017-3714146

 

 

 

 

 

CHANEL

By Fashion, My Fav's, My story, Premium Beautiful 2 Comments

Last Friday, i dengan my biz partner Iffa pergi KLCC…i nak personal touch iffa sambil nk bincang strategy coz dalam bisnes ni memang pemimpin akan sentiasa bersama rakan kongsi untuk bimbing dan memberi tunjuk ajar dan kami sentiasa bekerja secara teamwork..

I nak pastikan iffa berjaya dalam bisnes ni dan iffa target nak pergi Hong Kong and nk dapat jam bulan ni…and bile iffa dapat Hong Kong and jam confirmla income RM 10k….Go Iffa!!!

Bile kite sentiasa yakin, rujuk pemimpin, bulat hati dengan pemimpin, never ever give up, CONFIRM jadi….

So bile dh habis, apelagikan…nampak tengah2 KLCC buat promo makeover…so kite berdua pergila serbu…

I plan just nk beli satuuuu jeee foundation tapi disebabkan CHANEL Le Blanc sangat menerujakan hatiku..mane tak teruja…pakai je skin care die and make up base sangatla memflawlesskan kulit…siap glowing2 lagi…oh i sukeee..

So im officially CHANEL lover..yup im so in loooveee with it…now, i have a complete set of  CHANEL make up…

Yeaaaay!!

 

 

With Iffa…Bakal Jam Tangan + Hong  Kong + Income RM10k…

Go Iffaaaaaaaaaaaa!!!!!!

 

 

 

 

Uuuuhh…. im so in loveeee……

XOXO

Personal Image Consultant…

By Fashion, Uncategorized One Comment

Chewah….!!

Transform jadik image consultant pulak…hehe…lepas ni transform jadik Kim Kardashian pulak…hehe..(coz dulu Kim pun started dgn jadi image consultant and personal shopper)…

Macam best la pulak kerja2 camni…hehe…

Sambil buat biz sambil window shopping…jadi banyakla nampak barang cantik2 kat mall2 around KL….

Manetaknya…office i everywhere…coz jumpe client paling selalu kt KLCC, Pavillion,Gardens..and lately i suke Empire pulak…

So if u all nk tanye mane ade latest design,new arrival untuk baju, kasut,accessories…just ask me…hehehe…

So for now..semalam my dear biz partner Adliza ade tanye baju yang sesuai for her…

She like something yang fashionable and sesuai untuk jumpe client..

Ini her picture:

ad0

Baju hitam tu eh...bukan yang baju merah tuu...haha..

So my dear…ini yang i found out for you….

Semua from Topshop…

ad1

can wear with jeans..and bangles...(bangles pakai banyak2 sket...)

ad2

ad3

wear with black coat or jacket

ad5

baju ni paling safe and cantekk...senang nk gayekan ngan pape pun...if u wear with skinny jeans..make sure wear high heels...if u wear with straight cut or boot cut jeans wear with wedges...

ad6

pakai ngan jacket hitam and jeans and wedges cam my bimba and lola...sure cantekk!!

ad16

ad7

baju ni little bit heavy but still u look elegant...add simple necklace to complete the style...

ad8

wear with black inner or shirt

ad9

design baju ni sesuai for adliza but kaler die ade yang ni je...

ad10

wear with black pants...so gorgeous...!!

ad11

baju ni can hide any flaw...i think sesiape pakai pun cantik...if nk tambah accessories u can wear with belt as well...

ad13

wear with inner and colorful tudung...can add gold bangles...nampak stylish!!

ad15

black always rite and safe!!

ad171

straight cut pants sesuai for you...

ad18

boycut jeans pun sesuai dgn tops2 kat atas...

Ok Adliza…Enjoy!!!!

Premium Beautiful

By Premium Beautiful No Comments

Testimonial from customer Salha…

Baru pakai 5 hari dh rase perbezaannya…

Inilah yang dikatakan MAGIC!!

Hanya pemakai PB saje yang tau how MAGIC it is….

Congrats Lily!!

lily

Pagi ni masa pakai PB i notice belakang long bra dah ada ruang sikit. Hari tu masa mula-mula pakai sendat sikit. Now starting to lose. And its true, macam yang Lily tengok2 kat blog Salha n others’ testimoni, pakai beberapa hari je dah start rasa perbezaannya. Rasa lebih selesa n dah macam second skin to our body.

Masa mula-mula pakai rasa lain gak sebab dah lama tak pakai korset. Rasa macam badan disokong n padat. Nak gerak2 pun rasa pelik tapi sebenarnya walaupun pakai PB boleh buat ape je kerja.


These are among positive different yang Lily notice selepas pakai PB:-

1) FIRST DAY, Lepas aje sarung PB (first time ambil masa dalam 5 minit ke atas) terus nampak shape kita berubah! PB membentuk lekuk /curvy yang mana patut so Pinggang nampak ramping and suddenly size cup bra bertambah. Alamak!! *wink* Salah satu benefit PB ialah ia akan memberikan size sebenar lingerie yang patut kita pakai coz memakai baju dalam yang salah size sebenarnya sangat mempengaruhi pembentukan badan. Huhu..

2) SECOND DAY, Dapat pakai pants to office tanpa rasa tak selesa (ketat) coz PB dah menyokong and membentuk Peha. Sangat selesa and more confident. Walau pakai seharian, tak berpeluh and kerap buang angin.

3) FOURTH DAY, Suddenly Lily perasan bila duduk automatik posture badan tegak and nak duduk bongkok pun tak boleh sebab badan dah disokong oleh PB. But..kita tak rasa lenguh pun walaupun seharian duduk tegak macam tu kat ofis. Among kawan2 yang kenal rapat dengan Lily mesti notice yang Lily bila duduk agak bongkok so Alhamdulillah sebab pakai PB ni indirectly dengan sendirinya membantu kita memperbetulkan posture badan & tulang belakang.

4) YESTERDAY, lebih tepat sebelah malam (malam tadi) waktu tak pakai PB, Lily perasan n rasa perut lebih tegangbahagian rahim tu dah semakin pejal n tak menggelebeh. Happy sangat and tak sabar nak dapatkan perut yang Flat macam before mengandung dulu. And bahagian yang ada strecth mark dah makin pudar. Alhamdulillah..

Oh ya! untuk dapatkan hasil maksimum Lily sangat mendisplinkan diri pakai PB ni at least 8 jam sehari kecuali hari cuti kat rumah. Kalau keluar weekend pun Lily pakai sebab nak result cepat. Yelah..dahlah tak sempat exercise, tak boleh diet so the least and easiest thing that i can do is pakai PB which is like baju dalam je sekarang. Sangat mudah and yang penting ada HASIL positive.

Alhamdulillah..

Ni link Lily…

http://lifestoryoflily.blogspot.com/2010/11/19-11-10-my-experience-with-premium.html


P/s: So far boleh dikatakan semua customer PB Salha 100% resultnya positive…Alhamdulillah…

Im so happy for all of you, beautiful ladies!!!!

012-222 9453

salha2910@gmail.com

Beautiful Life..

By Business, My story 2 Comments

How beautiful the business is kalau tiap-tiap hari can generate rm600 a day…

Itu tak termasuk dengan kereta yang FREE dan..

Travel yang FREE…

Haih lepas ni Perth pulak…

Alhamdulillah jumpe dengan biz ni..

Hope that end of 2011…i want to have my 1st Million…and..

6 figure income…$ * * *, * * *.00 every month…..

Ka-ching!!!

P/s: I nak start berangan from now coz i know every time i berangan akan jadi kenyataan…InsyaAllah…

With premium beautiful, your life will be beautiful!!

sa

This pic taken from hubs i-phone before we all nk gi dinner on my birthday nite..

Azam Baru!!

By Business, My story, Uncategorized No Comments

money_jar

Starting November Salha berazam nk save duit banyak-banyaaaakkk…

Alhamdulillah…baru dapat income!!

So bulan ni nk save RM10,000…

Ka-chingg!!

RM 10,000 solid for saving only…duit shopping dah memang put aside awal-awal daaah…

Bulan depan berazam nk simpan RM15,000 pulak….

Then 20,000 then 30,000 then 50,000 then 100,000…huhu..

And i akan pastikan amount tu increase tiap2 bulan…

Coz akhir tahun depan i want to have my 1st

RM 1,000,000.00

Wooohooo!!!

Premium Beautiful..

By Business, Premium Beautiful No Comments

My beloved biz partners a.k.a Premium Beautiful Experts…

Adliza, Nurul and Ida akan ke Kelantan esok…

Kami akan melebarkan lagi sayap kami ke seluruh pelusuk

Malaysia…

Kami akan berada:


Di Kota Bharu dan Pasir Mas

12 November 2010

Dari 8 am – 9 pm


Kami menyeru pada semua warga Kelantan, blog2 reader,

kawan-kawan FB, Twitterian kami yang tercinta…

Sesiapa yang berminat untuk mencari peluang business untuk

pendapatan 5-6 angka..

Inilah masanya dan rebutlah peluang ini…

Kami sudah buktikannya!!!


swiss1-10

Sekarang giliran anda pula!!!!


Call our experts NOW and book your appointment!!!


Liza

019-2666-160

Nurul

019-2172-608

Ida

012-3939-692



Im so Happyyy!!

By My story, Uncategorized No Comments

Saye sungguh happyyyy!!!

Happy..happy..happy…!!

Firstly because…i qualify to Perth…Yeayyyyyyyyyy!!!!!

Perth…. here i comeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

perth1

Tak sabar nk explore the city at night!!

perth2

ambik gamba and sunbathing kt beach...ceehh!! perasan...

perth-shop

aaaannddd...shopping!!!!

Tak sabarnyeeeeee!!!!!


Then, semalam saye jumpe 3 orang client…semuanye my blog reader…happy sangat jumpe diorang….to Siti, Lily, and Baizura…seronok sgt jumpe u all k!!Selama ni just email2 je…then bile jumpe and sembang macam2 cerita keluar…memang cool la u all!!!

So semalam lagi best bile Baizura cakap…Salha…u dah kecik dari gamba baju biru TV9 tu…i dalam hati..melonjak2 happyyy ok…..hehehe…..so nantikan gamba terbaru ku yeee…..Misi harus diteruskan…yes Salha…u can do it!!!


So today…i happy jugak…i tgh dok kat my home office and tgh browse..kata mane tempat yang nk bermanja-manjakan diri…u all tau tak Spa mane2 yg best….yang boleh massage and facial…i really nk pamper myself selepas penat berbisnes…(penat ke?hehe)..

So please u all mane tempat best utk pamperkan diriku ini…

massage

Oh sedapnye orang massage badan...

massage11

rendam2 kaki kt air....best nye...

massage2

orang urut muke..mesti tertido terus i...

Kalau korang ade suggestion, bagitau k!!!

Anything call and sms me…

012-2229453

salha2910@gmail.com

Thank you Premium Beautiful…

By Premium Beautiful 6 Comments

Oh im so happy today!!

Seluar saye size 14 dh longgar and nk kene pakai size 12…

Just in a week saje…

Balik2 Switzerland haritu i admit memang badan i naik mendadak-dadak and membuak-buak…mane taknye…segala jenis cheese, coklat, susu, western food, cake , macaroon semua pun i makan…pade saye yg hantu makan ni…dapat pergi holiday camni…confirm tak lepaskan peluang nyee utk nak rase semua makanan kat sane…selagi perut ni boleh sumbatla orang kate…bile nk makan banyak bukak pulak waist nipper PB…langgar pantang sungguh haku ni kan…haih…makanan kat sane sedap betuuul…semua restaurant 5 star pulak tuh…ape lagi…!!


Sekali balik kl je, memang badan rase cam belon la…sampai baju yg bawak gi Swiss pun habis semua tak muat…sebelum gi Swiss boleh siap pakai high waisted belt lagi…bile balik belt pun ntah kemane sebab dh ketat… Lagi teruk…siap ade a few blog reader ku yang sungguh baik hati, siap kutuk i kaw-kaw punye…..tapi takpelaaa… i maafkan anda semua…memang i pun admit yg badan i memang dh naik pun …


So, tak boleh jadi sungguh camni…just this week saje…start hari Isnin minggu ni…i dgn segala disiplin nye tak melanggar pantang PB iaitu, pakai PB 8jam sehari, tak cheating2, makan pun tak berlebih-lebihan and minum air banyak…


And…resultnye…my seluar sudah longgar…yeayyyyy…

Today jumpe cilent i kt OUM, Eray and kawan2..diorang pun nmpk seluar i dah longgar…..

Every 3 days hilang 1kg…then 1 kg…bestnyeeeeeee!!!!!

Now i sgtla bermotivated untuk teruskan lagi….

Nk kurus kering macam Nicole Richie boleh tak….hehe berangan kan…

Anyway, ni gamba BEFORE i….mase ni baru2 balik Swiss and ni mase masuk Program Hujah TV9…

_dsc3235

Nk tengok gamba after??…

Nantikan kemunculankuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeah!!!!Wooohooooo!!!!!!!!!!!!

012-2229453

salha2910@gmail.com