Harga Premium Beautiful Corset Termurah 2016


Ok, kalau u ols dah tahu Premium Beautiful tu apa dan nak tahu LATEST PROMO, HARGA PB MURAH or nak UKUR SIZE PB, boleh terus Whatsapp Salha O12-222 9453 or my PA O12-230 7430

FREE CONSULTATION untuk semua pembaca blog Salha.

Jarang risau sangat pasal harga tau. Semuanya boleh dirundingkan.

Kalau nak tahu PB tu apa… Boleh scroll bawah. Happy Reading!





Premium Beautiful Corset is a SUPERBRAND Corset. It is currently the No.1 choice in Malaysia for women who want to be healthy, beautiful and have high confidence. With its unique Far-Infrared-Rays (FIR) technology, as well as being recognised by 3 International Chiropractic Associations, it is no surpise that thousands of Malaysian women have choosen Premium Beautiful. Premium Beautiful Corset is a 3 piece set consist of Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle.

premium beautiful classic elegance

Premium Beautiful comes in two options: Classic & Elegance

TIPS PANTAS: Harga Premium Beautiful Classic lebih murah dari PB Elegance. Untuk yang budget, boleh jer pakai PB Classic dulu untuk shaping badan. Bila dah slim down, baru upgrade PB Elegance.

Premium Beautiful Classic Short Bra

TIPS PANTAS: Untuk keselesaan maksima, PB ELEGANCE adalah pilihan paling TEPAT. Harga lebih sikit jer dari PB Classic. Kalau budget bukan masalah, Premium Beautiful ELEGANCE lah yang terbaik untuk ANDA.

Premium Beautiful Elegance


  1. The corset was specially design for 70% health and 30% beauty. Bila sihat, badan pun cantik.
  2. Instant body shaping and slimming, while promote improved blood circulation and higher metabolic rate. Pakai dan serta merta nampak kesan dan ramping.
  3. Though each set is made of highly durable quality, it still comes with a LIFETIME WARRANTY. Tak perlu risau kalau koyak atau rosak, JAMINAN SEUMUR HIDUP ada. Hanya hantar balik pada Agen dan Syarikat akan repair FOC seperti baru.
  4. The pioneer in using Far Infrared Rays (FIR) technology in women lingerie. Ada juga korset lain nak tiru, tapi tak pasti betul ker tidak teknologi mereka tu.
  5. Recommended by 3 International Chiropractic Associations.
  6. 360 degrees elasticity to promote highest level of comfort.*Details can also be found at http://www.hai-omarketing.com.my/

premium beautiful classic elegance

Long Bra Features

PremiumBeautiful-PushUp-Support-Firm-BreastA unique 3-piece dimensional cup design that pushes up, supports and firms the breasts. Tak kira size cup apa pun, PB Bra ni memang boleh support.

PremiumBeautiful-Sculp-Reshape-SupportUsing soft double helix steel wires, your breasts and upper abdomen are sculpted, reshaped and properly supported.


The frontal and central bi-layer compression and tightness of the design helps flatten stomach and elevate breasts.




You will simply love the delicate U shaped design which sculpts and shapes a sleek back line, coupled with three pairs of hook-and-eye and non-slip bra straps for an effective adjusting capability.

Waist Nipper Features


Seven (7) alloy steel bars exert intense compression to the waist, spine and abdomen.


Adjustable rope refines the waist.

Long Girdle Features


The fixed waist panel flattens the stomach while the thighs and buttocks are reshaped to an excellent contour line by pushing excess fat to the buttock-cup.


PremiumBeautiful-PreventsRollUpThe cotton waistband shapes and reduces the waistline, while the stretchable lace prevents roll-up and unnatural thigh line.


Ultimately, the unique love-shaped buttock-cup design lifts and firms sagging buttocks effectively.

Material of Premium Beautiful

PremiumBeautiful-360-stretchable-fabrics PremiumBeautiful-NationalSafetyTextile

All Premium Beautiful designs are made with 360 degrees high quality stretchable fabrics for comfort & effectiveness. All fabrics meet National Safety Technical Standard for Textile Products and I.S.O. 3759, 6330 and 105 (C06, E04, X12) to prevent allergies. These standards conform with the fabrics as a good temperature regulator with the closest skin pH.


PremiumBeautiful-FIRPremium Beautiful promotes healthy blood circulation and increases your metabolism by incorporating the Far Infrared (F.I.R) technology into the fabric.

Far Infrared Ray is one of the ‘good’ energy wave that comes from our Sunlight. Unlike the ‘bad’ waves such as Ultraviolet & Microwaves which is harmful if exposed to, FIR can provide positive effects and is proven to be beneficial to humans. In recent years, FIR has also been widely accepted as alternative therapy for various diseases.

* Related readings – http://www.farinfraredmedical.org/ | http://www.farinfraredhealth.com/farinfraredtherapy.html

Far Infrared Rays Premium Beautiful FIR


The Premium Beautiful Corset has been around in the market for more than 10 years. Eversince its introduction to the market, it has been proven to be Malaysian Women’s favorite with happy clients ranging from the royalties, celebrities to the masses of housewives  and women all over Malaysia. The product was also honored with a SUPERBRAND Award to prove its claims as the No.1 Corset in Malaysia. Don’t take our words for it. Hear what the REAL people who wears the magical corset has to say about this product as your can search for thousands of happy testimonials all around the Internet. Below are the summary of the most common testimonials:

  1. Best solution to relief and provide support for back-pain and slip disc.
  2. Fastest BODY SHAPING solution. Perfect Corset for brides to be, fit perfectly into your Wedding dress.
  3. For post-delivery and while in confinement period, a perfect modern ‘Bengkung’ and ‘Barut’ as compared to the traditional ones.
  4. Help patients REDUCED & ELIMINATE cyst and fibroid.
  5. Return the stretched-mark skins back to its normal tone.
  6. Alleviate asthma attacks
  7. Firm and shaping breast and buttocks 8. REDUCED Migraine, Period Pain and NORMALIZE period cycle


premium beautiful fatin liyana

Premium Beautiful Help Fixed Bad Posture Testimony

premium beautiful before after

Premium Beautiful Help Improved Overall Health for Cancer Patient

premium beautiful set berpantang

Premium Beautiful Helps Getting Back Her Best Figures After Delivering Her Child.

premium beautiful set berpantang

Premium Beautiful Membantu Mengembalikan Bentuk Badan Selepas Bersalin



  • Reply Nadia azli 3 October, 2016 at 1:06 pm

    Assalam.. Nak tnya, bpe harga pb ni?? Ansuran ada??

    • Reply Premium Beautiful by Salha Zain 10 October, 2016 at 9:46 am

      Wsalam Nadia. Nanti check email yer. Or boleh whatsapp O12-2229453

  • Reply ZAFIRAH 18 October, 2016 at 3:42 pm

    Assalammualaikum,saya nak tanya harga untuk korset ni berapa ye?

    • Reply Premium Beautiful by Salha Zain 25 October, 2016 at 9:53 pm

      Wsalam Zafirah, nanti boleh whatsapp Salha terus yer. O12-222 9453. Thanks for dropping by.

  • Reply Premium Beautiful by Salha Zain 30 August, 2016 at 6:45 pm

    W’salam wbt. Masih lagi. Nanti Puziyah boleh Whatsapp Salha 012-2229453.

  • 1 2

    Leave a Reply

    Premium Beautiful

    Premium Beautiful – Back Pain

    31 August, 2016


    Rupe-rupenya ramai wanita kat luar sane yang suffer penyakit ni…sepanjang i kt biz ni…ramai jugak my customer yang kene back pain…

    Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

    Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

    Alhamdulillah…semakin hari semakin banyak feedback yang kami dapat from pengguna Premium Beautiful yang dulunya back pain memang dapat result yang positive…

    So, sesiape ade masalah yang same..cube experience sendiri the magic of Premium Beautiful…

    Contact our top agent now..

    Salha 012-222 9453

    Alfie 012-230 7430

    Get your Magic PB now!!!!

    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Premium Beautiful Detoxification

    30 August, 2016

    Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

    Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

    Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

    So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

    Ok jom tengok video dulu…

    Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.

    Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.

    Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!

    Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! 🙂

    So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. 🙂

    Salha Zain
    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Beautiful Breast..

    29 August, 2016

    Breast yang cantik memang jadi idaman setiap wanita..inilah mahkota yang paling penting kite kene jage..sebab, bukan kite je yang suka..kalau kita ade breast yang cantik..suami laaagi suke..betul tak suami2 sekalian..??

    Cube tgk ni..

    breast size kecik..(pakai dh sexy..tapi alamak size kecik pulak)

    breast jatuh..(cantikkan model ni…tak berkelip tgk muke die..tapiii…hmmm)

    breast leper..(wanita if meningkat usia majority akan jadi camni…)

    tapi nak tak camni…

    or camni..

    tak terlampau kecik or terlampau besar…breast yang proportion, firm and sexy…..

    nk breast camni, tak payah pergi suntik or buat breast implant…

    pakai je Premium Beautiful…confirm u all nampak resultnye…

    Premium Beautiful dapat membentuk semula breast kite jadi lebih cantik..paling best..secara naturally…tak payah nk tahan sakit atau menyeksa diri…

    sarung je PB…then just tunggu je resultnya…

    banyak dah testimoni yang kami dapat…

    now, turn u all pulak…hehe…

    if u want to know the magic of PB, just call:

    me 012-2229453

    and for Singapore and Johor

    Alfie +60122307430

    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Business, Premium Beautiful

    Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

    1 June, 2016

    Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

    Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

    Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

    “Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

    Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
    I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

    So what are you waiting for…

    Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

    Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

    U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

    Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

    And you will be surprise!!

    Try it THEN u believe it!!

    012- 222 9453

    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Premium Beautiful Untuk Set Berpantang

    26 May, 2016




    Banyaknyee cabaran jadi orang perempuan ni kan.. Dont worry ladies, Kate Middleton pun ade masalah yang sama cam kitee..
    We’re not alone ok..


    Now tgkla body die sekarang, flawless kan.. Mustahil la die tak buat ape2 kan.. And yelahh.. Die bakal permaisuri England..
    So mesti macam2 cara yang Kate buat utk kurus balik..
    Confirm Kate tak biarkan je perut die camtu je kan..
    Cube bayangkan kalau die biaaaaaar je? Agak2 jadi ape? Mestilah makin membuak-buak kan..
    Betul tak, betul tak?


    So kalau kite kt Malaysia ni, ape yg kite nak buat..?

    Rata2 trend sekarang lepas bersalin rimas nak berbengkung. Sape tak rimas kalau pakai bengkung lilit2 40 meter tu.

    Dahla tak berbengkung, jarang pulak makan ubat yang lawaskan pengeluaran darah nifas, kecutkan rahim dan imbangkan hormon.


    Darah nifas yg tertinggal tu akn jadi makanan kepada benih ketumbuhan dalam rahim. Lepas bersalin tiba2 dapat detect ada cyst, fibroid and endo.

    Rahim mmg akan kecut secara semulajadi. Tetapi kecutnya tidak rapi. Selepas bersalin tiba2 ada keputihan, faraj berbau, ketumbuhan rahim..ahhhh! Ngeriii!

    Hormon tak seimbang will lead to obesiti atau kegemukan melampau. Haid pulak tidak teratur.

    Jangan ikut sgt budaya barat. Tak terkejar kita. Mereka bila rahim bermasalah, ntah2 mereka buang je rahim tu. Perempuan yg dibuang rahim cepat nampak berusia. Tapi mereka boleh buat plastic surgery. Kita?? Rahim bermasalah. Nampak tua lagi.


    Ok now Salha nk share kt u all bengkung yang mudahkan keje u all and tak rimas!

    And bengkung ni pulak ade khasiat 20 in 1 sebab bengkung ni ade Far Infrared Rays (FIR) yang boleh:

    -lancarkan darah so darah nifas cepat bersih,

    -seimbangkan hormon,

    -kempiskan perut mengembang lepas bersalin,

    -kecutkan rahim dgn cepat,

    -buang angin dalam perut dan faraj,

    -menghalang keputihan,

    -menghilangkan stretchmark,

    -membanyakkan susu badan,

    -membentuk semula badan dan part2 yg mengembang,

    -membakar lemak 900 cal per hour,

    dan benefit from top to toe..!



    Semuanya ni kite akan dapat bile pakai Corset Premium Beautiful ni..

    Senang kepala kite kan.. takyah risau2 daaaahhh nk pikir pasal badan. Pakai jee.. Leegaaa!!

    Bukan nk over promote, tapi ni based on ribuan testimoni orang yang berpantang dgn Premium Beautiful ni..

    Hakak share jee.. Jangan kate hakak tak payung..

    Sape yang dah nak berpantang, sebelum cari mak bidan, cari akak dulu..

    Readykan corset sebelum bersalin bak kate, sediakan payung sebelum hujan!

    Lepas bersalin, sarung perut tu dengan ni dulu. Then baru pikir nak berurut.

    Tak guna berurut, bengkungnya takdek!

    p/s: akak doakan moga ibu2 berpantang diluar sane, berpantang dlm keadaan tenang bahagia, bukan rimas2 tawww..

    Harga Premium Beautiful?

    Boleh dirundingg..





    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Premium Beautiful Penipu

    25 May, 2016

    Memang betul Premium Beautiful Penipu!

    Testimoni : Hilang Migrain Serta Merta Dengan Balut Kepala Dengan Premium Beautiful.

    Sekali baca memang rase menipu betul. Tapi kalau dah client yang migrain ni sendiri yang balut kepala die dengan Premium Beautiful lepas tu migrain die hilang serta merta, hmmm.. terpaksa kene percayala.

    ” Semalam i puasa ganti, lepastu terlupa nk bangun sahur. Baby i pulak still breastfeed. So dr pagi lagi dah rase lapar yg teramat, kepala dah mula pusing-pusing.. Masuk tengahari, migrain start datang.. Berdentum-dentum rase kepala i ni.. and rase nak muntah 2 kali.. Tapi nasib baik tak keluar..kalau tak batal puasa. huhu.. yang anak i pulak asyik nk bergayut je.. yang kite tengah pening ni baring jelah, taktau nak buat ape.. makan panadol tak boleh.. last-last saya ambik bra Premium Beautiful tu sebab u kate kt bra FIR die tebal.. so i balut je kepala i.. after 15 min camtu, i rase kepala ringan je. migrain i terus hilang.. i sendiri tak percaya.. macam magic pulakla bende ni.. seriouslah uu.. bende ni bagus gila!” 

    Bila bace mesej ni, Salha rase macam tak percaya pulak. Rase cam nak cuba pulak bile migrain datang nnti.. tengah tunggu ni.. best jugak kalau migrain takyah makan panadol.. tak bagus pun.




    So natijahnya, pada kengkawan yang migrain teruk kt luar sana, jom balut Premium Beautiful kt kepala!

    Sape nak cuba, jom watsapp2..ade harga special sempena orang yang terkene migrain ni..

    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Premium Beautiful – Magika!

    24 March, 2016


    1. Bosan tengok LEMAK PERUT yang terkumpul. Pakai dress nampak berlipat-lipat.

    2. Menyampah dgn bentuk badan OUT OF SHAPE – menggeleber sana sini…

    3. Geram tahap dewa dgn PEHA BESAR macam gajah, berjalan peha kiri dan kanan berlaga sesama sendiri..

    4. Tak tahan dengan SAKIT BELAKANG atau SENGAL badan atau ANGIN dalam badan..

    5. Rasa sakit yang terlampau macam nak mati bila time period sebab PERIOD PAIN sakit giler..

    6. Teringin nak MENGANDUNG anak zuriat sendiri tapi lepas kahwin bertahun-tahun masih tak dapat anak…

    7. Nak BADAN BERGETAH kembali macam sebelum mengandung dengan cepat lepas bersalin + dalam pantang tapi tak nak pakai bengkung tradisional yang berbelit macam mumia tu (pastu jalan macam robot)

    Cuba pakai Premium Beautiful ni…

    InsyaAllah..Magic akan berlaku…


    Premium Beautiful Before After




    016-322 9453 / 012-230 7430
    salha2910@gmail.com / alfath80@gmail.com

    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Premium Beautiful Testimonial

    6 April, 2015

    Ini antara gambar-gambar Premium Beautiful Testimonial..

    Ramai wanita di Malaysia mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat..

    Mane taknya, asyik sibuk bekerja sampai tak sempat nak hirau tentang badan sendiri.. Bila makan pulak, tak kira waktu.. Ikut mane sempat je.. Dan paling selalu berlaku, makan nasi di waktu malam.. Yelah, balik kerja nak makan malam sama-sama dengan suami dan anak-anak.. Suami tambah nasi, kite pun tambah sekali.. Macam mane nak kawal?

    Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je.. Mane taknya.. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je.. Frust lahai.. Last-last stop jelah.. Sambung makan nasi lagi sebab geram..!! Habis punah cita-cita nak dapat badan Miranda Kerr!

    Eh ha’ahla!! Macam same je dengan kisah aku? Haha!! Bukan u ols sorang je.. Semua pun same!!!

    Malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, sarung je kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahla harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahla kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!!

    First-first pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Takpun hilang 2-3kg pun kira syukur dah..

    Sekali dah pakai, ya Allah mane lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wow punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pulak dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah takdek je!! Selulit yang melilit kt peha ni dah hilang, ajaibla!! Badan mase i anak dara pun tak cemni skali tau!!

    Bukan setakat tu je.. Heh! Mane pi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain yek? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih takdek ni, biar betol! Nape susu aku melimpah ruah ni, puasla anak aku minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yay!

    Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!!

    Punyalah terkejut dengan result diorang sampai demam Tsunami PB kakak-kakak kat bawah ni!!! Tengok jelah ni!





    Berbaloikan beli Premium Beautiful ni.. Mau tak! Beli skali, pakai sampai bila-bila!

    Harga PB ikut size.. Range harga dari 2400-2600 jee!!

    Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kami accept!!

    Paling best bile anda beli, PB Expert akan guide u ols dari cara ukur, fitting sampaila ke cara sidai PB.. Kelas kan!!

    Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan PB ni!!

    Beli handbag beribu cecantek Coach, Gucci, Prada, Chanel pun ada tapi badan tak cantek cemana??! Adoiilaa.. Biarla badan cantek, pakai beg plastik pun orang tak kisah tauu!! Alah kalau dedua cantek kan lagi best!! Biar menangis teresak-esak orang tengok!! Hahaha!!

    Nak pakai cepat, sila watsapp PB Expert kat bawah ni..

    Salha Zain / 012-2229453

    Dah pakai Premium Beautiful, nak tau cara nak travel keliling dunia free and teringin nak buat puluh ribu sebulan pun boleh Salha ajarkan skali..! Jomsss!

    Salha Zain’s Photoshoot in Hungary


    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful


    27 March, 2015

    Tsunami PB started HERE! Top Leaders Circle is the No.1 Premium Beautiful Group of Experts. We have trained agents all over Malaysia & Singapore.

    TLC pun dah berjaya hantar corset PB ni serata dunia..London, US, Egypt, Dubai, Indonesia, Australia and many more!! Alhamdulillah, semuanya sangat berpuas hati dengan servis kami.. Memang kami akan pastikan, semua customer kami akan dapat servis no.1 juga..

    So, ingat Premium Beautiful… Ingat Top Leaders Circle (TLC)! Ok!!!

    #tsunamiPB #topagentmalaysia



    10895056_317199421821864_1983061335_n  11005161_862241477155729_2113741867_n    










    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Fatin Liyana Premium Beautiful Story

    20 August, 2014

    Today I wanted to share with you about one of Malaysian top blogger Ms. Fatin Liyana and her Premium Beautiful Story: Towards an Elegant Body Posture.


    As we all know, Fatin has a very petite and slim figure. Many would have thought, there is no need for her to wear Premium Beautiful corset. But here is where many of us were wrong.

    Have a look at Fatin’s picture before she starts wearing PB set.

    Look at her body posture. As written by herself in her blog:

    “Jadi walaupun aku kurus, tetapi tidak bermakna posture aku cantik. Nak nak.. haa aku ni memang ada satu habit buruk. buruk nm. buruk nak mamp. Aku gemar membongkok. Faham tak bila aku duduk, aku boleh form bentuk ‘C’. Kadang-kadang bila aku berdiri, bahu dan perut aku kedepan, chest aku kebelakang. Haa pening tak kepala otak korang nak membayangkan?” – Fatin Liyana

    Surprisingly, Fatin is not alone. Lately, I have so many enquiries from slim and petite women wanted to wear this corset to fix their slouchy posture problem.

    And Alhamdulillah, you guys can check out the picture below, which is after she wears Premium Beautiful corset. Check out her posture. So ELEGANT!


    “6 hari aku pakai, dah ada perubahan yang bagi aku ketara. Especially in terms of posture and curvature. Main concern aku pakai korset pon, adalah untuk menjaga posture & tulang belakang kan. Meh aku tunjuk gambar, posture aku duduk…. Which I am so happy right now! – Fatin Liyana”

    Last but not least, if you have a friend or relatives who share the same problem and need help, do call me for personal consultation. I will do my very best to help. I can be contacted by Whatsapp: 012-222 9453. Or you can press the “Contact Me” button on top left of this blog.

    If Fatin Liyana fixed her posture issue with Premium Beautiful, so can we.

    Towards an Elegant Body Posture that every women dreamed of… I’ll wait for your call. 🙂

    P/S: Check out her original writing at her blog at this link => http://honeykoyuki.blogspot.com/2012/09/menuju-ke-arah-postur-badan-yang-cantik.html

    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    From Pain to Pleasure : True Story of a Mother with Scoliosis

    8 July, 2014

    Much have been written about how Premium Beautiful have helped people with back-pain, slip-disc and even scoliosis problem. So here is one story that I want to share with all of you. As I was googling about Premium Beautiful, I saw this post by one of my Premium Beautiful client back in 2012. It was well written; and so touching I can almost feel her pain.

    Well, Puan Kartina is a mother of 5 (from 8 pregnancies, 3 miscarriages, 2 Caesarean sections). Being someone diagnosed with idiopathic scoliosis only God knows how much pain she had to go through. I seriously cant imagine how she managed taking care of all her children which includes a 14 months old baby yang masih breastfeeding.

    Quoting what she wrote:

    It was a numbing sort of pain, originating from my lower back, along the spinal column, gravitating towards the shoulder blades and leading to stiffness along the neck and numbness along the arms. It hindered my normal mobility somewhat. It made me experience soreness and headaches and made me lose a lot of muscle strength. What was worse, I had to really strain to carry around my 14 month old baby! I think the turning point was when I felt so bad that I couldn’t even turn my head sideways, not to mention the constant and persistent headaches! At the chiropractor’s, I was diagnosed as having idiopathic scoliosis along the upper vertebrae and a few rotated vertebrae along the lower column. 

    For those who dont know what scoliosis is, here are some pictures to help you get the rough idea….


    Alhamdulillah today, she is a happy and healthy mother. Thanks to Premium Beautiful Corset. And I am so glad to be someone who contributed to her improving health.

    Last but not least, if you have a friend or relatives who are in pain and need help, do call me for personal consultation. I will do my very best to help. I can be contact thru Whatsapp: 012-222 9453. Or you can press the “Contact Me” button on top left of this blog.

    “Ikhtiar dari Kita, Sembuh dan Sihat dari Allah”


    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Premium Beautiful Untuk Lelaki

    16 May, 2014



    Yup! Corset ini sesuai dipakai oleh kaum adam di luar sane!


    ***Adakah anda mengalami masalah perut buncit yang tak dapat dibendung lagi?

    ***Geram bila pakai baju dan seluar ketat macam nak pengsan!

    ***Frust keluar masuk gym tapi perut tetap tak turun-turun!!



    Nak pakai sesuatu yang dapat membantu anda mengurangkan perut buncit dan mengawal selera makan secara semulajadi??


    bengkuk lelaki

    Bengkung ini dapat membantu:

    • mengempiskan perut
    • mengawal selera makan
    • menjaga kesihatan tulang belakang
    • meningkatkan metabolisma badan
    • menghilangkan sakit pinggang
    • membantu masalah sembelit
    • membantu masalah buasir
    • melancarkan darah
    • membantu kesuburan lelaki

    dan macam-macam lagi…



    7 batang tetulang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari.  ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

    Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

    Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang ‘BOROI’. Alamailah sendiri keberkesanannya!!!


    Bengkung jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrand yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti tinggi dan mempunyai ‘Lifetime Warranty’..

    Berpandukan teknologi terulung dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman.

    Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai.


    Far Infrared H2) Resonance

    “Far Infrared Ray stimulates cellular metabolism which increases the body’s regenerative ability and helps restore the proper function of the nervous system. Far Infrared energy is absorbed very easily by the human body and helps in all aspects of bodily growth and development.The body has its own mechanism for producing FIR which stimulates healing and cellular repair. When the body is exposed to Far Infrared Rays our healing processes are stimulated and our body’s own repair responses are activated restoring function and detoxifying. Far Infrared Ray detoxifies the body of heavy metals, pesticides and other toxins.”






    WATSAPP/SMS : 012-2229453 

    EMAIL : salha2910@gmail.com

    Harga dari RM800-1000..



    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Badan Mantap dengan Premium Beautiful

    4 March, 2014

    Ramai wanita diluar sana, bertungkus lumus untuk bersenam dan berdiet untuk memiliki badan yang cantik.. walaupun dah berbulan-bulan diet dan bersenam, masih tak berapa nampak hasilnya.. dan bentuk badan yang diinginkan seperti pinggang yang ramping, pinggul yang mantap hasilnya tak begitu memuaskan…

    Tak nafikan, pemakaian corset memang boleh banyak membantu…seperti membentuk semula aset-aset wanita yang dah kendur, mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya,
    dan mencantikkan posture badan dan semua ini akan menaikkan “confident” dan “self esteem” seseorang wanita lebih-lebih lagi wanita yang yang berbadan besar..

    Lihat gambar dibawah ini…hanya dengan pemakaian corset sahaja, seseorang wanita mampu memiliki bentuk badan seperti dibawah..

    Gambar-Pra-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Zain-Saidin-8 risikta7 zcr6 Gambar pra-perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin 1

    Badan kelihatan kemas terletak, lemak tak bersepah, aset-aset penting jadi mantap dan yang paling best ialah pakai segala jenis baju dress, kebaya atau sebagainya kelihatan cantik dan kemas…

    Tanpa corset tak mungkin anda dapat memiliki badan seperti ini…


    Tak percaya??

    Anda boleh cuba harini dan CONFIRM TAKKAN MENYESAL!!!

    Rujuk pada yang pakar..

    Call / watsapp / sms : 012-2229453

    Email : salha2910@gmail.com

    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Premium Beautiful Elegance

    14 December, 2013

    Why every ladies need to wear Premium Beautiful Elegance?

    Semua wanita suka zaman mereka remaja..atau zaman “anak dara”sebab semua nak badan yang cantik and masih belum terjejas degan badan “after bersalin” atau “after kahwin”…
    “Aset” kita zaman remaja pun masih “mantap” tak seperti selepas menyusukan bayi…
    contohnya, macam gambar dekat bawah ni…siapa tanak badan Barbie kan???


    Semua “gila” nak badan macam ni…tapi hanya wanita saja yang tau, betapa menangisnya nak dapat badan macam ni semula…


    Memang diet giler-giler…sampai ade yang sanggup tak makan nasi setahun..


    Rase nak naik treadmill tu kalau boleh sampai pengsan sebab semata-mata nak kurus…


    YUP!! Sometimes memang agak tak membanggakan…


    Sebab faktor masa…kebanyakan wanita bekerja, and tak sempat nak pergi gym hari-hari..yelah..kite bukan artis Hollywood nak pergi gym hari-hari.. mane nak uruskan anak, rumah, suami… maybe kalau boleh pergi gym pun 3 kali seminggu tu pun kalau lucky la..And, sometimes, banyak kerja kt office sampai taktau waktu makan…makan je mane sempat…and memang wajibla skip meals yang penting macam breakfast and lunch…last-last..mase dinner dah lapar sangat, hentamla makan banyak-banyak…

    Dah cuba diet and exercise sebaik mungkin, tapi mungkin hasilnya macam gambar kt bawah ni…

    Portrait Of Woman In Her Underwear

    Kita dah cuba sebaik mungkin dah..ok badan takla terlalu besar..mungkin hasil diet ala “zaman moden” and pergi gym 3 kali seminggu, kemungkinan dapat badan yang okla maintain camni…tapi sometime, shape pinggang tak brape nampak dan breast dan punggung agak jatuh…betul tak?

    So, kite memang kene pakai something yang boleh bantu reshape balik badan kita ni…

    Paling senang, sarung je Premium Beautiful Elegance..


    Badan wanita ada macam-macam bentuk… Apple, Pear, Hour Glass and hah..!! Suratkhabar Daily News?? Badan sape la tu kan…huhu..

    Apa-apa pun..semua pun nak badan Hour Glass.. betul tak? betul tak!!

    tak kisahla badan bentuk bola sekalipun, nak Hour Glass-kan jugak…

    Apa bestnya Premium Beautiful Elegance ni?

    Untitled.png pbe 3

    Ok tengok ni…

    Untitled.png pbe 4

    Ni tempat di mana, lemak-lemak wanita selalu berkumpul and kalau kite tak cepat-cepat pakai corset, selalunya lemak-lemak ni akan membesar dan menggeleber..

    Untitled.png pbe 4

    So bile kita sarungkan corset Premium Beautiful Elegance, kite dapat alihkan lemak ke tempat yang sepatutnya dan untuk secure lemak dari beralih ke tempat yang lain…

    Untitled.png pbe5Jadi badan kite nampak lebih kemas bile pakai corset…and lama-kelamaan, badan kite pun akan ikut bentuk corset kita tadi and lemak lebihan akan dibakar oleh FIR yang ada dalam fabric corset ini dan dibuang melalui perpeluhan atau melalui sistem perkumuhan..

    Bayangkan, kalau anda pakai Corset + Diet + rajin ke Gym..agak-agak lagi cantik tak bentuk badan anda…??

    lagi best sebab ASET-ASET kite pun masih mantap!!!!


    Tak kisah kita berbadan kecik ataupun besar, tapi kalau shape kite cantik dan mantap pun dah puas hati sangat dah!!

    Pakai baju apepun kemas je…and kalau duduk, takla berlipat-lipatss…

    and actually pakai Premium Beautiful Elegance ni bukan just untuk nak reshape je, tapi macam-macam lagi khasiat kesihatan yang berupaya dipulihkan dan dikurangkan..

    Contohnya, masalah migrain, senggugut, athma, sembelit,buasir, sakit belakang, slip disc dan sebagainya…

    So ladies.. make sure.. sarungkan badan anda dengan Premium Beautiful Elegance harini ok!!!


    Premium Beautiful Elegance

    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

    Premium Beautiful

    Premium Beautiful, Designer Dress & You

    27 July, 2013

    Anda semua perasan tak, sekarang ni ramainya designer-designer terkenal tanahair keluarkan baju raya ready-made yang cantik-cantiknyaa masyaAllah…Rizalman, Jovian Mandagie, Melinda Looi, Hatta Dolmat, Nurita Harith, Mimpi Kita, Saiful Sin, Ezuwan Ismail, and etc..

    Dulu kalau nk rase pakai baju2 designer ni memang kene tempah tailor-made and harga confirm beribu-ribu lemon…tapi sekarang ni cuma ratus-ratus pun dah dapat pakai hasil rekaan designer-designer terkenal ni..rase macam nk borong semua…sampaikan baju Jovian yang jual kt Tesco tu pun cantik-cantik sampai rambang mata…

    tak payah susah-susah tempah baju, beli je dah memang puas hati..cepat-cepat tau grab semua collection baju-baju tu…rugi kalau tak beli…



    Nurita Harith


    Orked by Jovian Mandagie


    Saiful Sin


    Melinda Looi


    Mimpi Kita


    Satu pesanan Salha, before pakai baju cantik-cantik ni, pakai Premium Beautiful dulu ok..Sayang kalau anda tak pakai Premium Beautiful, sebab tak kisah kalau baju cantek macamana pun, kalau tak pakai corset kt dalam…teramatlaa ngeri…!!

    Bile pakai corset, baju cantek terletak, bentuk kite pun cantik, posture kite menarik, spare tyre hilang, and kita rase lebih confident…lagi-lagi yang suka pakai high heels…memang wajib pakai corset biar bile kite berjalan nampak perfect je..jangan karang, pakai high heels jalan membongkok pulak…


    Pada yang pergi beraya and suka duduk bersimpuh tu…yang ni lagi kene jage-jage..kalau tengah diri maybe selamat lagi…cube kalau duduk…AMAGADDD!!!!…lipatan burger semua terserlah…hancur baju designer nanti…


    Cuba anda tengok gambar antara pemakai-pemakai Premium Beautiful kt bawah ni..

    majestic turban raffieynasir cikwhiteblog siti photoshoot annas easkey




    1001048_635524509808405_1471545200_nNampak kemas je bile pakai baju kan..even baju kain chiffon ataupun satin silk..jenis2 kain yang memang bahaya kalau tak pakai corset…

    So, selamatkanlah baju raya anda ye…pakai corset Premium Beautiful biar sentiasa nampak cantek dan confident…

    Confidence2Salam Ramadhan dan Selamat Menyambut Syawal yang bakal tiba..

    Salha Zain Premium Beautiful Top Agent