fbpx

Last week, i got a surprise…tibe2 bangun pagi dgn selambanye ulang-alik pergi bilik ofis…tak perasan ade barang depan pc…then at noon, memang betul2 sit down depan pc baru nampak, paperbag ape nih….mule2 ingat paper bag biase ade orang terletak atas meja i…pastu bile i tgk…eh Tiff & Co…boleh pulak tak percaya yg paperbag tu Tiff & Co..i ingat my husband ni nk kasi hadiah lain tapi just pakai paperbag tu yang die dapat kat mane2…boleh?haha…

Sekali after i tgk dalam paperbag tu memang betul2 kotak Tiff & Co…so i macam terkejut juga…tak pernahla dalam hidup ni orang hadiahkan brg mahal camni…sesungguhnya…i sangat suke hadiah tu…i lah insan yang paling happy dalam dunie mase tu…huhu..

Lepas tu esoknya, ade pulak my biz partner- Mai baru balik dari melancong…die datang singgah rumah…then die kate..ni souvenir utk ko…sekali rupe2nyaaaaaaaaaaaaaaaaa…

dapat lagi Tiff & Co…wahhhh…Double the happiness….kalau tadi paling happy dalam dunie…ini dh jadi paling happy in universe….haha…

Nak tau hadiah ape????????????????????

img_0683

Paperbag misteri...

img_0685

memang sah paperbag Tiff & Co tapi still tak percaye...

img_0686

ok baru percaye...tee..hi..hi...

img_0687

img_0689

i got a ring!!!a diamond ring!!

img_0690

tadaaa...

img_0691

from mai...dapat bangle....hihi...

img_0694

sepadan kan....hihi....boleh bawak gi presentation...oh..im so happy!!!!

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.