fbpx

Volvo XC 60..

Petang tadi, singgah jap kt showroom Volvo coz teringin sangat nak tengok Volvo XC 60 ni…Utk info anda semua kete nila Edward Cullen bawak dalam cite The New Moon…Mase i test drive kete ni terus jatuh chentaaaaa……mane taknye…bawak kete ni macam rumah bergerak..selesanyeeeeeeee…..InsyaAllah, dimurahkan rezeki..tahun 2010..saye nk bawak balik Volvo XC 60 ni beraye di JB…tak kire..mesti..mesti..mesti..!!!!

Untuk semua rakan kongsi sekalian…

pasang impian tinggi2 dari sekarang…

tetapkan matlamat..bile nak capai impian tu..

buat perancangan dgn tepat..

laksanakan perancangan dgn penuh yakin…

*pegang 4 kriteria ni, kite confirm berjaya..!!

nah…ni kasi aura sket kt korang….hihi…

v1

v2

v3

v4

v5

v6

Sekian aura untuk harini….

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.