fbpx

I received email from my customer yang ade dulu i ckp masalah period die tak teratur…so ni i copy paste testimonila die sendiri after die pakai pb…

“Salha lah org yang mengintrokan I kepada product kesihatan ni. U pun tau I didn’t take PB seriously, I pakai ikut suka hati I, sbb konon konon tamau menyeksa badanku yg obes ini.

BUT…

As I mentioned, hormone I mmg tak stabil. Dah penah jumpa gynae makan ubat but after a while dia berterabur balik. So nak jadikan cerita, for the past 4 /5 mths .. I punya period keluar cam tipu tipu je. .. Akhirnya I ikthiar dgn sungguh sungguh for ONE month,.. pakai la PB dgn konsisten (as per Salha’s rules 8 hrs perday) on weekdays di campur dgn minum air BIO AURA yg baru sebulan beli + makan EPO bila bila teringat. Jeng jeng jeng… prayers are answered.. Tuhan tunjukkan ubat nye.. Mensies dtg dgn semangat .. segala harta karun yg terkumpul 4 bulan lepas berjaya dikeluarkan. Macam macam color  dan bentuk (x sanggup nak cerita.. kalau cerita pun konfem x lepas PG13) . I mmg happy happy happy x terkata !!!  rasa mcm nak cerita kat semua org.. nak post kat FB (kalau boleh nak update ka profile orang lain skali) nak upload kat blog orang lain (sbb diri sendiri x ada blog ).. because you know what? Seksa sgt jiwa dan raga dan badan ni bila period berterabur. Just sharing la.. if any of you experienced the same problem I had.. why don’t you give it a try. I’ve had this problem since belasan tahun as far as I can remember. I visited gynae when I was 15(!!!) to find my remedy 10 years after. Syukur…”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.