fbpx

Testimonial Bio Aura..

” The texture of the water is soooooo different. Ye la kata nano technology kan.. It’s soooo easy to drink. Tekak i mmg sensitip sket so sgt lah senang nak batuk & sakit tekak dan rasa air cam besi besi ( cane nak explain nih??) But air BIO AURA rasa dia cam hmmmm sgt sedap! Sgt mild & soft. My niece ckp

“wahhhh maksu rasa dia macam air alquran ! (a.k.a air Zam zam) “ Budak kecik 5 tahun pun can tell the difference OK.. ni kan pulak orang yang belum berapa tuamid 20s and single macam I kan 😉

Satu lagi air ni I perasan, dia sentiasa rasa cam sejuk. Macam ade mint je kat dlm. Padahal I letak dlm tumbler RM13 beli kat Jusco je.. takde la sejuk yang cam letak dlm fridge tu.. tapi cam sejuk yang nice..

Pas tu kalau letak dalam botol kaca ke.. lagi double triple sedap dia.. tatau la molekul dia transform jadi lagi enak ke apa kan..tapi org yang suka minum sirap + teh ais + coffee 5x sehari macam I pun boleh terconvert jadi peminum air “puteh” lepas dah rasa air BIO AURA ni.”


My dad read somewhere the healing power of QUALITY water… so what he did, pagi pagi before tahajud, dia basuh muka dgn air BIO AURA, minum air BIO AURA…. Pas tu setiap malam, sambil sambil buat kerja kat computer dia rendam kaki dia dlm air BIO AURA. After ONE MONTH…my 58 years old dad balik rumah dgn muka happy seraya berkata “Muka babah nampak lagi muda ke? Ramai org masjid tegur muka babah pink”, sambil menepuk-nepuk pipi sendiri. =) Ok. Please jgn adore my 58 y/old dad yg unexpectedly buat aksi cute tu..

Kaki my 58 y/old dad yang dulu keras, kering, tebal dan terkukus dah lembut, belum 100% cantek tapi seriously nampak improvement. Kalau laa ada gambar before and after kan.. mmg I kasi buat advertisement. Masalahnye takde gamba before.. sbb igtkan mmg dah x de harapan nak lembut sbbdah tonyoh vit E losyen 2 botol pun x lembut jugak. Bukan susah pun, my dad rendam kaki sambil kocak2 air je sambil dia type kat powerpoint ala ala foot bath kat spa tu 😛 “


” Now that I dah biasa minum air BIO AURA (datang opis pun bawak 2 tumbler OK), I boleh rasa beza air air lain. Last week sbb terlupa bawak tumbler, I beli la 2 mineral water diff brands.. Makk ai.. kalau dulu air mineral brand tu laaa air paling lembut, nikmat dan sedap skali. Now, air mineral yang beli tu, deria deria I boleh sense bau dia, rasa dia yang x best dan molekul2 dia yang jauh lagi kasar from BIO AURA.

I mean kalau nak kira in in terms of value for $$ pun kan.. botol kecik air mineral (yg deria tekak I x approve) tu pun dah RM2. BIO AURA ni once installed u boleh minum banyak banyak kali tayah pegi beli jauh jauh. And your water is filtered and treated.”


“Kalau I dah kawen pun nnt , first off, selain drp wiring2 kat rumah, I will make sure rumah I ada satu BIO AURA. It’s worth your money. Jangannnnnn la sanggup nak kasi baby minum air yang tapis pakai satu carbon block je. Tapis block tu seminggu je dia punya karat astaghfirullahalzhim ~ I basuh pun sampai terbubble bubble tgn kena karat.  It’s not enough ! … BIOAURA ni ade 6 tapis dia ok!

Hopefully ramai lagi hati hati yg terbuka & terinspired untuk beli BIO AURA dan enjoy quality water.”

Join the discussion 7 Comments

  • cikayu says:

    yes..i suka dgn texture air dri Bio Aura ini. those yg ada anak-anak kecil elok bagi minum air dari Bio Aura

  • Wan Salmani says:

    saya nak tanye ni, bio aura ni memang ada sijil halal yang diiktiraf oleh pihak yang berwajib ke?

  • Hafiza says:

    maintenancenya macamana? berapa kali cuci dalam sebulan. berapa kali tukar cartridge dalam setahun?

    • Salha Zain says:

      boi aura is the cheapest maintenance so far…yet the product is certified by Superbrand…cartridge ikut which cartridge u nk tukar coz different filter different years…

  • khazalle says:

    semalam saya dengar tentang sijil halal bio aura ada menimbulkan syak as filter yg ke C tidak lulus ujian dari pihak jakim pls verify kerana kami baru beli dua minggu lalu; sebagai alternatif gantikan FILTER tersebut dgn filter B or ada cadangan lain

  • leen says:

    Dalam Bio Aura punye water filter ade tak sistem yg dipanggil “Magnetic Aura” if i am not mistaken atau teknologi magnet?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.