fbpx

Thank you Premium Beautiful…

Oh im so happy today!!

Seluar saye size 14 dh longgar and nk kene pakai size 12…

Just in a week saje…

Balik2 Switzerland haritu i admit memang badan i naik mendadak-dadak and membuak-buak…mane taknye…segala jenis cheese, coklat, susu, western food, cake , macaroon semua pun i makan…pade saye yg hantu makan ni…dapat pergi holiday camni…confirm tak lepaskan peluang nyee utk nak rase semua makanan kat sane…selagi perut ni boleh sumbatla orang kate…bile nk makan banyak bukak pulak waist nipper PB…langgar pantang sungguh haku ni kan…haih…makanan kat sane sedap betuuul…semua restaurant 5 star pulak tuh…ape lagi…!!


Sekali balik kl je, memang badan rase cam belon la…sampai baju yg bawak gi Swiss pun habis semua tak muat…sebelum gi Swiss boleh siap pakai high waisted belt lagi…bile balik belt pun ntah kemane sebab dh ketat… Lagi teruk…siap ade a few blog reader ku yang sungguh baik hati, siap kutuk i kaw-kaw punye…..tapi takpelaaa… i maafkan anda semua…memang i pun admit yg badan i memang dh naik pun …


So, tak boleh jadi sungguh camni…just this week saje…start hari Isnin minggu ni…i dgn segala disiplin nye tak melanggar pantang PB iaitu, pakai PB 8jam sehari, tak cheating2, makan pun tak berlebih-lebihan and minum air banyak…


And…resultnye…my seluar sudah longgar…yeayyyyy…

Today jumpe cilent i kt OUM, Eray and kawan2..diorang pun nmpk seluar i dah longgar…..

Every 3 days hilang 1kg…then 1 kg…bestnyeeeeeee!!!!!

Now i sgtla bermotivated untuk teruskan lagi….

Nk kurus kering macam Nicole Richie boleh tak….hehe berangan kan…

Anyway, ni gamba BEFORE i….mase ni baru2 balik Swiss and ni mase masuk Program Hujah TV9…

_dsc3235

Nk tengok gamba after??…

Nantikan kemunculankuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeah!!!!Wooohooooo!!!!!!!!!!!!

012-2229453

salha2910@gmail.com

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.