fbpx

Testimonial Premium Beautiful

I got one love letter from one of my lovely customer yang suffer slip disk kronik…

Dear Salha,

All this while I memang la sceptical when it comes to too-good-to-be-true health products yang promise macam2 cure utk 1001 macam penyakit. I became aware about PB ni dah about 2-3 bulan lepas sebab kadang2 terbaca your FB status and blog but still too sceptical to try it myself. Sampai la mid last month bila i dah tak tahan menderita sakit belakang (sebelum ni dah 2 kali hospitalised due to slipped disk and I could feel another one coming soon), that was when I called you to meet up. Even masa you explained about the magic of wearing PB pun I was still sceptical but out of desperation I decided to try jugak la pakai PB.

I got my full PB set on Friday 23 July 2010 (still ingat lagi sebab macam2 happened on that day onwards – but more on that later). Lepas Salha pakaikan I my full PB set, I cuma sempat pakai 5 jam je..Tiba2 baru i perasan yang I just sat in the car from KL to Klang on a Friday nite yg sgt jem for almost 2 hours without sekalipun menggeliat sakit or mengaduh sakit belakang..Memang tersangat ajaib! Itu baru pakai 5 jam, belum 8 jam lagi..

The next week Monday to Friday, I pakai PB dari start keje sampai la malam bila sampai rumah baru bukak. Hari ketiga pakai PB, I dah boleh kancing 2nd row of my waist nipper, and masuk hari ke-5, my long girdle dah slightly longgar jadik macam cycling short (padahal masa Salha pakaikan mula2 tu sampai kena tenaga 2 orang nak sarungkan, punye la sendat).

I sangat2 la happy sebab the whole week tu I boleh duduk bangun like normal people, walhal dulu macam orang tua sebab kena bangun dari baring/duduk slow2 takut tersentap urat belakang. Another plus point is my seluar kerja & jeans semua nak kena hantar pegi alter sebab semua dah longgar kat pinggang. Seronoknye sebab I can still melantak macam biasa, tak payah susah-payah pegi gym nak exercise (which I don’t have time to), tak payah nak diet2 or jaga makan (which I don’t have willpower to), tak payah nak makan pil diet (which I don’t dare to) and yet still I lose inches from my waist and hips. Hubby punye la impressed with my new body, he just can’t get enough of me!  😉

Sesiape yang mengalami masalah yang sama and nk tau camane gembiranya Hidayah memakai PB u can call her 019-2699040..

Die kate die rase happy sangat memakai PB and kalau boleh nk share dgn everybody..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.