fbpx
Tag

Travel Archives - SALHA ZAIN

IMG 1328

Premium Beautiful Testimonial

By Premium BeautifulNo Comments

Ini antara gambar-gambar Premium Beautiful Testimonial..

Ramai wanita di Malaysia mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat..

Mane taknya, asyik sibuk bekerja sampai tak sempat nak hirau tentang badan sendiri.. Bila makan pulak, tak kira waktu.. Ikut mane sempat je.. Dan paling selalu berlaku, makan nasi di waktu malam.. Yelah, balik kerja nak makan malam sama-sama dengan suami dan anak-anak.. Suami tambah nasi, kite pun tambah sekali.. Macam mane nak kawal?

Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je.. Mane taknya.. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je.. Frust lahai.. Last-last stop jelah.. Sambung makan nasi lagi sebab geram..!! Habis punah cita-cita nak dapat badan Miranda Kerr!

IMG 1329 1

Eh ha’ahla!! Macam same je dengan kisah aku? Haha!! Bukan u ols sorang je.. Semua pun same!!!

Malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, sarung je kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahla harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahla kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!!

First-first pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Takpun hilang 2-3kg pun kira syukur dah..

Sekali dah pakai, ya Allah mane lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wow punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pulak dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah takdek je!! Selulit yang melilit kt peha ni dah hilang, ajaibla!! Badan mase i anak dara pun tak cemni skali tau!!

Bukan setakat tu je.. Heh! Mane pi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain yek? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih takdek ni, biar betol! Nape susu aku melimpah ruah ni, puasla anak aku minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yay!

Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!!

Punyalah terkejut dengan result diorang sampai demam Tsunami PB kakak-kakak kat bawah ni!!! Tengok jelah ni!

IMG 1290  IMG 1291  IMG 1292  IMG 1293  IMG 1294  IMG 1295  IMG 1296  IMG 1297  IMG 1298  IMG 1299

IMG 1307

IMG 1308  IMG 1309  IMG 1310  IMG 1311  IMG 1312  IMG 1313  IMG 1314  IMG 1315  IMG 1316

IMG 1317

IMG 1318  IMG 1320  IMG 1321  IMG 1323  IMG 1324  IMG 1325

 

Berbaloikan beli Premium Beautiful ni.. Mau tak! Beli skali, pakai sampai bila-bila!

IMG 1328

Harga PB ikut size.. Range harga dari 2400-2600 jee!!

Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kami accept!!

Paling best bile anda beli, PB Expert akan guide u ols dari cara ukur, fitting sampaila ke cara sidai PB.. Kelas kan!!

Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan PB ni!!

Beli handbag beribu cecantek Coach, Gucci, Prada, Chanel pun ada tapi badan tak cantek cemana??! Adoiilaa.. Biarla badan cantek, pakai beg plastik pun orang tak kisah tauu!! Alah kalau dedua cantek kan lagi best!! Biar menangis teresak-esak orang tengok!! Hahaha!!

Nak pakai cepat, sila watsapp PB Expert kat bawah ni..

Salha Zain / 012-2229453

Dah pakai Premium Beautiful, nak tau cara nak travel keliling dunia free and teringin nak buat puluh ribu sebulan pun boleh Salha ajarkan skali..! Jomsss!

IMG 1327

Salha Zain’s Photoshoot in Hungary

 

Glamorous Guangzhou Trip – Day 1

By TravellingNo Comments

 

202395 263517413761709 738239502 oSemua muka happy je..lebih2 lagi first timers….congrats all!!!

169361 263517490428368 525332943 o

With Chuk and Fae..

469326 263517560428361 343448454 o

With Lily and Kak Siti..kak shahidah dtg visit dulu…takpe after this masuk flight paris ok!!

256410 263517677095016 1064074552 o413671 263517767095007 1575936310 o

With my beloved mentor Hanis Haizi and Echenta..

471296 263517870428330 1336036644 o256407 263517927094991 1685533225 o

With Group Eagles…i believe i can flyyy!!!

177896 263522850427832 1729974884 o178549 263522967094487 1678399744 o471343 263523043761146 1270550094 o202300 263525563760894 1378980317 o

Yeayy!! dah nk masuk flight dahhh…

334284 263525857094198 1269659140 o

Sempat menyambar my red lipstick dulu..

243707 263525947094189 1983998359 o

Muke happy before masuk flight…weeeeee!!!

339487 263689503744500 1032441127 o

Peaceee!!hihii…

334183 263690077077776 1738524931 o

Satu basssss!!!!! after this i nk convert jadi 2 bus pulak…tak kireeee!!!!

Sape nk gi Paris and London??cepat2 pm ok…confirm dapat pergi!!!!

170460 263690867077697 1612388327 o471261 263690983744352 1789272778 o

Dapat gift from the company…thank uuu..

169323 263693367077447 1925015139 o

Green Leaders Group!!!yeay!!!

178561 263862890393828 548279644 o

Sex and The City ade kt Guangzhou??wah..wah!!

411909 263862957060488 615126690 o

ihik..ihik..

177142 263863020393815 2015961445 o

Orang Guangzhou berkerumun tgk kitorang…maklumlahh artis Malaysia datang kannn!!

334171 263863197060464 55248535 o

Me with Ida…Ida ckp Paris confirm satu table…hihi!!!

Nanti sambung day 2 pulak…

xoxo

012-2229453

[email protected]

My Premium Beautiful Travel Schedule

By TravellingNo Comments

A nice start for 2012…boleh kate every month travel…

Starting with…

March – VIETNAM

vietnam1

April – HOLLAND and BELGIUM

Holland Tulips 01

Belgium

May – MAKKAH

makkah1

and next GUANGZHOU CHINA

The beautiful night view of Guangzhou 1

It’s truly a “Beautiful” business…Dari tak pernah langsung melancong gi oversea…paling jauh pun Thailand and Singapore…tapi sedar2 je ntah2 dah keliling dunia dah…coz total up semua dah 10 countries already…yang paling best..semuanya F.O.C…ape yang kite kene buat just qualify certain target yang sangat-sangatla senang…janji nak je… confirm boleh…

Memang sesuai sangat pada yang suke travel…i mean…sape yang tak suke travel ye tak??dahla tu FREE…kalau guna duit sendiri mau ratus2 ribu dah habis…tapi ni semua company tanggung…best2!! Kite just cuma bawak duit shopping…

hmmm…talking about shopping…i want to add my handbag collection…

im targeting this…

Nappa Cloquet Stage Bag in Visone

 

LV Vernis Amarante Melrose Ave

 

Versace Fall 2011 2012 ad campaign with Saskia De Braun Model 7That’s all for now…

012-222 9453

[email protected]

 

Salha Zain: Perth Australia

By Travelling9 Comments

Alhamdulillah…baru selesai our journey ke Perth…this is my 2nd time melancong dengan business…

Seperti biase..memang best…but gi Perth ni lagi best coz lagi ramai rakan2 kongsi yang ikut…taktaula cane Hong Kong nanti…2 bas terus…confirm gempak habis…memang lain melancong sendiri ngan melancong dgn kawan2…of course melancong dgn kawan2 lagi enjoy…hehe…

So, our first day..sampai di KLIA pukul 7am coz our flight kul 9am..(mengantuk banget)..mane taknye..satu malam kemas beg tak tido…

First day kt klia theme  hiphop ala2 “ya-a-aww”..(betul ke aku eja nih)…kitorang pakai hooded jacket by famous designer..Ed Hardy..(michael jackson, britney and madonna pun pakai tau..bangga haku jap)…

ALF 0389 3

ya-a-aw with our new shades!!

 

ALF 0403 10

With all qualifiers!!!

 

 

ALF 0411 13

With my beloved hubby and bakal CDM this year!

 

ALF 0415 17

With my beloved biz partner a.k.a best buddy adliza...bakal CDM this year!!

 

ALF 0434 26

Dah masuk departure...bye2 u olss!

ALF 0454 42

Bace itinerary...hah ape?...1st day free and easy...woo!

ALF 0490 59

da' fooood...i seriously enjoy the food...memang sedap...siap makan ice cream lagikk..

 

ALF 0497 64

dah makan tidoo…kroh..kroh…

ALF 0463 50

qada tido...dah sampai nanti nk rat race!

 

ALF 0524 82

dah sampai...adeh...penat nyeh...

 

ALF 0562 108

muka2 tak sabar nk berjalan...

 

ALF 0627 152

pemandangan kt perth...rumah die cantek2!!!kalau i billionnaire confirm beli satu kat sini...

 

ALF 0687 205

sampai tempat first utk bergambar!!canteekkkk....pemandangan Perth city kt blakang tu...nampak tak...memang superb!!..

 

ALF 0693 211

 

ALF 0700 215

 

ALF 0703 218

 

ALF 0704 219

 

ALF 0712 227

 

ALF 0715 228

 

ALF 0727 239

 

ALF 0788 294

 

ALF 0846 4

Lepas amik2 gamba…then we had our dinner at one of the top indonesian restaurant in Perth…

after makan…ni tempat pertama melabur duit…hehe…

beli souvenir utk semua family and rakan kongsi tersayang…

ALF 0841 330

penat shopping..kita minum dulu….susu M yang MMMMMM!!!!

 

ALF 0855 344

 

ALF 0874 361

 

ALF 0880 367

jalan balik ke hotel…hehe..

 

ALF 0886 373

our room…sgt besar ok…best sgt!!

ALF 0891 378

ni part paling i suke…tgh2 bandar Perth ternampak name i kt screen…welcome note from Citigate Hotel…

ms lagik…awwwww…..

ALF 0898 382

dah check in kitorang keluar lagik coz laparla pulak…

we all lapek kt Fast Eddy 24 hours diner…best gilerr…

ALF 0920 385

the menu…Fish and Chips after convert rm60++ sepinggan…oh ok….

ALF 0942 388

cantekkan….kitorang lepak sampai kul 3 pagi pun tak sedar…

ALF 0955 394

back to our hotel…

ALF 0987 410

 

ALF 0991 414

 

ALF 1008 429

ok peace all…mase untuk tidoooo….esok nk kumpul tenaga gi shopping lagikk…!!

ALF 1002 425

adios!!