Tag

Travel Archives - SALHA ZAIN

Premium Beautiful Testimonial

By Premium Beautiful No Comments

Ini antara gambar-gambar Premium Beautiful Testimonial..

Ramai wanita di Malaysia mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat..

Mane taknya, asyik sibuk bekerja sampai tak sempat nak hirau tentang badan sendiri.. Bila makan pulak, tak kira waktu.. Ikut mane sempat je.. Dan paling selalu berlaku, makan nasi di waktu malam.. Yelah, balik kerja nak makan malam sama-sama dengan suami dan anak-anak.. Suami tambah nasi, kite pun tambah sekali.. Macam mane nak kawal?

Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je.. Mane taknya.. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je.. Frust lahai.. Last-last stop jelah.. Sambung makan nasi lagi sebab geram..!! Habis punah cita-cita nak dapat badan Miranda Kerr!

Eh ha’ahla!! Macam same je dengan kisah aku? Haha!! Bukan u ols sorang je.. Semua pun same!!!

Malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, sarung je kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahla harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahla kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!!

First-first pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Takpun hilang 2-3kg pun kira syukur dah..

Sekali dah pakai, ya Allah mane lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wow punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pulak dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah takdek je!! Selulit yang melilit kt peha ni dah hilang, ajaibla!! Badan mase i anak dara pun tak cemni skali tau!!

Bukan setakat tu je.. Heh! Mane pi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain yek? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih takdek ni, biar betol! Nape susu aku melimpah ruah ni, puasla anak aku minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yay!

Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!!

Punyalah terkejut dengan result diorang sampai demam Tsunami PB kakak-kakak kat bawah ni!!! Tengok jelah ni!

                  

                

          

 

Berbaloikan beli Premium Beautiful ni.. Mau tak! Beli skali, pakai sampai bila-bila!

Harga PB ikut size.. Range harga dari 2400-2600 jee!!

Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kami accept!!

Paling best bile anda beli, PB Expert akan guide u ols dari cara ukur, fitting sampaila ke cara sidai PB.. Kelas kan!!

Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan PB ni!!

Beli handbag beribu cecantek Coach, Gucci, Prada, Chanel pun ada tapi badan tak cantek cemana??! Adoiilaa.. Biarla badan cantek, pakai beg plastik pun orang tak kisah tauu!! Alah kalau dedua cantek kan lagi best!! Biar menangis teresak-esak orang tengok!! Hahaha!!

Nak pakai cepat, sila watsapp PB Expert kat bawah ni..

Salha Zain / 012-2229453

Dah pakai Premium Beautiful, nak tau cara nak travel keliling dunia free and teringin nak buat puluh ribu sebulan pun boleh Salha ajarkan skali..! Jomsss!

Salha Zain’s Photoshoot in Hungary

 

Glamorous Guangzhou Trip – Day 1

By Travelling No Comments

 

Semua muka happy je..lebih2 lagi first timers….congrats all!!!

With Chuk and Fae..

With Lily and Kak Siti..kak shahidah dtg visit dulu…takpe after this masuk flight paris ok!!

With my beloved mentor Hanis Haizi and Echenta..

With Group Eagles…i believe i can flyyy!!!

Yeayy!! dah nk masuk flight dahhh…

Sempat menyambar my red lipstick dulu..

Muke happy before masuk flight…weeeeee!!!

Peaceee!!hihii…

Satu basssss!!!!! after this i nk convert jadi 2 bus pulak…tak kireeee!!!!

Sape nk gi Paris and London??cepat2 pm ok…confirm dapat pergi!!!!

Dapat gift from the company…thank uuu..

Green Leaders Group!!!yeay!!!

Sex and The City ade kt Guangzhou??wah..wah!!

ihik..ihik..

Orang Guangzhou berkerumun tgk kitorang…maklumlahh artis Malaysia datang kannn!!

Me with Ida…Ida ckp Paris confirm satu table…hihi!!!

Nanti sambung day 2 pulak…

xoxo

012-2229453

salha2910@gmail.com

My Premium Beautiful Travel Schedule

By Travelling No Comments

A nice start for 2012…boleh kate every month travel…

Starting with…

March – VIETNAM

April – HOLLAND and BELGIUM

May – MAKKAH

and next GUANGZHOU CHINA

It’s truly a “Beautiful” business…Dari tak pernah langsung melancong gi oversea…paling jauh pun Thailand and Singapore…tapi sedar2 je ntah2 dah keliling dunia dah…coz total up semua dah 10 countries already…yang paling best..semuanya F.O.C…ape yang kite kene buat just qualify certain target yang sangat-sangatla senang…janji nak je… confirm boleh…

Memang sesuai sangat pada yang suke travel…i mean…sape yang tak suke travel ye tak??dahla tu FREE…kalau guna duit sendiri mau ratus2 ribu dah habis…tapi ni semua company tanggung…best2!! Kite just cuma bawak duit shopping…

hmmm…talking about shopping…i want to add my handbag collection…

im targeting this…

 

 

That’s all for now…

012-222 9453

salha2910@gmail.com

 

Salha Zain: Perth Australia

By Travelling 9 Comments

Alhamdulillah…baru selesai our journey ke Perth…this is my 2nd time melancong dengan business…

Seperti biase..memang best…but gi Perth ni lagi best coz lagi ramai rakan2 kongsi yang ikut…taktaula cane Hong Kong nanti…2 bas terus…confirm gempak habis…memang lain melancong sendiri ngan melancong dgn kawan2…of course melancong dgn kawan2 lagi enjoy…hehe…

So, our first day..sampai di KLIA pukul 7am coz our flight kul 9am..(mengantuk banget)..mane taknye..satu malam kemas beg tak tido…

First day kt klia theme  hiphop ala2 “ya-a-aww”..(betul ke aku eja nih)…kitorang pakai hooded jacket by famous designer..Ed Hardy..(michael jackson, britney and madonna pun pakai tau..bangga haku jap)…

ya-a-aw with our new shades!!

 

With all qualifiers!!!

 

 

With my beloved hubby and bakal CDM this year!

 

With my beloved biz partner a.k.a best buddy adliza...bakal CDM this year!!

 

Dah masuk departure...bye2 u olss!

Bace itinerary...hah ape?...1st day free and easy...woo!

da' fooood...i seriously enjoy the food...memang sedap...siap makan ice cream lagikk..

 

dah makan tidoo…kroh..kroh…

qada tido...dah sampai nanti nk rat race!

 

dah sampai...adeh...penat nyeh...

 

muka2 tak sabar nk berjalan...

 

pemandangan kt perth...rumah die cantek2!!!kalau i billionnaire confirm beli satu kat sini...

 

sampai tempat first utk bergambar!!canteekkkk....pemandangan Perth city kt blakang tu...nampak tak...memang superb!!..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lepas amik2 gamba…then we had our dinner at one of the top indonesian restaurant in Perth…

after makan…ni tempat pertama melabur duit…hehe…

beli souvenir utk semua family and rakan kongsi tersayang…

penat shopping..kita minum dulu….susu M yang MMMMMM!!!!

 

 

 

jalan balik ke hotel…hehe..

 

our room…sgt besar ok…best sgt!!

ni part paling i suke…tgh2 bandar Perth ternampak name i kt screen…welcome note from Citigate Hotel…

ms lagik…awwwww…..

dah check in kitorang keluar lagik coz laparla pulak…

we all lapek kt Fast Eddy 24 hours diner…best gilerr…

the menu…Fish and Chips after convert rm60++ sepinggan…oh ok….

cantekkan….kitorang lepak sampai kul 3 pagi pun tak sedar…

back to our hotel…

 

 

ok peace all…mase untuk tidoooo….esok nk kumpul tenaga gi shopping lagikk…!!

adios!!

Switzerland………….

By Uncategorized 21 Comments

I’m planning to go to Switzerland end of this year..But maybe i will go to Tokyo dulu if ade rezeki InsyaAllah!!…With the promising BUSINESS like this i think nothing is impossible..Anyone who wants to join me and my journey…email me at salha2910@gmail.com or call me at 019-2516237..

switzerland-mountain-lake

switzerland11

photo_lg_switzerland

c1-thumb

My main target when i arrived there...woohoo!!