fbpx

Tiap-tiap hari minum fruit juice…

Ingat tak haritu i ade ckp yang tercari2 kat mane nk beli fruit juicer jenama Breville….u know what???

I DAH JUMPE DAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!YEEEHUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

So that day korang ade tanyekan mane nk dapat fuit juicer ni….kt Harvey Norman….cepat2 pegi…hihi…

Fruit juicer ni bagus sangat..nk grind buah laju je…smooth pulak tu..tak bergegar2…jug air die besar…so u all boleh buat juice seberapa banyak pun…then tempat hampas buah pun besar…senangnyer la…

Then the good thing about this fruit juice..bile kite grind…die boleh extract juice to the max…sebab i pegang hampas die, sgt2 kering…

So, menu fruit juice saye tiap2 hari ialah:

– lotsa lotsa carrots

– lotsa-lotsa tomatoes

– green apples

– celeries

and tiap2 hari kami buat se jug and minum sekeluarga…

so for today..my hubby gi tesco…die beli buahan2 nk buat fruit juice…die beli…

-10 plastic carrot

-5 plastic celery

-ntah bape biji ntah green apple

-and berlambak tomato…..

The best part is…Amin punye eczema dh semakin pulih and adik pun lately die batuk selsema dah tak payah nk makan ubat lagi…die just minum juice…dapat natural healing lagi…Alhamdulillah…

wah bestkan camni….nanti u all pun minum fruit juice k…biar kite semua same2 sihat….hihihi….

inilah die……Breville fruit juicer…

bukan satu….

dsc00131ed1

tapi dua….huhu…

dsc00134ed

sorry…gamba tak clear skit…sebab mase ni camera hubby kawan die pinjam…

ni buah-buahan yang hubby beli…bayangkan semua ni masuk dalam badan kite…best tak…nk kunyah mau tak larat kan…hihi..

dsc_8578

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.