fbpx

Twilight-New Moon….Woooooooooooo!!!!!

Woo..tak sabar nk tgk cite ni…tolongla cepat sket show kt mesia…siap lawan2 bukak baju pulak..ape kes ni……Jom tgk ramai2 nk…kite buat fan club ke…huhuuhu…

oh no!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Join the discussion 8 Comments

  • Rini Rani says:

    OMG..OMG..Edward Cullen is so damn sexy. i’m a huge fan of Twilight as well, hehe. Cannot wait to watch this movie…

    btw, salam kenal. i terjumpa blog u when i was bloghopping. nice blog… 🙂

    • Salha Zain says:

      iyuuuuuup…he’s so damn sexy….now jacob pun nk lawan sexy…cane nih…mau histeria i tgk nanti…nanti semua twilight fan tgk same2 nak…mesti riuh satu panggung tuh!!hahaha…

  • ellyn says:

    i’ll be the first to join if u buat fan club ni salha…

    penat dah dok ulang baca 4 buku dia n tgk twilight tu…

    cepat la…i x sabar nk tgk bella jd vampire tau…mesti cantik gilos kan

    • Salha Zain says:

      hahahha….kalau ade fan club baru best tgk ramai2…biar ramai2 histeria dalam tuh…hahahaha….ellyn cane nih..i dh tersuke jacob…huhuhu…

      ha’ah..bella jadik vampire bukan last2 ke…lagi advance u nih…hikhik..

  • cikjenah says:

    memang la bella jadi vampire last sekali.. masa nak melahirkan anak sulung diorg .. hehehe… bila tu nak buat fanclub dah tak sabar2 dah .. kalo tgk twilight ni berdebar2 je rasa.. boleh ?.. hahaha… kat blog i ada satu ruangan khas for twilight update .. so hari-hari tgk diorg ada kat mana2… pastu mesti hari2 tgk chanel E!News… 712… tgk update new moon ni … dgr diorg menjerit saje .. tgk DVD dia je dah berpuluh kali .. hahaha.. hubby ckp .. tak boring ke ?.. nasib baik dia bagi hadiah anniversary hari tu set buku TWILIGHT SAGA.. sayang gak kat bini dia yang fanatik nie.. hahahaha…… best dpt sembang ngan org minat citer yg sama nie… boleh memahami gitu ….

    • Salha Zain says:

      betul nk buat fan club nih….i ON jeee…orait..now dah ade 3 orang dah…1) SAYE 2) ELLYN 3) CIK JENAH…ok sape lagi..jooooooooooommm….!!!!!! peminat2 fanatik cam kite nih memang kene tgk sekali…baru feel ok..!!hikhik….

    • Salha Zain says:

      bagusla u tau…nanti confirm i gi blog u…ade siap link kt blog i karang..hikhik…memang best kalau dapat sembang ngan peminat twilight…barula memahami kegilaan yg melampau nih..hhahahaa….heh..ni baru tgk trailer…tak taula cane tgk movie plak nanti…huhuhu…help me!!

  • cikjenah says:

    me too… help me.. tulung !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.