fbpx
Tag

Twilight Archives - SALHA ZAIN

Eclipse…

By My Fav's 2 Comments

ec

jacob-and-bella

My Putrajaya’s appointment tukar hari lain..and tak tau nk buat ape…i gi tgk Eclipse….

Ok now, i have to declare myself that im officially  Team Jacob…!!!

I love hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!

I dont know why but i just love everything about him…

Not just he’s handsome, muscular (tu semua orang pun tau) but he’s such a nice human being (even he’s not really human). Jacob is so loving and caring, kind and warm..simple and funny…i sangat suke part yang dalam bengkel motor die when he try to express his feeling to bella but bella buat2 taktau…masetu whatever that he try to say, sampai menusukla kt dalam hati ni…cara die nk britau bella yang die cintakan bella really sincere and deep sangat sampai i yg tgk ni macam sayu la…lagi satu part mase bella freezing dalam tent…and jacob peluk die…alaaa bestnye…and lagi satu of coursela mase bella suruh jacob kiss die…haih…rase cam nk suruh je orang movie ni ulang that part banyak2 kali…

I ingatkan i just suke jacob ni mase The New Moon coz masetu die baru2 nk muncul..tapi rupenye tak…sampai ke Eclipse pun i suke die…maybe Breaking Dawn pun suke die jugak…i just love him and his character….baik sangat..hiiiii….sukelaaaa…taktau nk cakap ape dh…

Mane yang belum tengok tu…gi tengok cepat2…hihi…

DEAR JOHN……….

By My Fav's 8 Comments

Dear John………

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine…
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.

Cehhhhhhhh!!!ihikhik….perasan tak i…ihihik….bukan i je tau…sape2 yang tengok confirm korang perasan cam i tau…ntah2 angau terus…ok dah cut the crap…hohohh!!

Anyway, i really love to watch romantic movies…and recently yg i tengok ialah cite ni…selain citenye yang sangat sweet, seperti biaselah kan…heronye confirmla sangat2 handsome…and ganding pulak dengan heroin yang match chemistry nye…ohhh wow…segala masalah pun boleh terus hilang melayang-layang bile tengok cite2 camni…mane taknye after tengok confirm angau jap kan…

ls4

Cite ni memang best ok…mamat ni memang sayang sangat kt girlfriend die sampai die gi perang pun asyik ingat pasal girlfriend die (agak2 ade lagi ke orang yang hopeless romantic camni)…and dalam movie ni character die sangatla macho tak la lembik cam hero2 lain….and girlfriend die sangat sweet, manja and for me die cantik…something about her yg i boleh kate die ni cantik…maybe her smile kot…suke tengok…

Story line die mantap…kite yang tengok ni confirmla boleh rase how loving they are…maksudnya, betul2 love storyla bukan like sesetengah yg claim love story tapi alahaaaaaiii…malehla nk cakap…

Sometimes, bukan sebab hero and heroin yang cantik je…its all about chemistry…cube bayangkan if cite Twilight tu heroin die Paris Hilton..mesti tak kene kan…tak kisahla if Paris tu cantik pun…tul tak…

Selain cite ni, banyak juge romantic movies yang menjadi favourite i sepanjang zaman..contohnya :

yang paling terdekat of coursela..

ls2

Twilight...ape lagi kan...i love Robert Pattinson!!

ls

hmmm...cite ni boleh jadi legend...

ls11

Titanic...hooo ini i tgk dh masuk 7 kali....legend jugak!!

ls31

Atonement...best jugak but hero die lembik sket...huhu...

ls6

Mr and Mrs Smith...dua2 sexy tak tau nk kate apelakan...

GOSSIP GIRL

Couple tv series yang i suke...tapi hero dh mati kene tembak...waaaaaa!!!!

Ok, thats for now…and what’s yours??sharela k….