fbpx

Sorry lambat update pasal ni…memang busy sangat lately sempena pakej Perth..sebab Perth dh nk closing…

Rabu lepas Salha cam tak percaye alih2 dapat call from producer TV9 nk jemput temuramah di program Hujah…

Tajuk untuk episode kali ni ialah Fenomena Facebook…

I was started using Facebook with zero knowledge…but kerana perniagaan Premium Beautiful lah kehidupan Salha banyak berubah….Alhamdulillah….sekarang dh jadi tempat rujuk pulak untuk orang2 yang nk berniaga secara Facebook….

But anyway, untuk semua blog reader kesayangankuu…

Enjoy the piccas of my journey ke program TV9 ni…hehe…(best sangat…sampai tak boleh tido malam dibuatnyee..)

_dsc3113

ok...ni baru tibe di Sri Pentas....this is my 1st time sampai disini sebenarnye..

_dsc3148

Ni lah die Nurul..Producer untuk Rancangan Hujah...die tgh kasi briefing on slot timing and all..

_dsc3160

Kat bilik make up...kakak ni make up sepantas kilat..tapi hasilnya sungguh memuaskan...thanks kak...u make me feel beautiful all nite...

_dsc3175

dh masuk studio...tgh soundcheck and setting microphone....mase ni debaranku dh mule dah...aiyoo...

_dsc3183

mase ni lagi 3-4 minutes before On air..siaran langsung tuuu...takuuutt...aaaa...

_dsc3195

30 second before on air....jantung berdebar tuhan je yang tahu...tapi buat2 cool je hakuuu...

_dsc3193

Last pose before start the show...mase ni producer dh countdown dh...5,4,3,2,1...OMG!!

_dsc3211

Ok start!!!tapi bile start je takut semua hilang....jadi cam enjoy pulak...best sgt....lupe daratan kan camni..

_dsc3209

sapela candid neeehh....hihi..

_dsc3221

hooo ok!!habess dh...lega...Alhamdulillah...saye dapat jawab semua soalan dgn confident...syukur...

_dsc3228

Mr Mazidon...thanks sangat2 coz diela yang buat kitorang semua rase cool je mase tgh ckp...hehe...

_dsc3230

ceehh sempat lagikk..

_dsc3253

nila die...the millionaire sisters antara penalist malam tu...dulu diorang 2 beradik, sekarang dh bertiga dh...ceehh perasankan...tapi ape2 pun rase bangga sangat sbb dulu2 teringin jadi cam diorang tapi tak sangke dpt berdiri sebelah diorang dh...Salha suke sgt tgk diorang nih...dhla cantik and bergaya...kaya pulak tu...haih...nak pakai Porsche jugak boleh tak...hehe...

_dsc3235

Usahawan Premium Beautiful Online....hanya bermula dgn Facebook...

_dsc3247

my dearest hubby...mr photographer of the day...thanks for all your support deariee...love ya!!

Love,

Salha Zain

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.