fbpx

I bet mesti u all pernah tengok rancangan ni kan…

I pun suke and memang betul2 inspired dengan semangat diorang nk kurus….

Rase cam lepas tgk je rancangan tu terus nk gi nk kayuh basikal la.. jogingla….seat up..

Memang buat but tahan seminggu je…

Yelah sebab motivation agak kurang coz tak letak rm100,000.00 depan mata..

Last2 melantak habis semua buffet ramadhan yang ade kt kl ni…but nasib baik ade my beloved PB coz melantakla canepun tetap maintain u…

Ni my latest pic..ngeeheeehee…

_dsc5902ed

Okla kan…takla gemuk sgt and takla kurus sgt…tapi kalau bandingkan dengan tahap i melantak ok la dapat body camni…orang yg kenal i je tau cane i makan…huhu…

Anyway, i nk share ngan u all this 1 gorgeous mama…

Die baru je pakai pb tak sampai 2 bulan…

Ni berat mase 1st week pakai pb..Badan die mase ni memang berisi sket and mase nk pakaikan PB kat die pun sangat ketat…

grace

ni pulak after baru sebulan lebih…Lost almost 5 kg…Just pakai PB and do nothing!!!

grace2

Nk tengok gamba die tak??

Ni dieeee…..

Mrs Hot Mama..Grace!!! The winner of  “The Biggest Loser” this week…

grace3

Elaine Daly pun boleh tergugat camni ok….hehehee…

If u meet her in real life..memang macam Elaine Daly….

Congrats dear…I’m sooooooooooooo proud of uuuuu!!!!

Nk tau rahsie die…click link ni

P/s: Hot mama yg seterusnya akan di feature sepanjang minggu ni…hehehe…..


Salha Zain..012-2229453

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.